Upozorenje: "Prestanite sa provokacijama"

Reagujući na izjavu britanskih diplomata o navodnim planovima Rusije, Moskva je pozvala ministarstvo spoljnih poslova da prestane da se bavi provokacijama.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. jedini tko provocira je Rusija sa 100 000 vojnika na granici s Ukrajinom
  (zima, 23. januar 2022 10:35)

  # Link komentara

 2. To pitanje postavlja Moskva,koja upada po komsiluku i otima delove drzava.
  (onomad, 23. januar 2022 09:52)

  # Link komentara

 3. A gde je najostrije upozorenje??
  (circo, 23. januar 2022 09:51)

  # Link komentara

 4. Gluposti i dramaturgija od strane Britanaca, prave globalni rijaliti. Nema nikakvih budućih sukoba ili tenzija između Zapada u Rusije. Svet živi u dvadeset prvom veku saradnje, trgovine, ekonomije i globalizma a ne ratova i sukoba. Ogromni brodovi sa, transportnim kontejnerima non stop kruže morima i okeanima. Poslednji ozbiljan konvencionalni rat između dve zemlje koji je imao neko trajanje je rat Ethiopije i Eritreje krajem devedesetih. Imali smo slučaj da čak osamnaest godina nije ni bilo nikakvog konvencionalog rata. Od američke invazije Iraka 2003 do rata između Azerbejdžana i Jermenije prošle godine. Ovo sve drugo su besmisleni gradjanski ratovi u zaostalim muslimanskim i afričkim zemljama poput Ethiopije, Sirije ili Libije. I to na religijskim, nacionalnim i plemenskim razlozima.
  (Aron, 23. januar 2022 09:20)

  # Link komentara

 5. Britanija je istorija. Sada pokušava da se prišljamči uz Ujka Sema i kao odigrava nekakvu ulogu u odnosima sada 3 supersila. Dolar se veštački održava, zadnjih 30 godina, Kina je ekonomski Panda a Ruski medved je i dalje opasan. Biće još opasniji ukoliko se udruži sa rođakom pandom. Pouka je, ne budite medveda dok spava zimski san.
  (Ethan Hunt, 23. januar 2022 09:06)

  # Link komentara