Čurkin: Konfiskovati oružje

Moskva, Njujork -- Vitalij Čurkin izjavio je da je odluka SAD o isporukama oružja Kosovu pogrešna i da protivreči normama međunarodnog prava.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Posto Curkin zna da za usvajanje odluka u SB treba 9 (devet) glasova onda on sigurno zna i cinjenicu da 7 (sedam) clanica SB su PRIZNALE Kosovo sto znaci on NE MOZE DOBITI POTREBNIH 9 (devet glasova). Drugo u okviru te grupe 7 koje su priznale Kosovo jesu i TRI stalne clanice SB S PRAVOM VETA tako da nikakva odluka koja je u suprotnosti nezavisnosti Kosova NECE BITI USVOJENA. Imajuci to u vidu treba postaviti pitanje Curkinu KOGA ON UOPSTE HOCE DA OBMANJUJE. Dosta bre vise lazima i obmanama. Hej covece pa na sednici SB 18 Februara bio si USAMLJEN zahtevom da se ponisti odluka o nezavisnosti Kosova. Sto se tice oruzja to se ne salje albancioma nego bezbednosnim snagama Kosova a to znaci albancima, srbima, turcima, gorancima, romima i svima onima koji zive na Kosovo i koji rade u institucijama Kosova. Oruzje nece nikada biti upotrebljeno za napad na nekoga vec naravno za odbranu kao sto to biva u celom svetu.
  (fadil_h, 31. mart 2008 21:59)

  # Link komentara

 2. Potpuno se slažem sa gospodinom Čurkinom - oružje ne služi širenju mira. Ali gospodin Čurkin bi bio mnogo uvjerljiviji, da je Rusija najoštrije kritizirala Miloševića, kad je krenuo u krvavi rat protiv svoje pokrajine. Tako je vjerojatno mogla još 1999. spriječiti ovu današnju situaciju…
  (Josip Vasilj, 31. mart 2008 22:08)

  # Link komentara

 3. A sta sa oruzjem koje Rusija salje raznim "Osetijama,Abhazijama,Cecenijama" i drugim ruskim interesnim sferama.To oruzje ne treba kofiskovati,nego po g.Curkinu sigurno treba povecavati izvoz.
  (Jak-Ova., 31. mart 2008 22:21)

  # Link komentara