SPS bi sa DS-om i DSS-om u Beogradu

Beograd -- Socijalisti su spremni na dogovor sa koalicijom ZES u Beogradu ukoliko bi lokalnu vlast činio i DSS, jer im je saradnja sa LDP-om neprihvatljiva, sanaje "Blic“.

Izvor: Blic
Pošaljite komentar
 1. Ni kriv ni duzan Kostunica biva spasen od strane SPS-a. Strasno.
  (Sasha, 23. jun 2008 02:12)

  # Link komentara

 2. izbori dakako, neka beograd pokaze svoj kapacitet
  (zoki, 23. jun 2008 03:52)

  # Link komentara

 3. Tadic i ne sanja sta mu je sve pripremljeno i u kakve ce sve zamke tu da upadne, a mnogi su potrchali da se oduseve kako je Tadic izrastao u velikog politichara, kako je mudar, da je dobio igru i ko zna sta jos. Bice on tu doslovce preveden zedan preko vode.
  (H.K.Anderson, 23. jun 2008 04:45)

  # Link komentara

 4. ajdemo mi lepo opet na izbore, da se ovo resi jednom za svagda...
  (Zak Shurak, 23. jun 2008 06:29)

  # Link komentara

 5. Zasto li se svi BOJE LDP-a? A svi ostali (DS,DSS,SPS,itd...),prave dogovore-koalicije, i TRGUJU LI, TRGUJU. "Na vuka povika, lisica meso jede"! Jos Srbija treba da radi na svom prosvecivanju!!
  (mirjana, 23. jun 2008 06:56)

  # Link komentara

 6. E, sad ste ga baš preterali! Da li vi DS i SPS shvatate da eventualni novi izbori donose pobedu LDP-u? Idemo onda na nove izbore, potrošite još novca na to, pa da se, konačno, vidi koliko ste neozbiljni. Toliko o tome kako VI PREGOVARAČI mislite na narod! Da, kako da ne.
  (Calypso, 23. jun 2008 07:45)

  # Link komentara

 7. pa naravno na nece sa ldp-om - kod cede nema muljanja i trgovine. ldp je vrlo jasna i odgovorna politicka stranka sto ne odgovara sps-u ali na zalost ni ds-u.
  (draganzr, 23. jun 2008 08:00)

  # Link komentara

 8. Beogradjani niste mi nimalo jasni! Kada su bili izbori niste izasli u vecem broju, glasali ste kako ste glasali. Posle izbora kada se formirala koalicija SRS-DSS-NS-SPS kukali ste da ne zelite da vam Vucic bude gradonacelnik. A sada kada postoji mogucnost da imate nove izbore na kojima mozete da , kao na popravnom u avgustu, resite sve svoje probleme, opet vam ne valja Tadic.
  Bajke postoje u knjigama kao i socijalizam! A i niste ni Beogradjani!
  (Rad oslobadja, 23. jun 2008 09:08)

  # Link komentara

 9. " Socijalisti procenjuju da ukoliko je Beograd uslov za formiranje republičke vlade, nijedna od opcija koje preostaju nije dobra, a to su prinudna uprava i novi izbori. " Вама можда није добра ни једна опција, али мени јесте, ИЗБОРИ (али нам ни они не могу помоћи)
  (pera, 23. jun 2008 11:22)

  # Link komentara

 10. Idealno bi bilo ponoviti izbore u Beogradu. Ali ako posle SPS uslovi opstanak republicke vlade ucescem u gradskoj vlasti, opet otpada LDP. S druge strane, uvlacenje DSS-a moze biti slamka spasa za Kostunicu, ali mozda i sansa da Jankovic, Popovic i Parivodic preuzmu kormilo stranke, mada sumnjam, jer je DSS toliko rigidna da su takve promene verovatno nemoguce.
  (Pele, 23. jun 2008 11:30)

  # Link komentara

 11. A da li su se gospoda iz SPS-a izjasnila kakvu bi boju kravate trebao da izabere i kakvu bi frizuru trebalo da nosi buduci gradonacelnik? Ne sumnjam da ce im gospoda iz DS-a u svakom pogledu izaci u susret. Ja samo znam da nema te sile koja ce me naterati da sledeci put izadjem na izbore. Posle ovog cirkusa postajem zakleti apstinent!
  (Baksuz sa juga Srbije, 23. jun 2008 13:13)

  # Link komentara

 12. Pa da je beogradski DSS smeo protiv Koštuničinog predizbornog dogovora sa radikalima samo bi ponovili sadašnju koaliciju u BG. To je kombinacija koja je ionako dobila najviše glasova.
  Što bi u tom slučaju (ikome) trebao SPS?
  (svetislav, 23. jun 2008 13:40)

  # Link komentara

 13. DA bi se čovek rukovao sa Ivicom Dačićem, mora imati zaista jak stomak.
  Šta ima Boris Tadić kada može da otrpi sva ova poniženja, to je pitanje za nauku.
  Ili je možda vlast to što pomaže da ništa ne oseća.
  (Milko, 23. jun 2008 14:28)

  # Link komentara

 14. Interesantno, niko nece sa LDP i SRS. Zato, jer je Ceda najbolja proevropska stranka i govori otvoreno, sto drugi ne smeju. SRS zato sto je najbolji predstavnik nacionalne ekipe.
  (tanja, 23. jun 2008 23:58)

  # Link komentara