Nikolić: Šešelj mandatar

Beograd -- Tomislav Nikolić izjavio da će, nakon pobede na izborima, mandat za sastav vlade poveriti "nekom radikalu, možda čak Vojislavu Šešelju".

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Jadna Srbija i sa jednima i sa drugima!
  S verom u Boga, za kralja i otadzbinu!
  (Milan, 31. decembar 2007 23:27)

  # Link komentara

 2. Narod nece glasati za izolaciju i afroazijsku integraciju Srbije i dalje napredovanje bele kuge. Pobedice razum sa demokratskom opcijom i njenim kandidatom Gospodinom Borisom Tadicem.
  Postupkom predaje haskom sudu i resocijalizacije integracije u Pritvorsku jedinicu i hijerarhiju Vojislav Seselj se podvrgao kucnom redu sa slobodom kretanja u zatvorskom krugu u vremenu predvidjenom za setnju. Doticni nema pravo odlucivanja osim odlucivanja o jelovniku koji ja poreski obaveznik placam za njega i ostale mnogo gresne zemljake susede i komsije.
  (Lala Holandija, 31. decembar 2007 19:11)

  # Link komentara

 3. Sta ovime hoce da nam kaze Toma? Izgleda da opet nema nameru da pobedi, pa makar i svi glasali za njega! Svaki put radikalski kandidat dobije najvise glasova - svaki put nas Kostunica plasi: ako ne glasate za mog kandidata pobedice radikal! Ne ocekujem od Kostunice da se uopste oglasava povodom podrske, barem ne do 2. kruga izbora.
  (Mika, 31. decembar 2007 17:17)

  # Link komentara

 4. Eto kukavice! Traže vlast a mole Boga da je ne nađu!
  (Miloš, 31. decembar 2007 16:49)

  # Link komentara

 5. Odličan izbor mandatara. A ministar odbrane biće Ratko Mladić, dok će ministarstvo inostranih poslova voditi Radovan Karadžić. Što se minstarstva za kapitalne investicije tiče, nema boljeg kandidata od Gorana Hadžića. Em provereni patriota, em stekao bogato iskustvo kao magacioner, pa čovek odlično zna kako se gazduje imovinom. Naročito tuđom. Informisanje, zna se - mlađani Vučić. Jednom već bio i pokazao se kao briljantan primer. Kako se ne radi. Ministarsvo pravosuđa: specijalista za oštar radikalski humor i britke psovke - Zoran Krasić. Policija: Toma - jednoglasno. Pokopaće i kriminalce i državu.
  (Mashinovodja, 31. decembar 2007 16:39)

  # Link komentara

 6. Podsecam druga Nikolica da ne zaboravi i Vjericu Radetu, kao rodjenu za ministra kulture kao i Lidiju Vukicevic jednostavno predodredjenu za guvernerku narodne banke.
  (Pedja, 31. decembar 2007 15:50)

  # Link komentara

 7. Maja Gojkovic je trenutno popularnija od Tome, i bila bi ozbiljniji konkurent Tadicu. Zasto ona nije kanditat ispred SRS, razmislite sami :-)
  (Brucce Lee, 31. decembar 2007 15:20)

  # Link komentara

 8. I Radikali se uplasili da bi moglo da se desi da Toma pobedi. To njima ne ide na ruku. Oni ovako sasvim lepo vladaju. Njima je bitan utisak gradjana da su oni najveci, a onda lepo oni koji ce sutra biti krivi za sve sprovode njihovu politiku. Otuda izjava koja treba ipak neke "nove" da odvrati od glasanja za SRS. Oni su se tako provukli kroz 90-te, tako ce i nastaviti. Vlada se po njihovom krvci za katastrofu su drugi.
  (Zorica, 31. decembar 2007 14:54)

  # Link komentara

 9. Molto klasiko, Nikolic uvek pred izbore izbaci neku nebulozu ovog tipa, da bi odvratio neodlucne od glasanja za njega. Znamo se dobro sa radikalima - za vlast nisu, vec samo za skupstinsku trgovinu i dilove ispod tezge.
  (matakunisni, 31. decembar 2007 14:41)

  # Link komentara

 10. Sajam ludaka.
  (Katastrofa, 31. decembar 2007 14:38)

  # Link komentara

 11. Da mandatar bude čovek koji je u zatvoru zbog počinjenog genocida nad nesrpskim stanovništvom. Ja sam užasnut!
  (Zgrožen, 31. decembar 2007 14:02)

  # Link komentara

 12. Ovo je bas lepa vest, i sada konacno znamo kakva "svetla buducnost" ceka Srbiju. Neka vam je sa srecom, a ja cu se verovatno preseliti na Severni pol, jer je Holandija preblizu Srbiji.
  (Nostradamus, 31. decembar 2007 13:52)

  # Link komentara