1. Takozvana "veštačka versajska tvorevina" nije deo nacionalističkog narativa vec komunističkog.
  Tako su austrofili i sovjetofili,dakle pripadnici antiversajskih ,revizionističkih snaga nazivali Kraljevinu Jugoslaviju.

  Gospodin (zapravo drug) Čanak baštini vrednosti organizacije koja je sledila politiku Kominterne ,koja je i ujedinila u mržnji pomenute dve grupe - KPJ.

  Iako je deklarativno demokrata bukvano vrišti komunista u njemu jer uvek pribegava ekstremnim,radikalnim rešenjima - isto kao Šešelj samo na suprotnoj strani (ukinuti,zabraniti,osuditi,zatvoriti... etikete kao "fašista" (Čanak) ili "izdajnik" (Šešelj) se često od njih mogu čuti).

  Odrasli u totalitarnom sistemu ,vaspitavani u totalitarnom sistemu samo reprodukuju ono što je postalo deo njih ,njihov način rešavanja problema.

  U CG je širio versku mržnju.
  (Komša, 7. decembar 2021 22:17)

  # Link komentara

 2. Canak je odlican orator, inteligentan i na prvi pogled uvek je u pravu. Ali... kada se razmisli, on JESTE odrzao taj govor i to nije negirao. Negirao je da je taj govor nacionalisticki i demonstrirao svoje umece baratanja recima. Skretanjem paznje na druge stvrai uvek se izvlaci od konkretnih pitanja.
  (OK, 6. decembar 2021 13:48)

  # Link komentara