Različite ocene o novom Ustavu CG

Podgorica -- Novi Ustav Crne Gore koji je usvojen juče u republičkom parlamentu naišao na razlicite ocene predstavnika političkih partija.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Ovo"ZAVRSNI CIN"mi nesto mnogo slici na"KONACNO RESENJE".
  (boban,nis, 20. oktobar 2007 12:51)

  # Link komentara

 2. Ocena relevantnih medjunarodnih institucija, kao sto su Savet Evrope i savetodavnog tela Venecijanske komisije, a to je jedino merodavno, je da je Ustav moderan, uskladjen sa svim medjunarodnim standardima, dakle evropski.
  A ono sto je moderno i evropsko ne odgovara jedino nacionalnim ekstremistima. Interesantno je da su to uvek jedni te isti.
  Meni cak nije ni jasno sta zele prosrpske partije u Crnoj Gori. Spomenuti su kao narod, a jedan od jezika u sluzbenoj upotrebi je i srpski. Izgleda da bi oni hteli da tamo nema nikog osim Srba, pa u tome i vide sopstvenu "ugrozenost". Kad i drugi dobiju ono sto ste do sada imali samo vi onda vam se cini da ste ugrozeni. Sta bi oni rekli na Ustav Srbije u kojem postoje samo Srbi i ostali, pri tom se u te ostale ubrajaju i Albanci sa Kosova. Da ne govorimo da je crnogorski, za razliku od ovog naseg preko noci sklepanog, rezultat dugotrajne javne debate kao i saradnje sa gore spomenutim medjunarodnim telima.
  (Mrki, 20. oktobar 2007 13:02)

  # Link komentara

 3. Milo resava jedan po jedan problem I prica o kvalitetu zivota I standardu!!!Shefovima I savetnicima kabineta (vecinom crnogorci) DSS u Kostunistanu bi trebalo obavestiti I da je Vukovic izjavio da je sa ustavom zavrsena prica o guslama I guslarskom desetercu u Crnoj Gori I da je postala MODERNA drzava.
  (Lola, 20. oktobar 2007 15:00)

  # Link komentara

 4. "Svim građanima Crne Gore sada se smeši evropski kvalitet života".
  Verovatno ce za par godina prosecna plata u CG premasiti 1000 evra i svi ce biti srecni i zadovoljni...
  (DRŽAVLjANIN, 20. oktobar 2007 16:27)

  # Link komentara

 5. Na Karti Wikipedije Zemalja Liberalne Demokraitje Crna Gora je ofarbana istom bojom kao kuba, severna koreja, rusija i kina. Tamo milo djukanovic sedi na vrhu 18 osamnaest godina u demokratiji mozes samo osam
  (milomir, 21. oktobar 2007 10:33)

  # Link komentara