Krive "društvene okolnosti"

Beograd -- Zvaničnici Srbije bez komentara izjave šefa BIA-e da u "društvenim okolnostima“ treba tražiti razlog što je Mladić i dalje na slobodi

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Sta reći...Nemogu se ni između sebe dogovoriti šta će u javnosti reći. A možda su još uvek ne obavešteni....
  (QZMA, 31. oktobar 2006 18:12)

  # Link komentara

 2. Pa onda je i ubistvo Đinđića društvena okolnost.Kao ono,stekli su se uslovi da se ubije premijer,ili bile su takve društvene okolnosti da smo morali da vas bijemo po ulici.
  (epi, 31. oktobar 2006 18:34)

  # Link komentara

 3. Toliko su pričali za vreme referenduma pa su nam zvaničnici ostali bez teksta.
  (Danica, 31. oktobar 2006 19:13)

  # Link komentara

 4. Sve dok nam se 'vrhunski' politicari na takav nacin zavitlavaju (godinama) u vezi teme Mladica i obaveze drzave prema Haskom tribunalu - potpuno nam je sve jedno za kakav ustav smo glasali i kakav deklataritvni stav imamo! Ovo je vec doslo do neukusa! Kazite napokon sta hoce ovaj drzavni vrh!? Barem je to zasluzio ovaj napaceni narod. O ostalim osnovnom ljudskim pravima da i ne govorimo!
  (Suboticanin, 31. oktobar 2006 19:14)

  # Link komentara

 5. Mislio je na drustvene okolnosti koje mu dozvoljavaju da bude na tom mestu na kome je.
  (Milos, 31. oktobar 2006 22:53)

  # Link komentara

 6. Zašto ovo nije rečeno pre referenduma? Sama kalkulacija i podsmejavanje sopstvenom narodu. Sa kursom evra i sveobuhvatnim društvenim okolnostima nas čeka isto što i sa Miloševićem i predstoje nama opet 90-te, samo u drugom pakovanju.
  (Daca, 1. novembar 2006 08:16)

  # Link komentara

 7. Ocigledno i Rade i Aco salju jednu istu poruku svom Premijeru:
  "Vojo, ne pustaj nas niz vodu pred drzavom jer cemo mi tebe pustiti niz vodu pred biracima."
  Aco tu poruku peva jer je, ocigledno, na ivici drzavnog "vodopada", a Rade - za svaki slucaj, da Voji ne bi palo na pamet da i njega povede na izlet na isti "vodopad".
  Pa, videcemo sta je Vojin izbor. Ako je po Aleksandru Simicu, savetniku Premijera, izbor je - rat za Kosovo i ponovno bombardovanje Srbije. Samo, ovaj put, "po maksimalno olaksanoj proceduri, sa najvisim kamatama".
  (vajsberg, 1. novembar 2006 09:49)

  # Link komentara

 8. To je tacno da je to proizvod drustvenih okolnosti,po nekim proracunima uvek se moze pretpostaviti sta moze da proizvede ignorisanje,mrznja,netrpeljivost,ili ljubav,briznost,prijateljstvo.Ali ako smo postali svesni zasto je doslo do toga da nema hapsenja zlocinaca,to je dobro,ali ako nista ne preuzimamo da popravimo to stanje,onda smo nerazumni,i to ce nas dovesti do sledecih losih posledica i tako u krugu patnje vrtimo se...
  (Djuro P., 1. novembar 2006 11:37)

  # Link komentara