Kina šokirana

Kineski predsednik Si Ðinping izrazio je saučešće ruskom predsedniku Vladimiru Putinu zbog smrtonosne pucnjave u školi u gradu Iževsku.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Kineski predsednik Si Đinping izrazio je saučešće ruskom predsedniku Vladimiru Putinu zbog pucnjave u školi u gradu Iževsku. Ali Kinezi nisu šokirani desetinama hiljada koje je ubio Putinov rat? Pretpostavljam da ima srce, negde?
  (Winston, 27. septembar 2022 15:32)

  # Link komentara

 2. Ovde je interesantna teza o neonacistickim korenima idiota koji je pocinio zlocin. Ako Rusija svojom specialnom akcijom pokusava da iskoreni neonacizam u Ukrajini,postavlja se pitanje kao ce iskoreniti svoj. Dali sada neko sa strane treba da izvrsi specialnu operaciju da Ruse oslobodi neonacizma ili samo Rusi imaju pravo na to. Inace, svet ce konacno shavtiti (nazalost ne pre katastrofe) da svi narodi imaju idiote u svojim redovima, zato je vazno pocistiti svoju kucu pre nego sto cistis tudju. Inace sto se tice USA - problem je sto se ubice u skoli jos uvek smatraju incidentima osim kad ga pocine Muslimani, onda je terorizam. Taj selektivni pristup idiotizmu dovest ce na kraju do potpunog kolapsa sveta kakvog znamo... imamo dosta primera iz istorije samo kada bi neko zleo da procita.
  (opet ja, 27. septembar 2022 15:19)

  # Link komentara

 3. Mario@ Onda je USA odavno u haosu, ako je ovo merilo
  (JB, 27. septembar 2022 13:07)

  # Link komentara

 4. Rusija polako, ali sigurno klizi u kaos.
  (Mario, 27. septembar 2022 11:58)

  # Link komentara