1. Životi većine su važniji od života jednog.
  Istraga će utvrditi detalje, ali ako je tačno da je vozač posvetio bilo kakvu pažnju putniku, i još gore, pokušavao da petlja sa suvozačevim sedištem u toku vožnje, zaključak je jasan: kriv je za ugrožavanje bezbednosti saobraćaja.

  Tu nema mesta za saosećajnošću.
  Vozač je ozbiljno ugrozio bezbednost ostalih putnika zarad pomoći jednom.

  Ako je tom ocu bilo toliko loše, vozač je mogao, tačnije morao je, da stane na bezbednom mestu, i posveti mu potrebnu pažnju.
  Sve ostalo je apsolutno samo i jedino teško ugrožavanje bezbednosti saobraćaja.
  Kraj priče.
  (milojica, 15. avgust 2022 10:32)

  # Link komentara

 2. "...u pokušaju da spusti prednje sedište, vozač je na trenutak izgubio pažnju i tako nenamerno skrenuo udesno."

  Na zalost, tako se to desava. Dobro je da niko nije stradao i da ce se povredjeni oporaviti. Kad je bila ona katastrofalna nesreca u Crnoj Gori neko je rekao vozacu da promeni radio stanicu.
  (CBBC, 15. avgust 2022 09:58)

  # Link komentara

 3. Ovi političari što uvek trče da obiđu povređene kad se desi neka nesreća, bolje da rade svoj posao i obezbede mehanizme da se ovakve nesreće ne dešavaju.

  Uveli su za profesionalne vozače polaganje za neke licence na svakih 5 godina, i vidimo da to nema nikakvih pozitivnih efekata, samo još jedan harač koji mora da se plaća državi, a vozačima nametnuto da moraju nešto da uče i polažu neke testove.

  Stalno se bavimo formalnostima umesto suštinom - a ovde je suština da agencije ne angažuju po 2 vozača na dugim relacijama, pa imamo i prošle i ove godine svedoke da vozač odveze grupu turista u Grčku i isti dan preuzima tamo grupu koja se vraća u Srbiju - dakle, u suštini, nema ni 1-2 sata pauze da se odmori!

  Dovoljno je da se zabeleži na graničnom prelazu kad je izašao iz Srbije i dokle vozi, kao i kada ponovo ulazi u Srbiju, da bude isključen iz saobraćaja i da ga policija privede!
  (Veliki brat, 15. avgust 2022 09:17)

  # Link komentara

 4. Nadam se da ce deca da se oporave,nije ovo samo fizicka povreda,oni su takav stres doziveli,na snimku od juce se cuje kako dete vristi od straha. Bas tuga. Ako je vozac izgubio kontrolu zato sto je hteo da pomogne putniku kome je pozlilo,a ne zato sto je vozio nepazljivo onda je ovo jos veca tragedija jer na drugoj vesti pise da ce da mu amputiraju nogu,sto dalje znaci da ne moze vise da radi,sto znaci da ne moze da se izdržava ili da izdrzava porodicu ako je ima. Ma katastrofa sve u svemu. Brz oporavak svima koji su povredjeni,dobro je
  da niko nije poginuo.
  (a, 15. avgust 2022 08:47)

  # Link komentara

 5. Nema šta, pravi "profesionalac", u sred vožnje on se okreće i spušta sedište!
  Bravo!
  (Cinik, 15. avgust 2022 08:30)

  # Link komentara

 6. Deci želim da što pre budu dobro. Kad god se nešto ovako desi pomislim kako je sramota što Bugarska i Srbija nemaju još bliže odnose. Sličan narod, komšije, običan narod nema ništa protiv onog drugog. Tek kad bude ovakva nesreća se ispolji ljudskost i međusobna solidarnost.
  (vrf, 15. avgust 2022 08:17)

  # Link komentara

 7. Nadam se da će sva deca vratiti živa i zdrava svojim kućama. Tuga.
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 15. avgust 2022 08:09)

  # Link komentara