Tribina o nacionalnim interesima

Beograd -- Učesnici okruglog stola "Nacionalni i državni prioriteti Srbije", založili su se za vladu radikala i narodnjačke koalicije i objavili mere za odbranu Kosova.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Evo još likova iz crnih 90-tih, izlaze k´o buba-švabe....
  (bezimena, 5. maj 2008 18:36)
 2. Nesto te nema u poslednje vreme Cavoski, a druzili smo se. Da te podsetim da smo sa silom probali, ali nam nesto nije islo. Cak mislim da smo prosli i gore nego da je nismo upotrebljavali. A mozda si taj deo prespavao, ili nisi pomno pratio situaciju jer si bio zauzet pisanjem svojih "pametnih" knjiga. Ili jednostavno imas isuvise kratko pamcenje. A takvih izgleda u Srbiji ima previse...
  (Laza Lazarevic, 5. maj 2008 19:01)
 3. " Neko me od stranaca pitao kako to da je u Srbiji Hrvat na čelu Narodne skupštine." - Srbin je gradonacelnik Ljubljane, i oni se ne stide toga niti ih je uopste briga. Licno ja se ponosim sto je Hrvat na celu narodne skupstine, samo tako mozemo da pokazemo da smo bolji "onih drugih".
  (Djordje Petrovic, 5. maj 2008 19:32)
 4. obavestavam b92 webmastera da ovu vest iz 1999 godine vrati u arhivu. :)
  (x-ray, 5. maj 2008 19:40)
 5. Kakvi su ovo luzeri, 'braneci' Srbiju upropastise sve sto je bilo zdravo u drzavi nam. Najgore je sto zbog njih srpski drzavljani u sopstvenoj drzavi, odnosno mi obicni ljudi, ne mozemo da zivimo kako treba.
  (VladimirNI, 5. maj 2008 19:53)
 6. Kako ja vidim nekima nije nikad dosta tragedije i haosa.
  Pa molim vas, kad chete jednom stati i otarasitese tih zli ljudi koji prete neprekidno.
  Pozvao bih sve dobronamerne ljude da se distanciraju od ratohuchkashkih bandita i da dozvole da region krene putem civilizacije.
  To naravno ne chini dobro ni srpskoj manjini na Kosovo ni albanskoj u Preshevskoj dolini.
  (Shpend, 5. maj 2008 19:59)
 7. Pa gospodo,kad vec mislite tako onda pusku u ruke put pod noge i oslobodite kosovo.A ne drugi da ginu dok vi grejete fotelje.Povucite onda u Srbiju vase bankovne racune kao i vasu decu sto studiraju po evropskim prestonicama
  (goran, 5. maj 2008 21:25)
 8. To je po svoj prilici i samo seme zla i nesreće koji zatiru ovaj nesrećni narod vekovima u nazad. Ta gomila koja svoju mržnju i zlobu neprekidno na nekom istresaju. Ili su oni samo eksponenti..? Iskreno sem Antonića i Vukadinovića na tom brodu opasnih likova nedostaju mi i neka mnogo zvučnija imena. To su upravo oni koji nesrećnog Srbina truju svojim otrovom koji iz njihovih duša kulja kao iz vulkana. Neka, nestaće polako i oni.
  (Bojan Todorović, 6. maj 2008 00:01)
 9. Iskreno plaše me ovakvi istupi i plaši me cela trenutna situacija u državi. Prema današnjem izveštaju jedne marketinške agencije postoji velika mogućnost da mračne sile 90-ih ponovo preuzmu vođenje države a to će biti zaista tragično za Srbiju i njene stanovnike. Iskreno se nadam da neće biti tako.
  (gradjanin bg, 6. maj 2008 00:06)