O javnosti ugovora o koncesijama

Beograd -- Transparentnost ocenila da je najava da će biti objavljeni ugovori o koncesiji na autoput Horgoš-Požega "korak u dobrom pravcu".

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Zašto da Vlada i Velimir Ilić čija dela mirišu na veliku korupciju u javnost izađu samo sa detaljima koncesije za auto-put?
  Gospoda Kostreš i Pajtić ako zaista žele da štite interese Vojvodine do kraja treba sada da traže i detalje tendera za drugi most preko Dunava kod Beške.
  Taj tender je započet pre skoro pet godina, za to vreme Ruminija i Bugarska premošćavaju Dunav na nekoliko mesta a ovde radovi nisu ni započeti. Velimiar Ilić je lično poništio odluku tenderske komisije da je domaća Mostogradnja najbolji izvođač za taj posao i pre nekih dve godine dodelio (drugarski) posao valjda Alpini ili ko zna kome.
  Ako je (V. Ilić) postupio ispravno, zašto radovi onda još nisu počeli i dokle će Vojvodina da bude slepo crevo o čijoj infrastrukturi odlučuju V. Ilić i B. Jocić?
  (Vojvođanin, 31. jul 2007 12:07)

  # Link komentara

 2. Konačno da i u ovoj državi se nešto radi javno!
  (Zvezdarac, 31. jul 2007 14:02)

  # Link komentara

 3. Izgleda da je došlo do izvesnog napretka, mada je to mnogo ranije trebalo da se uradi!
  (Vlada Lionac, 31. jul 2007 14:35)

  # Link komentara

 4. To je zaista dobra vest, mada nisam siguran da će bilo ko ući u trag Velji i njegovim malverzacijama. Taj je već sve to dobro sakrio!
  (Bulbuderac, 31. jul 2007 14:43)

  # Link komentara

 5. cekajte... ako je ugovor vec potpisan. po kom osnovu mogu da koncesionari mogu da traze prikrivanje nekih delova.. kako mogu da 'se plase' konkurencije ako je ugovor vec zakljucen? to je upravo i najinteresantniji deo za javnost.. ovako ce samo objaviti neke tehnicke stvari... hahaha.. nisu ni oni sisali vesla...
  (umetnik, 31. jul 2007 16:47)

  # Link komentara

 6. Konačno imaćemo i to na uvid, čini mi se da ova vlada sa DS-om na čelu radi prave stvari, ja sam optimista!
  (Mile sa Zvezdare, 31. jul 2007 17:50)

  # Link komentara

 7. Kasnimo, kasnimo...ali dobro, kako kazu "Bolje ikad, nego nikad"...Zahvaljujuci vladi (citaj: DS-u) na putu smo ka boljitku...
  (Aleksandar, 31. jul 2007 22:22)

  # Link komentara