Nedelja, 25.05.2008.

22:11

DS: Lista ZEV 41, SRS 5 poslanika

Lista za evropsku Vojvodinu osvojila je 41 mandat u drugom krugu pokrajinskih izbora, dok je SRS osvojio pet mandata, izjavio je potpredsednik DS-a Bojan Pajtić.

Izvor: Beta

DS: Lista ZEV 41, SRS 5 poslanika IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

ZORAN

pre 15 godina

Fudbalska lopta - 3.000 dinara,
Deset u pola s lukom - 150 dinara,
Izraz lica Milorada Mirčića - neprocenjivo.
Neke stvari se mogu kupiti novcem - za sve ostalo tu je MASTER Vojvodina.

Miroslav

pre 15 godina

Gradjani Vojvodine su imali priliku da na svojoj koži osete blagodeti radikalskih umova i zato je rezultat ovakav.
Već dugo želim da negde kažem sledeće: Zašto je lokalnoj upravi grada BGD-a pripojen najveći grad u Sremu - Zemun, i ceo Novi BGD je na teritoriji Vojvodine? Da nije tako sad se vi u BGD-u ne bi sekirali da li će Vučić biti gradonačelnik ili ne. Beogradjani nam oteli Zemun, ovi iz Novog Sada Petrovaradin, pa se sad kaže "iiijjuu al je Srem zaostao i nerazvijen!!!"
A da mi malo organizujemo EXIT na našem Petrovaradinu, a da mi malo imamo u svom sastavu taj prelepi grad Zemun? Pa da lepo vaspitavamo i obrazujemo zemunske gradjane da su radikali loši prljavi i zli, možda bi sada bilo sve drugačije. I ona zgrada magistrata bi bila kulturni spomenik a ne sedište SRS-a.
A i vi bi se u BGD-u manje nervirali.
Ali, kao i uvek, mene neće niko da sluša, osim moje trogodišnje Lenke.
Pozdrav

Aleksandar

pre 15 godina

Najsmešnije je što se sada javljaju ljudi kako bi oni uz Vojvodinu i sl. Koliko sam primetio najviše - iz Beograda. Pa draga moja "glasački lenja" gospodo... prosek radikala u Srbiji je 28.9% a u Beogradu 33%. Mislite o tome pre nego što bacite prvi kamen (prozivanje Šumadije (27.5%) i Centralne Srbije 29%). Vi trebate da nam dajete primer, a već dugo nije tako.
Vojvođanima svaka čast. Niko nije ni sumnjao u vas. :)

Andra

pre 15 godina

Kako to predstavnik radikala govori o "kazni" na izborima za nekoliko godina kada su ovi izbori tek završeni i rezultat predstavlja očiglednu "kaznu" za radikale i narodnjake.

Dimitrije

pre 15 godina

Cestitam Vojvodjanima na pametnom izboru.
Mi u centralnoj Srbiji se i dalje borimo sa vetrenjacama i cekamo da nas spasi dacic i i njegov sps-nesrecna Srbijo.
Bio bih srecan da vladu formiraju srs,dss-ns i sps,ali ne u Srbiji vec u nekoj drugoj nama neprijateljskoj drzavi.
Podrzavam Ministra Dikica i ne treba ni u kom slucaju prihvatiti koaliciju u vladi sa sps, ako su u Beogradu sa nazadnjacima.
Neka se odluce s kim ce da nastave i gde-na smetliste istorije ili okupani u Evropu i bolju buducnost.

Indjijac

pre 15 godina

Nadam se da su ovo poslednji izbori na kojima ce SRS u Vojvodini predstavljati bilo kakvu ozbiljnu stranku, jos da se resimo Kostunice i SPS-a i da skroz ocistimo Vojvodinu od onih koji su je unistavali zadnjih mnogo godina!!!

ivanaNS

pre 15 godina

Ha,ha,ha.........ha,ha,ha......
eto im sada, a bili su tako puni sebe! Neka smo mi njih oterali iz Vojvodine, a sa Srbijom sta bude...

dada

pre 15 godina

Bravo i samo napred: Od sutra počinje kampanja za sledeće izbore. Znači, rad i red, a narod će već sam oceniti da li to valja ili ne. I pamet u glavu, pa odmah procesuirati dosadašnji kriminal, „osloboditi“ imuniteta krimose, pa u ap sa njima, ma koje „boje“ bili!

vojvodjanka

pre 15 godina

Vojvodina ide u Evropu!!!Ako Srbija hoce sa nama, bravo ! Ako nece,eto im radikala i DSS, pa neka zajedno placu.To je ocigledan poraz aktuelne politike i zelja naroda Vojvodine da zive normalno kao i svi proevropski narodi.Ako se Srbija ne urazumi,mi cemo sami u Evropu!

Zrenjaninac

pre 15 godina

Zivela Vojvodina...Zivela Evropa...Dajte najveci stepen autonomije i mozete sa nama u Evropu... Vodicemo vas za ruku...Samo nas podrzite...Nis,Leskovac,Jagodina...dajte ruku pa da putujemo

Nikola

pre 15 godina

Beograde,Srbijo,zapitajte se malo sta nije u redu kod vas?Sta to ne valja?Mozda jednog dana i shvatite ali bojim se da ne bude tada kasno jer Vojvodini se zuri.

Vlada

pre 15 godina

Najzad nesto lepo veceras da cujem. Posle partizanove titule u fudbalu i dogovora da radikal bude gradonacelnik u mom gradu, najzda nesto lepo a to je da su onu pukli a Evropa na velika vrata dosla u Vojvodinu, a nadam se i u Srbiju celu. Jos jednom cestitam.

Sasa

pre 15 godina

Ja kao novobeogradjanin,geografski pripadam Vojvodini,osecam se Vojvodjaninom,i trazicu da se Novi Beograd pripoji Vojvodini.A vi Sumadinci,daleko vam lepa kuca.

MR.BIBI

pre 15 godina

svaka čast VELIKA Vojvodino......
pokazali smo maloj Srbiji!Neka,opametiće se oni....stići će nas !
puno mi je srce sreće........

iii

pre 15 godina

S obzirom da su Vojvodjani jasno pokazli svoje politicko opredeljenje vrlo zabrinjava mogucnost da SRS i ekipa naprave Vladu, jer mi se cini da bi to moglo da dosta destabilizuje situaciju i pojaca separatisticke ideje (i da budem iskren tesko da bih mogao ikoga u Vojvodini da krivim za to, nije lako biti normalan medju ludacima)

Batke

pre 15 godina

Sve mi se cini Mirovicu, da su sada gradjani kaznili vasu politiku iz prethodnih godina kada ste bili na vlasti. ZBOGOM, RADIKALI ODLAZE U ISTORIJU !!!!

Marko

pre 15 godina

I mi cemo tako za 4god na sledecim izborima, osim ako ih ne bude ranije!!!
Xexe, meni je jako drago za njih. :D Jedva cekam da tako bude i kod nas. :D Nista, ajmo svi normalni u Vojvodinu malo. :)

To je Vojvodina

pre 15 godina

Mirovicu, Vama ocito nista nije jasno. Vojvodina je bila i ostala u Evropi.Mozete sa nama jedino ako vas kondukter primi bez karte, ali ne verujem, Vojvodina je navikla vekovima na postovanje zakona.

Laloš

pre 15 godina

Otkad je Mirović prorok, pa da zna kakva će biti politika čisto na osnovu broja poslanika? Ah, da, sada shvatam - oni i SPS su imali apsolutnu vlast u Srbiji 1999. godine pa su kažnjeni 2000. godine i sada Mirčić misli da su svi štetočine kao i oni, tj. čim imaju apsolutnu vlast da će odmah naneti neko zlo sopstvenoj zemlji, poput izolacije, bombardovanja, izopštenja iz sve ili slično.

Igor-BN

pre 15 godina

Godinu dana posto sam zavrsio osnovnu skolu, u istoj je renoviran teren - dve poslednje godine sam se, zajedno sa drustvom, borio za to! Godinu posle zavrsetka gimdnazije, zgrada joj je obnovljena, opremljeni kabineti, uredjena sala! Prosle godine apsolvirao sam fax u Novom Sadu, pa se vratio kuci! Moralo je nesto da izadje na dobro! Ljudi, Novi Sade, Vojvodino - cestitam vam!

Vojvodina

pre 15 godina

"Siguran sam da će takvu politiku, kojoj ćemo prisustvovati u narednom periodu, glasači znati da kazne na nekim sledećim pokrajinskim izborima" , kazao je Mirović."
Tako je Miroviću, evo kaznili smo ih sada za proteklih 8 godina njihove vlade...

Daca

pre 15 godina

Vojvodina je pokazala da je demokratska i evropska. Džaba je danas Milorad Mirčić tvrdio da će radikali sa svojim koalicionim partnerima da preuzmu vlast u Vojvodini - od toga nema ništa, čak ni teoretski. Vojvodina i Novi Sad su na ovim izborima pokazali da su za evropsku, demokratsku i građansku Srbiju!

Pero Poštić

pre 15 godina

Jel' sada jasno? Ili treba da idemo na nove republičke izbore i ponovimo uspeh Vojvodine? Ja sam ZA,pa da ih konačno "zbrišemo" sa političke scene i sami formiramo Vladu...

Boban

pre 15 godina

U vojvodini 41 prema 5. Da je takav rezultat i u celoj Srbiji ne bi sada gledali Dačića kako se šepuri i smeška pred kamerama i još priželjkivali koaliciju DS-SPS.

симбе

pre 15 godina

ПОБЕДА!!! Било би лепо да су овакви резултати били и на републичким и локалним изборима па да не морам да размишљам да ли да идем на постдипломске студије у инострансзво или да наставим да се школујем овде...

Bojan Popic

pre 15 godina

Cestitke Pajticu, cestitke DSu, G17 i ostalim pro evropskim strankama, cestitke Vojvodini.
A videti lice Mircica danas... priceless...

T.O.

pre 15 godina

Gospodine Mirovicu, pa vi to mora da se salite? Ne verujete svojim ocima, a? E isto vam se pise i u Bg i u Srbiji... pa u kom vi to vremenu, gospodine, mislite da zivite, u kamenom dobu?

Brankica

pre 15 godina

Ljudi, ajde da se selimo u Vojvodinu i Novi Sad, tamo će biti bolje nego ovde sa Radikalima, DSS-NS i SPS. Blago Vojvodjanima, a, i ja sam Vojvodjanka, tačnije Banaćanka, po baki i deki, eto mene, dok je vreme, da ne zakasnim, kao što sam zakasnila za Sloveniju.

savest

pre 15 godina

E tako se to radi.Kao sto je rekao jedan veliki covek ''Vojvodina je u evropi.''Dragi sunarodnici iz ostatka srbije pridruzite nam se.

Brankica

pre 15 godina

Ja se nadam da vi Gospodine Mirovići do sledećih pokrajinskih a takodje i republičkih izbora više kao stranka nećete postojati. Dosta nam vas je više. Ako je i od vas mnogo je.

SasaSTP

pre 15 godina

Znam da mene niko ne pita, ali da se ja pitam i da sam na mestu ds isao bih na maksimalnu sabotazu formiranja vlade i raspisivanje novih izbora. Postoji taj trend koji je potvrdjen i na ovim izborima i jednostavno se "oseca u vazduhu" da bi npr koalicija koja bi ovaj put ukljucila i LDP napravima "masakr" i na republickom nivou i bez problema prebacila 125.

MOKCA

pre 15 godina

ovo je odlicna vest za sve gradjane srbije. vojvodina ce biti motor razvoja cele srbije, i nece ostaviti ostatak srbije da propadne. treba dati vojvodini najveci stepen ekonomske samostalnosti, jer nisu vojvodjani duzni da trpe neozbiljno ponasanje ostalog dela srbije. pokrajinska vlada mora da saradjuje i sa opstinama u kojima ce vlast imati srs-dss-sps. treba ostati hladne glave i baviti se ekonomskim i socijalnim problemima najugrozenijih gradjana vojvodine, a trenutno ostaviti po strani visoku politiku. vojvodina ce biti za srbiju ono sto je lombardija za italiju.

Boban

pre 15 godina

U vojvodini 41 prema 5. Da je takav rezultat i u celoj Srbiji ne bi sada gledali Dačića kako se šepuri i smeška pred kamerama i još priželjkivali koaliciju DS-SPS.

Daca

pre 15 godina

Vojvodina je pokazala da je demokratska i evropska. Džaba je danas Milorad Mirčić tvrdio da će radikali sa svojim koalicionim partnerima da preuzmu vlast u Vojvodini - od toga nema ništa, čak ni teoretski. Vojvodina i Novi Sad su na ovim izborima pokazali da su za evropsku, demokratsku i građansku Srbiju!

Bojan Popic

pre 15 godina

Cestitke Pajticu, cestitke DSu, G17 i ostalim pro evropskim strankama, cestitke Vojvodini.
A videti lice Mircica danas... priceless...

SasaSTP

pre 15 godina

Znam da mene niko ne pita, ali da se ja pitam i da sam na mestu ds isao bih na maksimalnu sabotazu formiranja vlade i raspisivanje novih izbora. Postoji taj trend koji je potvrdjen i na ovim izborima i jednostavno se "oseca u vazduhu" da bi npr koalicija koja bi ovaj put ukljucila i LDP napravima "masakr" i na republickom nivou i bez problema prebacila 125.

Brankica

pre 15 godina

Ljudi, ajde da se selimo u Vojvodinu i Novi Sad, tamo će biti bolje nego ovde sa Radikalima, DSS-NS i SPS. Blago Vojvodjanima, a, i ja sam Vojvodjanka, tačnije Banaćanka, po baki i deki, eto mene, dok je vreme, da ne zakasnim, kao što sam zakasnila za Sloveniju.

симбе

pre 15 godina

ПОБЕДА!!! Било би лепо да су овакви резултати били и на републичким и локалним изборима па да не морам да размишљам да ли да идем на постдипломске студије у инострансзво или да наставим да се школујем овде...

Brankica

pre 15 godina

Ja se nadam da vi Gospodine Mirovići do sledećih pokrajinskih a takodje i republičkih izbora više kao stranka nećete postojati. Dosta nam vas je više. Ako je i od vas mnogo je.

Sasa

pre 15 godina

Ja kao novobeogradjanin,geografski pripadam Vojvodini,osecam se Vojvodjaninom,i trazicu da se Novi Beograd pripoji Vojvodini.A vi Sumadinci,daleko vam lepa kuca.

Pero Poštić

pre 15 godina

Jel' sada jasno? Ili treba da idemo na nove republičke izbore i ponovimo uspeh Vojvodine? Ja sam ZA,pa da ih konačno "zbrišemo" sa političke scene i sami formiramo Vladu...

savest

pre 15 godina

E tako se to radi.Kao sto je rekao jedan veliki covek ''Vojvodina je u evropi.''Dragi sunarodnici iz ostatka srbije pridruzite nam se.

Batke

pre 15 godina

Sve mi se cini Mirovicu, da su sada gradjani kaznili vasu politiku iz prethodnih godina kada ste bili na vlasti. ZBOGOM, RADIKALI ODLAZE U ISTORIJU !!!!

MOKCA

pre 15 godina

ovo je odlicna vest za sve gradjane srbije. vojvodina ce biti motor razvoja cele srbije, i nece ostaviti ostatak srbije da propadne. treba dati vojvodini najveci stepen ekonomske samostalnosti, jer nisu vojvodjani duzni da trpe neozbiljno ponasanje ostalog dela srbije. pokrajinska vlada mora da saradjuje i sa opstinama u kojima ce vlast imati srs-dss-sps. treba ostati hladne glave i baviti se ekonomskim i socijalnim problemima najugrozenijih gradjana vojvodine, a trenutno ostaviti po strani visoku politiku. vojvodina ce biti za srbiju ono sto je lombardija za italiju.

vojvodjanka

pre 15 godina

Vojvodina ide u Evropu!!!Ako Srbija hoce sa nama, bravo ! Ako nece,eto im radikala i DSS, pa neka zajedno placu.To je ocigledan poraz aktuelne politike i zelja naroda Vojvodine da zive normalno kao i svi proevropski narodi.Ako se Srbija ne urazumi,mi cemo sami u Evropu!

iii

pre 15 godina

S obzirom da su Vojvodjani jasno pokazli svoje politicko opredeljenje vrlo zabrinjava mogucnost da SRS i ekipa naprave Vladu, jer mi se cini da bi to moglo da dosta destabilizuje situaciju i pojaca separatisticke ideje (i da budem iskren tesko da bih mogao ikoga u Vojvodini da krivim za to, nije lako biti normalan medju ludacima)

T.O.

pre 15 godina

Gospodine Mirovicu, pa vi to mora da se salite? Ne verujete svojim ocima, a? E isto vam se pise i u Bg i u Srbiji... pa u kom vi to vremenu, gospodine, mislite da zivite, u kamenom dobu?

Zrenjaninac

pre 15 godina

Zivela Vojvodina...Zivela Evropa...Dajte najveci stepen autonomije i mozete sa nama u Evropu... Vodicemo vas za ruku...Samo nas podrzite...Nis,Leskovac,Jagodina...dajte ruku pa da putujemo

To je Vojvodina

pre 15 godina

Mirovicu, Vama ocito nista nije jasno. Vojvodina je bila i ostala u Evropi.Mozete sa nama jedino ako vas kondukter primi bez karte, ali ne verujem, Vojvodina je navikla vekovima na postovanje zakona.

MR.BIBI

pre 15 godina

svaka čast VELIKA Vojvodino......
pokazali smo maloj Srbiji!Neka,opametiće se oni....stići će nas !
puno mi je srce sreće........

dada

pre 15 godina

Bravo i samo napred: Od sutra počinje kampanja za sledeće izbore. Znači, rad i red, a narod će već sam oceniti da li to valja ili ne. I pamet u glavu, pa odmah procesuirati dosadašnji kriminal, „osloboditi“ imuniteta krimose, pa u ap sa njima, ma koje „boje“ bili!

Nikola

pre 15 godina

Beograde,Srbijo,zapitajte se malo sta nije u redu kod vas?Sta to ne valja?Mozda jednog dana i shvatite ali bojim se da ne bude tada kasno jer Vojvodini se zuri.

Vojvodina

pre 15 godina

"Siguran sam da će takvu politiku, kojoj ćemo prisustvovati u narednom periodu, glasači znati da kazne na nekim sledećim pokrajinskim izborima" , kazao je Mirović."
Tako je Miroviću, evo kaznili smo ih sada za proteklih 8 godina njihove vlade...

Marko

pre 15 godina

I mi cemo tako za 4god na sledecim izborima, osim ako ih ne bude ranije!!!
Xexe, meni je jako drago za njih. :D Jedva cekam da tako bude i kod nas. :D Nista, ajmo svi normalni u Vojvodinu malo. :)

Igor-BN

pre 15 godina

Godinu dana posto sam zavrsio osnovnu skolu, u istoj je renoviran teren - dve poslednje godine sam se, zajedno sa drustvom, borio za to! Godinu posle zavrsetka gimdnazije, zgrada joj je obnovljena, opremljeni kabineti, uredjena sala! Prosle godine apsolvirao sam fax u Novom Sadu, pa se vratio kuci! Moralo je nesto da izadje na dobro! Ljudi, Novi Sade, Vojvodino - cestitam vam!

Vlada

pre 15 godina

Najzad nesto lepo veceras da cujem. Posle partizanove titule u fudbalu i dogovora da radikal bude gradonacelnik u mom gradu, najzda nesto lepo a to je da su onu pukli a Evropa na velika vrata dosla u Vojvodinu, a nadam se i u Srbiju celu. Jos jednom cestitam.

Laloš

pre 15 godina

Otkad je Mirović prorok, pa da zna kakva će biti politika čisto na osnovu broja poslanika? Ah, da, sada shvatam - oni i SPS su imali apsolutnu vlast u Srbiji 1999. godine pa su kažnjeni 2000. godine i sada Mirčić misli da su svi štetočine kao i oni, tj. čim imaju apsolutnu vlast da će odmah naneti neko zlo sopstvenoj zemlji, poput izolacije, bombardovanja, izopštenja iz sve ili slično.

Aleksandar

pre 15 godina

Najsmešnije je što se sada javljaju ljudi kako bi oni uz Vojvodinu i sl. Koliko sam primetio najviše - iz Beograda. Pa draga moja "glasački lenja" gospodo... prosek radikala u Srbiji je 28.9% a u Beogradu 33%. Mislite o tome pre nego što bacite prvi kamen (prozivanje Šumadije (27.5%) i Centralne Srbije 29%). Vi trebate da nam dajete primer, a već dugo nije tako.
Vojvođanima svaka čast. Niko nije ni sumnjao u vas. :)

ivanaNS

pre 15 godina

Ha,ha,ha.........ha,ha,ha......
eto im sada, a bili su tako puni sebe! Neka smo mi njih oterali iz Vojvodine, a sa Srbijom sta bude...

Andra

pre 15 godina

Kako to predstavnik radikala govori o "kazni" na izborima za nekoliko godina kada su ovi izbori tek završeni i rezultat predstavlja očiglednu "kaznu" za radikale i narodnjake.

Indjijac

pre 15 godina

Nadam se da su ovo poslednji izbori na kojima ce SRS u Vojvodini predstavljati bilo kakvu ozbiljnu stranku, jos da se resimo Kostunice i SPS-a i da skroz ocistimo Vojvodinu od onih koji su je unistavali zadnjih mnogo godina!!!

Dimitrije

pre 15 godina

Cestitam Vojvodjanima na pametnom izboru.
Mi u centralnoj Srbiji se i dalje borimo sa vetrenjacama i cekamo da nas spasi dacic i i njegov sps-nesrecna Srbijo.
Bio bih srecan da vladu formiraju srs,dss-ns i sps,ali ne u Srbiji vec u nekoj drugoj nama neprijateljskoj drzavi.
Podrzavam Ministra Dikica i ne treba ni u kom slucaju prihvatiti koaliciju u vladi sa sps, ako su u Beogradu sa nazadnjacima.
Neka se odluce s kim ce da nastave i gde-na smetliste istorije ili okupani u Evropu i bolju buducnost.

Miroslav

pre 15 godina

Gradjani Vojvodine su imali priliku da na svojoj koži osete blagodeti radikalskih umova i zato je rezultat ovakav.
Već dugo želim da negde kažem sledeće: Zašto je lokalnoj upravi grada BGD-a pripojen najveći grad u Sremu - Zemun, i ceo Novi BGD je na teritoriji Vojvodine? Da nije tako sad se vi u BGD-u ne bi sekirali da li će Vučić biti gradonačelnik ili ne. Beogradjani nam oteli Zemun, ovi iz Novog Sada Petrovaradin, pa se sad kaže "iiijjuu al je Srem zaostao i nerazvijen!!!"
A da mi malo organizujemo EXIT na našem Petrovaradinu, a da mi malo imamo u svom sastavu taj prelepi grad Zemun? Pa da lepo vaspitavamo i obrazujemo zemunske gradjane da su radikali loši prljavi i zli, možda bi sada bilo sve drugačije. I ona zgrada magistrata bi bila kulturni spomenik a ne sedište SRS-a.
A i vi bi se u BGD-u manje nervirali.
Ali, kao i uvek, mene neće niko da sluša, osim moje trogodišnje Lenke.
Pozdrav

ZORAN

pre 15 godina

Fudbalska lopta - 3.000 dinara,
Deset u pola s lukom - 150 dinara,
Izraz lica Milorada Mirčića - neprocenjivo.
Neke stvari se mogu kupiti novcem - za sve ostalo tu je MASTER Vojvodina.

Brankica

pre 15 godina

Ljudi, ajde da se selimo u Vojvodinu i Novi Sad, tamo će biti bolje nego ovde sa Radikalima, DSS-NS i SPS. Blago Vojvodjanima, a, i ja sam Vojvodjanka, tačnije Banaćanka, po baki i deki, eto mene, dok je vreme, da ne zakasnim, kao što sam zakasnila za Sloveniju.

Sasa

pre 15 godina

Ja kao novobeogradjanin,geografski pripadam Vojvodini,osecam se Vojvodjaninom,i trazicu da se Novi Beograd pripoji Vojvodini.A vi Sumadinci,daleko vam lepa kuca.

SasaSTP

pre 15 godina

Znam da mene niko ne pita, ali da se ja pitam i da sam na mestu ds isao bih na maksimalnu sabotazu formiranja vlade i raspisivanje novih izbora. Postoji taj trend koji je potvrdjen i na ovim izborima i jednostavno se "oseca u vazduhu" da bi npr koalicija koja bi ovaj put ukljucila i LDP napravima "masakr" i na republickom nivou i bez problema prebacila 125.

savest

pre 15 godina

E tako se to radi.Kao sto je rekao jedan veliki covek ''Vojvodina je u evropi.''Dragi sunarodnici iz ostatka srbije pridruzite nam se.

симбе

pre 15 godina

ПОБЕДА!!! Било би лепо да су овакви резултати били и на републичким и локалним изборима па да не морам да размишљам да ли да идем на постдипломске студије у инострансзво или да наставим да се школујем овде...

Nikola

pre 15 godina

Beograde,Srbijo,zapitajte se malo sta nije u redu kod vas?Sta to ne valja?Mozda jednog dana i shvatite ali bojim se da ne bude tada kasno jer Vojvodini se zuri.

MOKCA

pre 15 godina

ovo je odlicna vest za sve gradjane srbije. vojvodina ce biti motor razvoja cele srbije, i nece ostaviti ostatak srbije da propadne. treba dati vojvodini najveci stepen ekonomske samostalnosti, jer nisu vojvodjani duzni da trpe neozbiljno ponasanje ostalog dela srbije. pokrajinska vlada mora da saradjuje i sa opstinama u kojima ce vlast imati srs-dss-sps. treba ostati hladne glave i baviti se ekonomskim i socijalnim problemima najugrozenijih gradjana vojvodine, a trenutno ostaviti po strani visoku politiku. vojvodina ce biti za srbiju ono sto je lombardija za italiju.

MR.BIBI

pre 15 godina

svaka čast VELIKA Vojvodino......
pokazali smo maloj Srbiji!Neka,opametiće se oni....stići će nas !
puno mi je srce sreće........

Miroslav

pre 15 godina

Gradjani Vojvodine su imali priliku da na svojoj koži osete blagodeti radikalskih umova i zato je rezultat ovakav.
Već dugo želim da negde kažem sledeće: Zašto je lokalnoj upravi grada BGD-a pripojen najveći grad u Sremu - Zemun, i ceo Novi BGD je na teritoriji Vojvodine? Da nije tako sad se vi u BGD-u ne bi sekirali da li će Vučić biti gradonačelnik ili ne. Beogradjani nam oteli Zemun, ovi iz Novog Sada Petrovaradin, pa se sad kaže "iiijjuu al je Srem zaostao i nerazvijen!!!"
A da mi malo organizujemo EXIT na našem Petrovaradinu, a da mi malo imamo u svom sastavu taj prelepi grad Zemun? Pa da lepo vaspitavamo i obrazujemo zemunske gradjane da su radikali loši prljavi i zli, možda bi sada bilo sve drugačije. I ona zgrada magistrata bi bila kulturni spomenik a ne sedište SRS-a.
A i vi bi se u BGD-u manje nervirali.
Ali, kao i uvek, mene neće niko da sluša, osim moje trogodišnje Lenke.
Pozdrav

Daca

pre 15 godina

Vojvodina je pokazala da je demokratska i evropska. Džaba je danas Milorad Mirčić tvrdio da će radikali sa svojim koalicionim partnerima da preuzmu vlast u Vojvodini - od toga nema ništa, čak ni teoretski. Vojvodina i Novi Sad su na ovim izborima pokazali da su za evropsku, demokratsku i građansku Srbiju!

Boban

pre 15 godina

U vojvodini 41 prema 5. Da je takav rezultat i u celoj Srbiji ne bi sada gledali Dačića kako se šepuri i smeška pred kamerama i još priželjkivali koaliciju DS-SPS.

Bojan Popic

pre 15 godina

Cestitke Pajticu, cestitke DSu, G17 i ostalim pro evropskim strankama, cestitke Vojvodini.
A videti lice Mircica danas... priceless...

Pero Poštić

pre 15 godina

Jel' sada jasno? Ili treba da idemo na nove republičke izbore i ponovimo uspeh Vojvodine? Ja sam ZA,pa da ih konačno "zbrišemo" sa političke scene i sami formiramo Vladu...

Zrenjaninac

pre 15 godina

Zivela Vojvodina...Zivela Evropa...Dajte najveci stepen autonomije i mozete sa nama u Evropu... Vodicemo vas za ruku...Samo nas podrzite...Nis,Leskovac,Jagodina...dajte ruku pa da putujemo

Brankica

pre 15 godina

Ja se nadam da vi Gospodine Mirovići do sledećih pokrajinskih a takodje i republičkih izbora više kao stranka nećete postojati. Dosta nam vas je više. Ako je i od vas mnogo je.

T.O.

pre 15 godina

Gospodine Mirovicu, pa vi to mora da se salite? Ne verujete svojim ocima, a? E isto vam se pise i u Bg i u Srbiji... pa u kom vi to vremenu, gospodine, mislite da zivite, u kamenom dobu?

dada

pre 15 godina

Bravo i samo napred: Od sutra počinje kampanja za sledeće izbore. Znači, rad i red, a narod će već sam oceniti da li to valja ili ne. I pamet u glavu, pa odmah procesuirati dosadašnji kriminal, „osloboditi“ imuniteta krimose, pa u ap sa njima, ma koje „boje“ bili!

Batke

pre 15 godina

Sve mi se cini Mirovicu, da su sada gradjani kaznili vasu politiku iz prethodnih godina kada ste bili na vlasti. ZBOGOM, RADIKALI ODLAZE U ISTORIJU !!!!

Igor-BN

pre 15 godina

Godinu dana posto sam zavrsio osnovnu skolu, u istoj je renoviran teren - dve poslednje godine sam se, zajedno sa drustvom, borio za to! Godinu posle zavrsetka gimdnazije, zgrada joj je obnovljena, opremljeni kabineti, uredjena sala! Prosle godine apsolvirao sam fax u Novom Sadu, pa se vratio kuci! Moralo je nesto da izadje na dobro! Ljudi, Novi Sade, Vojvodino - cestitam vam!

iii

pre 15 godina

S obzirom da su Vojvodjani jasno pokazli svoje politicko opredeljenje vrlo zabrinjava mogucnost da SRS i ekipa naprave Vladu, jer mi se cini da bi to moglo da dosta destabilizuje situaciju i pojaca separatisticke ideje (i da budem iskren tesko da bih mogao ikoga u Vojvodini da krivim za to, nije lako biti normalan medju ludacima)

Vojvodina

pre 15 godina

"Siguran sam da će takvu politiku, kojoj ćemo prisustvovati u narednom periodu, glasači znati da kazne na nekim sledećim pokrajinskim izborima" , kazao je Mirović."
Tako je Miroviću, evo kaznili smo ih sada za proteklih 8 godina njihove vlade...

Vlada

pre 15 godina

Najzad nesto lepo veceras da cujem. Posle partizanove titule u fudbalu i dogovora da radikal bude gradonacelnik u mom gradu, najzda nesto lepo a to je da su onu pukli a Evropa na velika vrata dosla u Vojvodinu, a nadam se i u Srbiju celu. Jos jednom cestitam.

vojvodjanka

pre 15 godina

Vojvodina ide u Evropu!!!Ako Srbija hoce sa nama, bravo ! Ako nece,eto im radikala i DSS, pa neka zajedno placu.To je ocigledan poraz aktuelne politike i zelja naroda Vojvodine da zive normalno kao i svi proevropski narodi.Ako se Srbija ne urazumi,mi cemo sami u Evropu!

To je Vojvodina

pre 15 godina

Mirovicu, Vama ocito nista nije jasno. Vojvodina je bila i ostala u Evropi.Mozete sa nama jedino ako vas kondukter primi bez karte, ali ne verujem, Vojvodina je navikla vekovima na postovanje zakona.

Marko

pre 15 godina

I mi cemo tako za 4god na sledecim izborima, osim ako ih ne bude ranije!!!
Xexe, meni je jako drago za njih. :D Jedva cekam da tako bude i kod nas. :D Nista, ajmo svi normalni u Vojvodinu malo. :)

Laloš

pre 15 godina

Otkad je Mirović prorok, pa da zna kakva će biti politika čisto na osnovu broja poslanika? Ah, da, sada shvatam - oni i SPS su imali apsolutnu vlast u Srbiji 1999. godine pa su kažnjeni 2000. godine i sada Mirčić misli da su svi štetočine kao i oni, tj. čim imaju apsolutnu vlast da će odmah naneti neko zlo sopstvenoj zemlji, poput izolacije, bombardovanja, izopštenja iz sve ili slično.

ivanaNS

pre 15 godina

Ha,ha,ha.........ha,ha,ha......
eto im sada, a bili su tako puni sebe! Neka smo mi njih oterali iz Vojvodine, a sa Srbijom sta bude...

Indjijac

pre 15 godina

Nadam se da su ovo poslednji izbori na kojima ce SRS u Vojvodini predstavljati bilo kakvu ozbiljnu stranku, jos da se resimo Kostunice i SPS-a i da skroz ocistimo Vojvodinu od onih koji su je unistavali zadnjih mnogo godina!!!

Dimitrije

pre 15 godina

Cestitam Vojvodjanima na pametnom izboru.
Mi u centralnoj Srbiji se i dalje borimo sa vetrenjacama i cekamo da nas spasi dacic i i njegov sps-nesrecna Srbijo.
Bio bih srecan da vladu formiraju srs,dss-ns i sps,ali ne u Srbiji vec u nekoj drugoj nama neprijateljskoj drzavi.
Podrzavam Ministra Dikica i ne treba ni u kom slucaju prihvatiti koaliciju u vladi sa sps, ako su u Beogradu sa nazadnjacima.
Neka se odluce s kim ce da nastave i gde-na smetliste istorije ili okupani u Evropu i bolju buducnost.

Andra

pre 15 godina

Kako to predstavnik radikala govori o "kazni" na izborima za nekoliko godina kada su ovi izbori tek završeni i rezultat predstavlja očiglednu "kaznu" za radikale i narodnjake.

Aleksandar

pre 15 godina

Najsmešnije je što se sada javljaju ljudi kako bi oni uz Vojvodinu i sl. Koliko sam primetio najviše - iz Beograda. Pa draga moja "glasački lenja" gospodo... prosek radikala u Srbiji je 28.9% a u Beogradu 33%. Mislite o tome pre nego što bacite prvi kamen (prozivanje Šumadije (27.5%) i Centralne Srbije 29%). Vi trebate da nam dajete primer, a već dugo nije tako.
Vojvođanima svaka čast. Niko nije ni sumnjao u vas. :)

ZORAN

pre 15 godina

Fudbalska lopta - 3.000 dinara,
Deset u pola s lukom - 150 dinara,
Izraz lica Milorada Mirčića - neprocenjivo.
Neke stvari se mogu kupiti novcem - za sve ostalo tu je MASTER Vojvodina.