Frid: Počinjemo rad na rezoluciji

Brisel -- Danijel Frid izjavio da će po povratku Misije SB UN u Njujork početi rad na rezoluciji o Kosovu na osnovu Ahtisarijevog plana.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Gospodine nemojte da nas zalite jer kad god ste nas zalili nama je bilo lose. Prosto ne znamo kako da se nosimo sa tom vasom dobrotom i simpatijama. Pocnite da zalite malo Albance pa im ponudite u sklopu Srbije sve ono sto nudite Srbima u sklopu Kosova
  (Biljana Rusila, 28. april 2007 15:08)

  # Link komentara

 2. Da je gospodinu Fridu ISKRENO zao Kosovskih Srba on bi radio na njihovom povrtatku na Kosovo, a ne na cementiranju etnickog ciscenja sprovedenom od strane Albanaca, a potpomognuto NATO-om.
  I uopste mi nije jasno zasto negoduje zbog pokusaja Beograda da promeni nesto u svoju korist, jer po Arthisarijevom planu, Srbi ne dobijaju apsolutno NISTA, cak ni garantovanje povratka SVIH izbeglica na Kosovo.
  Dogod se iz MZ "ispira mozak" izjavama da je Arthisarijev plan KOMPROMIS !???!!, Srbija TREBA da ponavlja, da je taj plan protivan povelji UN, medjunarodnom pravu, dosadasnjim principima MZ u ressavanju YU krize, da nije dobar za stabilnost u regionu i da je potrebna (u najmanju ruku) njegova dorada.
  (Mile Politika, 28. april 2007 15:23)

  # Link komentara

 3. Pa objavljen je plan u srpskim medijima. Da nije objavljen mozda bi neko i poverovao u sarenu lazu, ovako su ljudi i sami mogli da procitaju taj "besprizoran" Ahtisarijev plan za cepanje drzave Srbije.
  (Milomor, 28. april 2007 16:01)

  # Link komentara

 4. Amerikanci urade ono sto naume. Nije to pitanje pravde i nepravde, medjunarodnog prava ili demokratije. To je pitanje sile. Oni su trenutno sila kojoj se niko adekvatno ne suprostavlja i dok je god tako oni ce uraditi ono sto naume. Mi svakako mozemo da pokusamo da se suprostavimo. Cilj u toj neravnopravnoj borbi nece biti pobeda vec izbegavanje totalnog poraza.
  (Veteran, 28. april 2007 20:13)

  # Link komentara

 5. Gospodine Frid, plan Vaseg izaslanika Ahtistarija, u celini je objavljen u srpskoj stampi. Ono sto se krije od javnosti, u Vasoj zemlji, jeste istina o Srbima i njihovom stradanju. Primera je toliko da je suludo navoditi ih, jer sve sto je pozitivno o Srbima, ne objavljuje se, cak ste uspeli da iz obnovljnih izdanja starih knjiga, kao sto je recimo Enciklopedija Britanika, izbrisete pozitivne istorijske cinjenice vezane za Srbe.
  I na kraju, Srbi nisu bas tako glup narod, Vas barod necu uopste spominjati jer o njemu imam veoma lose misljenje, da prihvate "istinu" koju im Vi namecete. Takve istine prezentirajte svom narodu.
  (IvanS, 28. april 2007 20:56)

  # Link komentara

 6. jednostrano priznanje kosova od strane amerikanaca je logican odgovor na jednostrani akt kao sto je veto na savetu bezbednosti. Srpski receno, to znaci i mi konja za trku imamo. A shto se tice igranja vatrom, iskustvo na balkanu je pokazalo da amerkanci tu vatru zapravo gase, kao shto su uradili uu Bosni i na kosovo. A tipovi kao Bild su se zapravo ponashali piromanski, stajali su u nekom brdu i gledali su kako balkan gori. To su godinama radili i josh su uz to kao neshto mudrovali. Srebrenica je bila u nadzoru njegovih komshija holandjana. Srebrenica se dogodila pred njegovim ocima. Cinicno je sada govoriti o igri Vatrom.
  Suma Sumarum, srbima i nama albancima najvishe odgovara da se stvar reshi i da postanemo deo normalne evrope i ekonomski razvijemo. Znaci normalan zhivot. Imamo dva puta onaj koji su izabrali nemci i francuzi koji posle dugih neprijateljstva i ratova sada rade zajedno, ili onaj koji vode palestina i izrael. Da se vecno ubijamo.
  Pa vi promislite malo, koji put je bolji?
  (abra kadabra, 29. april 2007 08:31)

  # Link komentara