"Vežbaju nad Hrvatima"

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik smatra da za odnose u BiH nije dobro što su propali pregovori stranaka iz BiH o izmenama Izbornog zakona.

Izvor: Novosti
Pošaljite komentar
 1. Zasto ovaj mesa nacionalnos i religiju?
  (dad, 31. januar 2022 12:59)

  # Link komentara

 2. Ironija sudbine je da saveznici iz gradjanskog rata devedesetih, koji su bili rame uz rame protiv Srba, danas ne mogu da se dogovore.
  (Oteto prokleto, 30. januar 2022 18:10)

  # Link komentara

 3. ovaj je bas uporan sto mijesa religije i nacionalnost. Ja sam srbin iz federacije, nikad nikakavih problema nisam imao od kad sam se vratio. Živjeo u Srbiji do 96 i vratio se, imam srpski pasoš, i glasao sam za Komšića. Ovo filovanje nacionalističko od strane Dodika i Čovića neće daleko dogurati. To je vidio čak i Vučić od kojeg se lagano distancira. Lp
  (bosman, 30. januar 2022 17:50)

  # Link komentara

 4. Dodik godinama pokušava da otopli odnose sa Hrvatima i Hrvatskom, ali sa izuzetkom onih u zapadnoj Hercegovini (koji su najugroženiji) i malog broja hrabrih Hrvata u ostatku BiH (koji su potpuno politički obespravljeni i pod budnim okom graDŽana, kojima se svaki dan moraju dokazivati i pokazivati vernost "jednoj jedinoj" i "izabranom temeljnom narodu") i Hrvatskoj (predsednika Milanovića među njima) - Hrvati Srbe, Srbiju i RS i dalje doživljavaju kao arhineprijatelja, i promena se neće desiti u skorije vreme.
  Međutim, sa druge strane - plan zapada je bio da opet "pomire" Hrvate i Bošnjake (kao što su nekada u Vašingtonu mirili Hrvate i Muslimane) i da zajedničkim snagama krenu na Srbe. Da je Bakir kojim slučajem prihvatio izmene izbornog zakona (srećom, fašisti iz čaršije ogrnuti graDŽanskom kožom mu prete revolucijom i krvoprolićem) bojim se da bi i Hercegovci brzo zaboravili sva poniženja od 2000. naovamo koja trpe iz Sarajeva.
  Iako mi lično smeta licemerje (i jako me nervira bahatost mentalno inkapacitiranih sarajevskih "lidera") prema bh. Hrvatima, dogovor federalnih "partnera" Srbima u RS (paradoksalno - čak i u slučaju daljeg slabljenja položaja Sarajeva) uopšte ne odgovara.
  (genius, 30. januar 2022 16:55)

  # Link komentara

 5. U 100 evra da će za krah pregovora biti krivi Srbi i Rusi!
  (Cinik, 30. januar 2022 16:45)

  # Link komentara

 6. Kad je trebalo da se deluje protiv Srba vrlo lako su se udružili hrvati i bosanci, evo sad se hrvatima sve to vraća na naplatu.
  (Madera, 30. januar 2022 16:37)

  # Link komentara

 7. Ja mislim da to nije dobro", rekao je Dodik novinarima u Banjalucima.
  (extra, 30. januar 2022 16:28)

  # Link komentara