1. I drago mi je i tužna sam zbog ove vesti. Užasan događaj, koji tada zaista jeste boravio na marginama vesti, umesto da se nađe na naslovnim stranama. Tabla je podsećanje i služi da se ta grozota ne zaboravi, ali je jedini način da se nepravda ispravi u rukama policije. Hvala Goranu Markoviću i blogerima.
  (Umetnica, 18. novembar 2006 19:02)

  # Link komentara

 2. Stvarno van svake krirtike. Covek je stradao ni kriv ni duzan samo sto grupa razbojnika nije u stanju da kontrolise svoj gnev i koliko nisu u stanju da se susdrze kad se nadju pored nekog koga ne vole. Zbog takvih bezdusnika je i Maksimovic izgubio glavu. Posteni i tolerantni ljudi ce ga pamtiti
  (Luka, 18. novembar 2006 22:44)

  # Link komentara

 3. Jedan takav glumac ne samo da je zaslužio da ima spomen ploču nego i ulicu u Beogradu. Međutim, pratio sam na Blogu inicijativu velikog reditelja Gorana Markovića, kao i ono oko prijave. Nije mi jasno kako do sada ubice nisu otkrivene. Iako je od strašnog događaja prošlo prilično vremena sve se može rekonstruisati. Pa pronađu se kradljivci bicikla, a kamoli ubice takvog velikana. Policija i tužilaštvo moraju dati odgovor.
  (Pera, 18. novembar 2006 23:35)

  # Link komentara