"Jedini bez strategije za mlade"

Sremski Karlovci -- Snežana Samardžić-Marković kaže "da je Srbija jedina zemlja u okruženju bez strategije za mlade i da se to mora promeniti".

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. G-đa Ministarka, ako želite strategiju za mlade, napravite prvo strategiju njhovog školovanja, da bude po svetskim standardnima, nemojte favorizovati socijalističke fakultete koji produkuju diplomce (sa problematičnim diplomama) koji kasnije ne mogu da se zaposle, dajte mladima potpunu informaciju o svim relevantnim stvarima vezano za njihove živote i školovanje, dajte mladima adekvatnu ponudu za ostanak, jer u protivnom svako ko ima i malo mozga će gledati da što pre zbriše iz Nacionalnog parka Srbija. Uvedite norme ponašanja za osobe na javnim funkcijama, jer oni daju primer i obrazac ponašanja za sve koji stasavaju, jer ako to ne uradite svi će pre svega gledati kako da pobegnu što brže i što dalje!
    (Poznavalac, 30. novembar 2007 21:38)

    # Link komentara

  2. Kolko vidim necete nikad ni da je napravite, sve su to samo fore da zamazete ljudima oci pred izbore, isto kao sto imate i strategiju za smanjenje siromastva u koju ni vi sami ne verujete (to sam cuo od jednog novinara koji je intervjuisao zvanicnike off records). Svako ko je mlad i normalan treba samo da gleda kako da zbrise odavde,
    (mlad ne zadugo, 30. novembar 2007 22:43)

    # Link komentara