Kandidat DSS-a pobedio u Užicu

Užice -- Kandidat DSS-NS-G17 Tihomir Petković pobedio na izborima za predsednika užičke opštine.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Pa gde su ti jaki radikali, gde su te demokrate!? Sve ankete ih favorizuju a na izborima pobedjuje koalicija sa DSS-om na celu! Tako ce i biti na sledecim izborima!
  (Miladin, 17. jul 2006 10:21)

  # Link komentara

 2. Ovo nije nikakva pobeda. Izaslo manje od 30% biraca. Znaci on nema ni 10% podrske glasckog tela u Uzicu. Takvo stanje je i na nivou cele Srbije. Ovo se isto odnosi i na Radikale koji stalno govore kako je vecina za njih. Ako su toliko nepismeni, neka odu u osnovnu skolu i neka nauce da racunaju sa procentima. Na izbore izadje jedva 40% birackog tela i za njih glasa nekih 40% od toga. Ako je to vecina onda su oni zajedno sa ovim komunistima iz DSS-a i DS-a uspeli da obore zakone i fizike i matematike. Ako bi na izbore izaslo nekih 70% glasackog tela slika u parlamentu bi bila sasvim drugacija.
  (nesa, 17. jul 2006 10:22)

  # Link komentara

 3. Sve ovo sto nam se desava u poslednje dve godine postepen silazak Srbije u stanje iz koga se verovatno nikada nece izvuci ! Mi propadamo, ponovo se aktuelizuju ludacke ideje iz 90-tih, ponovo se siri nacionalizam i fasizam ! Sa Javnog servisa se ponovo serviraju `narodnjaci` u neogranicenim kolicinama ! I kao posledica toga nastaje amorfna masa takozvanih glasaca ! Sve to utice da je u Srbiji izlaznost na izbore ispod 30 %, a kada je takva izlaznost to sigurno ne moze biti volja gradjana. Takodje je u poslednje vreme moderno lagati glasace i obracati im se kao predskolskoj deci, sto oni prihvataju i pecaju se na kojekakve lazi i daju podrsku kandidatima koji u vecini slucaja predstavljaju ono protiv cega treba glasati ,a ne ono za sta treba !
  Ovo je moja analiza stanja u Srbiji i nije direktno vezano za Uzice i Uzicane, kojima zelim da im se ostvare sva obecanja novog predsednika opstine , makar to bilo u snovima !
  (Micko, 17. jul 2006 10:43)

  # Link komentara

 4. S obzirom da je izlaznost svega 26%, uopšte nisam iznenađen....ne treba sad poistovećivati ove rezultate sa raspoloženjem građana na republičkom nivou...jasno je da su za dotičnog gospodina glasale i pristalice socijalista i radikala,i tek sa tim glasovima je pobedio sa svega 4% glasova više u odnosu na kandidata DS-a....na republičkim izborima sledeće godine,DS i koalicioni partneri se ponovo vraćaju na vlast,što za Srbiju znači ponovono buđenje,nakon skoro 4 godine sna...i drago mi je da je tako...
  (R@shon_su, 17. jul 2006 10:46)

  # Link komentara

 5. Najprljavija kampanja u istoriji Uzica nije dala rezultate. Ko god iz Demokratske stranke da je to smislio treba da odgovara. Da li je iko mislio sta ce se desiti danas kada se sve bude saznalo. UZAS ZA DS!!!!
  (Zoran, 17. jul 2006 11:12)

  # Link komentara

 6. Negativna i nekulturna predizborna kampanja slanja uplatnica gradjanima je dala svoje rezultate. Po meni to je bilo i za krivicnu odgovornost, jer da sam ja poslao tako nesto nekom, sigurno bih odgovarao za pokusaj prevare.
  Sa druge strane ova izjava Sredojevica da su za njega glasali u gradu a za protivkandidata oni u selu nije mnogo bolja od nedavne radikalske o glasacima Srbima i nekim manjinama. Svaki pokusaj vredjanja, podela i zahvadjanja treba ostro da se kazni. Nisam ja za bratstvo i jedinstvo, ja sam za jednakost (pravnu i u svakom drugom smislu).
  (Goran, 17. jul 2006 11:12)

  # Link komentara

 7. Pitam se zašto nije izašlo preostalih 3/4 građana upisanih u birački spisak i to me brine. Iz "dobitne kombinacije" ove koalicije može se zaključiti da svi zajedno imaju manje od 11% podrške??? U stvari, oni bi trebalo da se zabrinu a ne da slave pobedu.
  (Sladjana, 17. jul 2006 11:14)

  # Link komentara

 8. A ja se sve nadao da je većina Ercova pametna, a da se ne rukovodi Veljinim parama. Eeee, Srbijo međ' šljivama!!!
  (Kolumbo, 17. jul 2006 11:36)

  # Link komentara

 9. Bozze.. .Uz podrsku svih partija koje su mogli da nakrcaju i uz nevidjenu medijsku kampanju, na izbore je izaslo 27% glasaca. I neko tu nekome cestita pobedu?
  SVI SMO GUBITNICI DRUGARI!
  Surf's up!
  (blue rider, 17. jul 2006 11:42)

  # Link komentara

 10. "Ko sme da Vas pogleda u oči", reče nekada jedan na oko fin i pošten čovek, a mi koji smo glasali za njega nakon par godina njegove vladavine smo ubrzo došli do odgovora: "Skoro više NIKO". Ali sada je problem i u OBRAZIMA očigledno debelim k'o đon...
  (Bojan, 17. jul 2006 12:36)

  # Link komentara

 11. Ako na izbore izadje samo 27% glasacha ne treba da vas chudi to sto vam se deshava i kako vam se deshava.Bojim se da ovo nije samo slika Uzica, vec i cele Srbije. Ljudima kao da je potpuno svejedno sta ce biti sa njima i njihovim zivotima. U Srbiji je zavladao potpuni defetizam i trebalo bi politichki psiholozi da se jave i da daju recept:kako izleciti gradjane od ovakve apatije i sta uraditi da Srbija krene napred.Ljudi zemlja vam tone...tone...a vi nishta...
  (ruzica, 17. jul 2006 15:05)

  # Link komentara

 12. Ne treba gledati na sve pojave sa najgore strane.
  Evo, kandidat Sredijevic je kulturno i nedvosmisleno (bar se nadam) cestitao pobedu svom protivniku. U ovoj (ranoj) fazi evolucije naseg drustva mislim da je ovaj postupak 100 puta vredniji od samih izbornih rezultata.
  Idemo politikom malih koraka. Kao u dresuri slonova. Delfini su vec prebrzi za nas ...
  (srdjan, 17. jul 2006 15:39)

  # Link komentara

 13. Победа је победа.Са којом излазношћу су побеђивали други.ГСС је имао 300 гласова. Јовановићеви ни толико. Бивши монархисти из СПО су подржали канидата ДС, дале десни, леве.Победнику треба спортски честитати.
  (Дуле, 18. jul 2006 09:57)

  # Link komentara