Poslanici nisu glasali o Duliću

Beograd -- Skupština Srbije nije večeras glasala o izboru kandidata vladajuće koalicije za predsednika parlamenta Olivera Dulića.

Izvor: B92, FoNet, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Krajnje je vreme da se na celo skupstine postavi obrazovan covek koji poznaje bonton i poseduje manire. Nadam se da ce i skupstina uskoro poceti da lici na odgovornu instituciju! Cestitam DS na dobrom izboru!
  (Milka, 22. maj 2007 11:42)

  # Link komentara

 2. Dok kod su radikali u velikom broju u skupstini,to ce liciti na cirkus.Oni bukvalno sijaju od srece kad im se pruzi prilika za omalovazavanje bilo koga iz drugih stranaka. Najgore je sto im se cesto i ne daje povod za repliku, ali oni o necemu drugom i ne znaju da raspravljaju osim da na najprimitivniji nacin napadaju sve koji ne pripadaju radikalnoj stranci. Osim onog Krasica,Todorovica i Jorgovanke Tabakovic,ostali radikali nikad nista konkretno i pametno nisu rekli o bilo kom predlogu zakona.
  Dok god je ovako,bice i cirkusa, primitivizma i svega onoga sto jednoj skupstini kao predstavnistvu svih gradjana Srbije ne prilici!
  (djido, 22. maj 2007 12:27)

  # Link komentara

 3. Red bi bio da se taj posao efikasno obavi! Valja biti realističan, poštovati konfiguraciju političkih snaga, i, najzad POČETI RADITI. Zaboga!
  (Milorad Đapić, 22. maj 2007 13:54)

  # Link komentara

 4. Voja K. je okupio druzinu zvanu "30 MINUTA PRE FAJRONTA" da pokaze kako se politicki prezivljava, i izivljava. Ne treba njemu ni Predsednik Skupstine ni potpresednici, dok ima Jocica i Bulatovica.
  Znaju li sta rade-moram da ih pitam?
  Vojislav, Valjevo
  (velibor, 22. maj 2007 14:01)

  # Link komentara

 5. Da mi je znati cemu sluzi opozicija u ovom parlamentu osim da NECE i smeta po definiciji. Mogla bi da radi ono sto su odlucili Cankovi liberali - da daje nadgledanu podrsku necemu sto to zasluzuje, to je sasvim smisleno ili da bude s razlogom protiv necega i to dobro argumentuje. Ali i LDP i SRS po dobrom srpskom obicaju u inat vecini nece dati podrsku. Od radikala me ne cudi s obzirom da im je to sustina politickog delovanja - da li se iko seca da je ista konkretno a realno stiglo iz radikalskih redova? Od LDP-a me cudi veoma, sta znaci da oni nece podrzati nesto sto je predlog vecine bez obzira da li je to dobro ili ne?
  Na kraju svega moram reci da me raduje mladi Tadicev tim, zelim im sve najbolje, a "selektoru" upucujem cestitke.
  (nepotpisan, 22. maj 2007 14:39)

  # Link komentara

 6. Demokratska stranka je odlucila da se polako samoukine. Na najodgovornija mesta postavljaju anonimne klince.
  A ne razumem ni cemu sluzi ta skupstina u ovakvom politickom sistemu. Ako su stranke vlasnici mesta u skupstini onda bi mnogo jeftinije za gradjane ove drzave bilo da sefovi poslanickih klubova sednu jednom mesecno, kao akcionari neke velike firme, i da glasaju za zakone shodno procentima koje imaju u toj kompaniji/skupstini. Ovako 250 skupo placenih ljudi sedi tamo o nasem trosku i glumi neku raspravu i demokratku proceduru. Moglo bi da sedi njih 5-6 i da to bude jeftinije i efikasnije. To bi istina narusilo ovaj privid demokratkog sistema, koji je ustvari partijski sistem, ali bi rezultati bili identicni.
  (Strbo, 22. maj 2007 16:02)

  # Link komentara