Oglasila se SZO: Nije kraj?

Ženeva -- Pad u stopi testiranja na kovid 19 verovatno će doprineti padu broja prijavljenih slučajeva, čak i ako broj smrtnih slučajeva nastavi da raste.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Dosta bre više!
  (Mirka, 16. februar 2022 21:43)

  # Link komentara

 2. nije kraj. nije dobro
  (Ksi, 16. februar 2022 21:41)

  # Link komentara

 3. Manite nas vise.
  (Brigate Rosse, 16. februar 2022 21:15)

  # Link komentara

 4. Jeste kraj, nije kraj, jeste, nije. Vakcinisati 70%, 80%, 90%, vaksinisati jednom, dvaput, triput, cetiri puta itt, maske pomazu, maske ne pomazu, sve maske pomazu, samo N95 pomazu, asimptotski prenose, asimptotski ne prenose, virusi ostaji u vazduhu dugo (aerosol), virusi ne ostaju u vazduhu dugo, moze se zaraziti preko robe iz prodavnice, ne moze se zaraziti preko robe iz prodavnice, ne vakcinisati mladje od 60 godina, vakcinisati mladje od 60 godina, ne vakcinisati mlade, vakcinisati mlade, ne vakcinisati decu, vakcinisati decu.
  I posle mi neko kaze da slusam strucnjake. Kaze mi da ovo nije situacija gde svako treba da zakljuci za sebe.
  Pa koje strucnjake da slusam - cak i jedna organizacija poput SZO je izasla sa toliko kontradiktornih informacija za ove dve godine? Isto je bilo i sa CDC itt. Znaci kontradiktorne inofrmacije dolaze iz jedne jedine organizacije, a da ne pominjemo razlike u misljenjima izmedju vrhunskih strucnjaka (na primer nedavno upokojeni francuski nobelovac Montenj itt). Znam da ce sada da se nadje neko pametan ovde i da mi odrzi lekciju kako se zna koga treba slusati, ali ja sam to vreme preziveo za vreme SFRJ, i tada se znalo koga treba slusati... I, vidi cuda, samo desetak godina kasnije to su upravo bili ljudi koje vise niko slusao, jer je vreme pokazalo da nisu bili u pravu (ove ne govorim samo o politicarima, nego i o ekonomistima i ljudima koji su se bavili strucnim poslovima - ali su autoritet dobijali od politike.
  (dogma, nije dogma, 16. februar 2022 21:12)

  # Link komentara

 5. nije kraj, dok sudija ne svira...
  (ich, 16. februar 2022 21:07)

  # Link komentara

 6. Nije. Ovo je tek pocetak, kraj vam se nece svideti.
  (Skrle, 16. februar 2022 20:59)

  # Link komentara