Pojedini Srbi žele da povuku liste

Priština -- Portparol Misije OEBS-a na Kosovu kaže da su neki srpski polički subjekti tražili da povuku kandidature za učešće na izborima.

Izvor: FoNet, Beta
Pošaljite komentar
 1. Srbi na Kosovu ne smiju misliti svojim glavama i za svoje dobro, jer odmah dolazi "popravni" iz Beograda. I onda Srbija brblja nesto o demokratiji. Da li vi mislite da medjunarodna zajednica na Kosovu ne vidi ove stvari !?
  (popravni, 31. oktobar 2007 16:22)

  # Link komentara

 2. "Lindholm je pozvao sve građane Kosova, a posebno Srbe, da iskoriste svoje izborno pravo kako ne bi došli u situaciju da drugi utiču na njihovu sudbinu."

  Gospodine Lindholm odavno "drugi" uticu na sudbinu gradjana Kosova.
  (Ja, 31. oktobar 2007 16:46)

  # Link komentara

 3. Pa sta ce nam neprijatelji kad sami sebi u stomak skacemo? Pa ce posle da se bunimo kako se na Kosovu ne postupa po zeljama i u interesima Srba i kako nema mehanizama koji bi nam to omogucili. Najgore je sto Srbi na Kosovu (osim ono malo patriotskih profitera) ispasta.
  (Dima, 31. oktobar 2007 16:47)

  # Link komentara

 4. Sve i da je Beograd preporucio da se glasa, ja ne bih smeo da odem u moj Prizren i da glasam. Osnovna stvar je da Kosovo nije bezbedno ni za koga osim za Albance. Da li je moguce da se to ne shvata nakon 8 i po godina od naseg progona. Ako bi Kosovo bilo bezbedno, otisao bih kuci i sa zadovoljstvom glasao. Ovako...
  (prizrenac, 31. oktobar 2007 21:26)

  # Link komentara