Krišto podržava privatizaciju DLS-a

Beograd -- Direktor Državne lutrije Bojan Krišto kaže da je privatizacija tog preduzeća strateška odluka koju treba da donese Vlada.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Postoji li neki valjan razlog zasto bi iko pri zdravoj pameti prodavao Drzavnu Lutriju? Ne mogu da priuste repromaterijal? Ili su opet podebele kovertice u pitanju?
  (vlada, 29. septembar 2007 12:06)

  # Link komentara

 2. U normalnim drzavama je ovo jedan lep i siguran bidzetski prihod koji dobrim delom ide za podmirenje potreba ljudi ometenih u razvoju, razvoja sporta itd. itd. ali kod nas ... KOverta je u pitanju nego sta, samo ce ovde biti verovatno koferce :o(
  (sinisa, 29. septembar 2007 13:08)

  # Link komentara

 3. i,naravno,da se dodeli miskovicu i beku.
  (nebeski, 29. septembar 2007 13:13)

  # Link komentara

 4. Zasto menjati konja koji dobija trke? Ili mozda gospodin direktor zna nesto sto mi, obicni smrtnici ne znamo. U svim drustvima, pa i u bastionu "slobodnog" sveta, SAD lutrija je drzavna. Zasto? Zato sto je vrlo unosna, i drzava stvara velike profite koji idu na prava mesta: bolnice, socijalne programe, sirotista itd. Ne bih se zacudio da pomenuti gospodina sveznalica direktor budi prvi u redu za privatizaciju. Zna covek kako se lako prave pare.
  (Smucilo mi se od srpskih "strucnjaka", 29. septembar 2007 13:53)

  # Link komentara

 5. Interesuje me kad ce ministri, vlada i obe "demokratske" stranke izneti na tender svoje roditelje, svekrve, taste, posto sve ostalo budu rasprodali. Cisto da se pripremimo.
  (Milesa Andjus, prof. V bgd gimnazije, 29. septembar 2007 14:02)

  # Link komentara

 6. Lako bi se našao "dobar kupac" i za privatizaciju Uprave carina i Poreske uprave, ali se ipak ne prodaju.
  (german, 29. septembar 2007 14:28)

  # Link komentara