Upozorenje: "Nova runda sukoba"

Snabdevanje Donbasa oružjem iz inostranstva opasno je za Kijev jer može dovesti do nove runde sukoba čiji bi scenario bio mnogo gori nego 2014. godine.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
 1. Putin je taktičar i neće krenuti u ratnu avanturu bez sigurne procene. Tu se ogleda njegova superiornost za razliku od ratnih huskača. Rukovodstvo Ukrajine je neuko i žrtvuje svoj narod zarad lažnog prijateljstva onih koji će joj naoruzanjem “pomoći” do poslednjeg Ukrajinca. Što je već viđeno u Iraku, Siroji, Libiji, Avganistanu.
  (Već viđeno…, 24. januar 2022 21:20)

  # Link komentara

 2. Džaba sve ovo. Ukrajina nikada neće ući u NATO, ovo je samo mučenje ljudi na zapadu Ukrajine naglupljom propagandom. LNR i DNR obezbeđuje Rusija.
  (Panonski mornar, 24. januar 2022 20:51)

  # Link komentara

 3. zlo su ameri. zavadi pa vladaj.
  (dado, 24. januar 2022 19:26)

  # Link komentara

 4. Cilj je slabljenje i iznurivanje Rusije sukobom niskog inteziteta sa pojačanim argumentom sankcija .Rusija ovde ima jedno opasno oružje koje bi moglo da bude pogubno po zapad a kojeg se zapad najviše plaši a to je energetika i sirovinska baza .Ako se recimo krene u rat Rusi zavrnu slavine u izvozu energije i sirovine to bi diglo inflaciju na zapadu za jedno 100 posto a onda ovi kod kuće ne bi mogli da objasne gradjanima kako je standard naglo pao.Nije i Rusija bez odgovora zato su neki na zapadu uzdržani i nemi.
  (Milan, 24. januar 2022 18:54)

  # Link komentara

 5. "hrvatski" scenario nikada nije bio plan iz Zagreba, mozda samo njihova masta.
  (Bre!, 24. januar 2022 18:14)

  # Link komentara

 6. Hrvatski scenario je moguć ako bi Rusija kao što je Srbija ostala po strani zbog mogućnosti NATO da udje u rat i bombarduje, medjutim Rusiju sigurno neće zaplasiti bombardovanem pa je poraz Ukrajine izvestan, isto bi bilo da je Srbija usla u rat na starani RSK 1995te, medjutim te godine je NATO vec bombardovao Republiku Srpsku da bi je oslabili jer je sama bila prejaka za Hrvatsku i Muslimansku vojsku
  (seljadin, 24. januar 2022 18:14)

  # Link komentara