"Zakonit sam vlasnik Voda vode"

Madrid -- Vlade Divac odbacio je optužbe Vojina Đorđevića da je falsifikovanim dokumentima upisan kao jedini vlasnik kompanije "Voda voda".

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Nešto nije jasno sa ovim vlasništvima: te uplatio 30% da bi postao vlasnik 100%, te nije uplatio 30% da bi dobio 70% i sve tako. Obojica su mućkala, a videćemo ko će biti namagarčen. Druga stvar: šta briga Divca koliko Đorđević duguje državi, neka se država tim bavi, a ne da Divac izigrava neki paradržavni poreski organ.
  (Miloš, 30. oktobar 2007 17:49)

  # Link komentara

 2. Meni ovo Divcevo pije vodu. A vama?
  (Dima, 30. oktobar 2007 17:51)

  # Link komentara

 3. A zasto onda u agenciji za privredne registre nema promene na kapitalu od 31.12.2005? Zar nije logicno da su neke pare uplacene preko banke i da postoje dokazi za to?
  (biljana, 30. oktobar 2007 18:03)

  # Link komentara

 4. Ja mislim da je Divac neviđena poštenjačina. Samo mi nije jasno kako je moguće da on kupuje 30% a druga strana ne ispuni svoje obaveze pa on postane vlasnik 100%!? Šta to treba da ne ispuni prodavac pa da kupac postane vlasnik i onog dela koji nije platio i nije ni hteo da kupi?
  (Proka, 30. oktobar 2007 20:43)

  # Link komentara

 5. cenim i postujem divca kao kosarkasa, ali kada vec ima para, neka sam otvori neku firmu.
  logicnije je. a ovako, sve mi je to mutno
  (lola, 30. oktobar 2007 21:55)

  # Link komentara

 6. Neka Divac kaze koliko je para dao da bi postao vlasnik. Zanimljivo da sumnjivi moral Djordjevica i njegovo izbegavanje placanja poreza nisu Divcu smetali kada su potpisivali ugovor nego mu je sad pocelo smetati ili je Djordjevic prestao da placa obaveze i poreze odmah nakon potpisivanja ugovora? Zar Divac misli da ako Djordjevic ne placa porez onda je ova njegova otimacina moralno opravdana? Mislim da je za Divca bolje da se bavi sportom gde mu je i mesto jer je sada na najboljem putu da izgubi svo postovanje koje ima u Srbiji, treba mu sve ovo?
  (mih, 30. oktobar 2007 21:59)

  # Link komentara

 7. E Vlade, ti ne mozes u Srbiji nista da kupis jer ti novac nije cist kao nasim uspesnim biznismenima koji ga peru svaki dan, narod bira politicare da kroz drzavne institucije njih zastiti, zato smo ovako bogata i demokratska drzava.
  (djape, 31. oktobar 2007 03:14)

  # Link komentara

 8. Sva dugovanja braće Đorđevič su odavno poznata. Vojin je tražio nekog ko će da uloži pare i produži mu život. Ugovor između njega i Divca je očigledno takav da svako mora da ispuni svoj deo da bi vlasnički odnos bio 70:30 za Vojina. Dalje je jednostavno: Divac je uneo pare, a Vojin nije ispoštovao svoj deo ugovora. Samim time Divac je postao jedini vlasnik. Ovaj put je Divac angažovao prave igrače na svojoj strani da mu štite interese, a koliko god da je platio za Voda Vodu preplatio je, jer nije bitno koliki kapacitet izvora imaš, već koliko prodaješ na tržištu, a po tom kriterijumu Voda Voda je fabričica sa 5% tržišta, tj vrti se oko nogu Knjaza, Minakve i Vode Vrnjci.
  (bugzy, 31. oktobar 2007 09:09)

  # Link komentara