MUP: Uništena beleška

Beograd -- Evidencija o ulascima u zgradu MUP-a u noći predaje Milorada Ulemeka uništena je po internom uputstvu MUP-a, prenosi JUKOM.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Ovo je nazalost i pozitivna vest. Vidimo da se DSS sprema da preda mup.
  (George, 3. april 2007 15:21)

  # Link komentara

 2. Kaljuga.Posle jučerašnje emisije Insajder sve mi je blatnjavo u glavi. Dokle samo nije mi jasno.Fali 6.oktobar.
  Kako vreme odmiče mislim da ovde neće biti boljih vremena. Ne zaslužujemo bolje jer trpimo nešto što je neistrpljivo.
  (Nikola, 3. april 2007 15:45)

  # Link komentara

 3. Sve one koji su uništili famoznu BELEŠKU bi trebalo uhapsiti a one koji su se sreli sa našim najvećim kriminalvcem ovih prostora, dakle Jočića, Stojkovića, Bulatovića pa i Tijanića odmah ukloniti sa svih javnih funkcija.
  (Darko, 3. april 2007 16:15)

  # Link komentara

 4. Oni koji su godinama obmanjivali javnost u vezi susreta sa mafijašem kakav je Legija, pa i aktuelni ministri Jočić i Stojković, zaslužuju momentalnu LUSTRACIJU.
  (Leka, 3. april 2007 16:26)

  # Link komentara

 5. Smeta vam nestanak parceta papira toliko da ne primecujete da je Legija. Izvinjavam se ali meni je najbitnije da je on u zatvoru. Beleska me ne zanima.
  (Rade, 3. april 2007 16:28)

  # Link komentara

 6. Naravno da su najkrivlji ministri i ljudi iz BIA ali kog je andraka tamo tražio onaj šef “tajnog servisa” valjda želeći da sebi prida značaj kakav nikada nije imao niti će ga posedovati- da je častan čovek, u šta sumnjam prema njegovom ponašanju, momentalno bi podneo ostavku jer je logično da nas, ako je on lažov, obmanjuju i iz njegove firme i još traže da im za to platimo!
  (Sutija, 3. april 2007 16:35)

  # Link komentara

 7. Kakve veze ima vise ta prica sa bilo cime, pa on je vec osudjen na 40 godina!
  (Marko, 3. april 2007 16:37)

  # Link komentara

 8. Već je više puta izrečena neprikosnovena istina: dok eksperti Demokratske stranke ne preuzmu kormilo bezbednosti i policije, na čelu sa najedukovanijim savremenim “bezbednjakom”, gospodinom Šutanovcem, u Srbiji će biti moguće ovakvo bezakonje i haos koji izaziva košmare.
  (Toma, 3. april 2007 16:46)

  # Link komentara

 9. Uništavanje tragova je u toku.
  Posle ovakve vesti potpuno je jasno koliko je bio utemeljen i opravdan predlog adv.Srđe Popovića da kao svedoci na suđenju za ubistvo Premijera Dr.Z.Đinđića budu saslušani sledeći građani:Vojislav Koštunica,Dragan Jočić, Bulatović, Tijanić i dr.
  Uništavanje dokaza o tome ko je razgovarao sa Legijom u noći njegove predaje samo za sebe dovoljno govori o tome ko je u šta umešan.
  Pravnik
  (Pravnik, 3. april 2007 17:06)

  # Link komentara

 10. A šta će sa svedocima? Evidencija je uništena... Treba zaštiti ljude.
  (Zec, 3. april 2007 17:58)

  # Link komentara

 11. Ko zna da li je nasa sreca ili nesreca sto ne znamo u kakvom se blatu nalazimo. Ocigledno da smo srecni sto mnogo toga ne znamo jer i sa onim sto znamo, a jasno je kao dan o cemu se radi, mi ne znamo sta cemo. Jedna laz radja drgu. Tako to biva dok se cudo ne desi. Cuda su retka.
  (Zorica, 3. april 2007 18:10)

  # Link komentara