Šta će biti s beogradskom vlašću

Beograd -- Stranke oko DS-a i koalicija koju predvodi SPS ubeđene su da će veoma brzo formirati novu vladu Srbije, ali je i dalje otvoreno pitanje većine na nivou Beograda.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Nije to pokusaj Ivice Dacica da sedi na dve stolice, on MORA da sedi na dve stolice.
  (Pera Mika Laza, 23. jun 2008 17:17)

  # Link komentara

 2. U ovoj vesti mi je jako zanimljiva sledeca formulacija; "pokusava da kroz neformalne kontakte obezbedi vecinu..." sto ce reci da ih kupi, potkupi...Eh gospodo politicari, korupcija, mito, kriminal,sta to bese? To je kada medicinska sestra trazi cokoladu za zakazivanje pregleda u bolnici, kada lekar trazi novac za operaciju, salterski radnik "kovertu" da bi u roku resio predmet...zaista vise mi nije mi jasno i ne znam vise ko smo "mi" a ko su "oni"...
  (Niko vazan, 23. jun 2008 18:14)

  # Link komentara

 3. Pitanje BG-vlasti ce jos biti otvoreno!?
  To vam je jedna blef-karta ili jedna adut-karta, koju SPS drzi u rukavu. Sa njom se moze ucenjivati, ili blefirati!
  Ako se ideja sastavljanja vlade sa DS srusi (kao kuca od karata), oni mogu jednostavno da predju za drugi sto, i da nastave igru sa SRS+DSS.
  I sve se te igre odvijaju u Casino-Srbija. A mi bez uloga mozemo, samo nemo, sve da posmatramo.
  (Prevodilac I, 23. jun 2008 19:07)

  # Link komentara

 4. Nemam protiv ako se moze formirati gradska vlada od opozicionih stranaka republickoj vladi. Medjutim, da stranka u rep.vladi formira sa opozicijom gradsku vladu - to je moglo samo pod Kostunicom! Njegova stranka je sedela ne na dve nego na svim raspolozivim stolicama. Kad je predsednik vlade tako radio, sto ne bi i drugi...? Neka takav scenario ostane za nama (kao i Kostunica ) i ne povratio se! Budimo, najzad ozbiljna i zaista pravna drzava: il' si vlast il' si opozicija...
  (Geos, 23. jun 2008 20:03)

  # Link komentara

 5. Samo opusteno. Vucic ce biti gradonacelnik.socijalisti beograda su cvrsti u tome. to ne moze da promeni ni mali Sloba.
  (srecko, 23. jun 2008 21:12)

  # Link komentara

 6. Ne znam sta rade osnivaci SPS. Ako nista drugo, treba da odrze skup beogradskih SPS/ovaca i da odluce o veoma vaznom pitanju, tj. poverenja Ivici Dacicu.
  (milan dikic, 23. jun 2008 22:43)

  # Link komentara