Svilajnac: Protest zbog potpisa

Svilajnac -- Partije koje prikupljaju potpise za smenu Dobrivoja Budimirovića na sat i po blokirale Opštinski sud u Svilajncu.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. A DSS se opet drzi po strani, mudro gledajuci da se nikome ne zameri, samo da sacuvaju svoje Fotelje. Onaj SPS i JUL su bili bolji od DSS-a, makar su imali kakav-takav stav. A ovo, beskicmenjaci najgori. Samo si im fotelje bitne.
  (Zoran, 30. april 2007 12:41)

  # Link komentara

 2. Bravo demokrate i ostali: Bidžinim metodama protiv Bidže!
  Vidim da je prvoborac u otimanju mandata Boško Ristić, ponovo aktivan. Zamislite, predsednik Suda neće da mu da službenike za hajku na potpise. Valjda mu to nije prioritet. Overa ugovora jeste. Ali zato će da plati. Boško će to da sredi. Administrativno da uobliči. Kao ono sa Nedom, onomad. I da blokira Sud - onako Bidžinski. Ma nee demokratski.
  Ali, razumem ga ja, službena lica iz Suda bi nekako namakla nedostajućih 600 potpisa iznuđivanjem po firmama i kućama. Ipak su oni Vlast. Čudno je samo što se nije dosetio da traži pomoć od Mup-a. To bi bilo daleko brže i efikasnije: u maricu pa na potpis.
  A zaista je čudno što se narod Bošku ne odaziva. Još protiv Bidže?!
  Možda zato što vidi da je jedina razlika između njih u vokabularu (Boško se nekako snalazi s'padeži.
  Eee, demokrate, šta uradiste sa Borinom i Mićinom strankom.
  (Čeda-Velja, 30. april 2007 13:07)

  # Link komentara

 3. Bidzu su izabrali gradjani Svilajnca i neke stranke bi to trebalo da prihvate. Cini mi se da su Svilajncani (na zalost) zadovoljni Bidzinim radom. Bidza je demokratski pobedio i mislim da bi na isti nacin trebao da sidje sa vlasti kada za to bude vreme (izbori). Protesti pred sudom su samo odraz politicke nemoci, Od tih protesta stetu ce jedino imati gradjani Svilajnca jer protest samo dodatno usporava ionako sporo sudstvo. Potrudite se da budete bolji od Bidze pa cete doci na vlast. To je jedini ispravni, demokratski recept.
  (Baja, 30. april 2007 13:58)

  # Link komentara

 4. Drage moje demokrate,sad tek vidite šta znači lustracija .Da je bilo lustracije B I D Ž A ne bi mogao biti kandidovan za predsednika.
  (koki, 30. april 2007 20:16)

  # Link komentara