Vlada ne da pomoć Roštiljadi

Leskovac -- Direktor Turističke organizacije Leskovac Ljubiša Stanojković kaže da je Vlada Srbije odbila da pruži pomoć Roštiljadi.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Mislim da Leskovcani trebaju da se okrenu sami sebi. Kapitalce poput V.Ilica ne treba nikad pozivati na manifestacije koje imaju veze sa alkoholom i opijanjem. Odakle Ilicu i Kojadinovicu pravo da 150 miliona dinara u kojima ucestvuje i porez koji ja placam, daju za sabor u Guci, imajuci u vidu da je koriste za vlastitu politicku promociju. Ilic je prosle godine bio na rostiljijadi u Leskovcu, nazdrao se, naljoskao i to sve o trosku poreskih obveznika, i na kraju iskoristio priliku da u alkoholiziranom stanju odrzi politicki govor, a sama manifestacija je od te posete imala samo negativnu reklamu u medijima.
  (Dejan, 31. avgust 2006 16:18)

  # Link komentara

 2. Mozda se Rostiljada poklapa sa nekakvim postom.
  (Mladenovic, 31. avgust 2006 16:37)

  # Link komentara

 3. Hm, pa kada Leskovac bude izrodio svog "kapitalca" mozda i bude nekih para!
  (to3a, 31. avgust 2006 18:13)

  # Link komentara

 4. Sramota je sto je Vlada pokrovitelj i sabora u Guci. Toliko ima precih stvari od bacanja para na Gucu. Svaka manifestacija takvog tipa treba da se finansira sama, pa ukoliko "vredi" neka opstane.
  Pored toliko nezaposlenih, bolesnih, napustene dece, uspesnih sportista prepustenih sebi, vrhunskih talenata, Vlada je nasla da finansira Gucu gde mozete videti gomile pijanih, zadriglih, razgolicenih... Bahato, vrlo bahato! Kome se svidja nek ide i placa sam! Ocajna sam sto i delic poreza koji placam ide u Gucu.
  (biljana, 31. avgust 2006 22:57)

  # Link komentara