Skupština u utorak o predsedniku

Beograd -- Skupština Srbije u utorak bira Olivera Dulića za predsednika parlamenta. Kandidat za sekretara skupštine Milan Lučić iz DS-a.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Kako se sporo bira sekretar skupstine. Cime li je covek koji priznaje da u zaru izborne trke laze i koji je osudjen za lazne optuzbe tako jednostavno ponovo bude postavljen za sekretara vlade. Ako Mihajlov moze da bude sekretar vlade onda sekretar skupstine moze da bude bilo ko.
  (Nele, 18. maj 2007 10:17)

  # Link komentara

 2. Sviđa mi se to što će jedan od potpredsednika parlamenta biti iz reda manjinskih stranaka. Ovaj Džudžević je pravo rešenje. Da li to Srbija polako sazreva u demokratiji i odnosu prema legitimnim predstavnicima manjina ili će i dalje nastaviti da postavlja sebi lojalne predstavnike manjinskih naroda.
  (woodoinstalater, 18. maj 2007 15:00)

  # Link komentara

 3. Posle svega što se pojavilo u štampi, dobro je da će Oliver Dulić postati predsednik Skupštine. Visokom Domu treba čovek od moralnog i intelektualnog integriteta. A iskustvo će se steći, u toku samog rada Skupštine, uprkos mnogim "tužnim prizorima" u njoj. Novi ljudi za neko novo vreme!
  (Milorad Đapić, 18. maj 2007 15:32)

  # Link komentara

 4. Lustracija u zemlji koja je koliko juce imala gradjanski rat i nato bombardovanje je nesto sto nije dobro. Pola evropskih zemalja zbog mira u kuci jos nije otvorilo arhive iz drugog svetskog rata i to ce uraditi tek kada vise ne bude zivih svedoka da se ne optuzuju ko je za koga bio.
  (Novosadjanin, 18. maj 2007 21:41)

  # Link komentara

 5. ja bi podsetio neke da je lustracija izvrsena u svim zemljama istocne Evrope oism Srbije. Sta je to specijalno za Srbiju zasto se ne bi izvrsila lustracija po Srbiji, ako je to moguce u Ceskoj, Slovackoj, Madjarskoj, Rumuniji....jer Srbija ne moze da se meri sa tim drzavama.
  (Nena, 18. maj 2007 22:46)

  # Link komentara

 6. Mislim da je svim subotičanima drago kada su čuli da će dr.Oliver Dulić biti predsednik parlamenta.Radi se o poštenom,vrednom i pametnom momku koji puno može da uradi za našu zemlju.Puno sreće doktore!!!
  (josip, 19. maj 2007 10:20)

  # Link komentara