Ivanović pozdravio posetu Sejdiua

Priština -- Lider Srpske liste za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović pozdravio uskršnju posetu predsednika Kosova Fatmira Sejdiua.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Ocigledno je neko objasnio Albancima kako treba da se ponasaju, ako zele da ostvare svoje ciljeve. Sada se ta direktiva sprovodi odozgo na dole, sto ohrabruje protivnike svakog ekstremizma da se ponovo pojave na javnoj sceni.
  svako smirivanje retorike na Kosovu je dobrodoslo. Isto tako je dobro odgovarati pozitivno na ovakve gestove. Nisam veliki optimista da ce proces pomirenja i sredjivanja medjusobnih odnosa ici brzo i lako, ali je svaki korak u pravom smeru dobrodosao.
  (Rajko Zlatousti, 24. april 2006 14:27)

  # Link komentara

 2. Svaka cast Episkopu Lipljanskom i igumanu Visokoh Decana Teodosiju!!! Mudar mladi Episkop sa svojim monasima zna sta radi i sta je dobro za crkvu i narod na Kosovu........Pored brige o Decanima, monasi rade i prizvode hranu i za druge manastire i ljude na Kosovu.......
  (V.M., 24. april 2006 14:35)

  # Link komentara

 3. Tako se to radi u civilizovanom svetu. Gosta nikad ne treba odbiti, ma ko bio. A kad se susedi ne trpe, onda treba da se oduče od toga, pa onda da počnu da uče da se navikavaju jedan na drugog. Mihailo
  (Mihailo Savić, 24. april 2006 15:30)

  # Link komentara

 4. Svaka cast za rukovodstvo kosovskih institucija. U ovim siromasnim vremena nadje se pare da simbolicno, u znak dobre volje poklone traktori. Znam neka vremena kad su nam sve traktore pokupili ...
  (drigu68@hotmail.com, 24. april 2006 20:55)

  # Link komentara

 5. Gost to je velika i postena rec, gosta nikada netreba vratiti sa praga. Svaka vera i religija je dostojna postovanja od pojednaca, pa sve do drzavnika.
  (Tom Kulezic, 24. april 2006 22:10)

  # Link komentara

 6. ... Postoje brojni nacini za iskazivanje iskrene dobre volje Albanaca za pomirenjem i suzivotom, koji su manje mediski vidljivi, ali su sustinski vazniji. Ovo je sve marketing. Primer: zasto da se "distanciramo i izvinimo" - ako se distanciramo, onda pocinjeni zlocini nisu nasi, nema zasto da se izvinjavamo, a ako se izvinjavamo, onda prihvatamo tudje zlocine kao svoje! Treba li ja samom sebi da se izvinjavam sto me je Slobina policija tukla za vreme setnji ulicama Beograda? Ceku je postavljen na tako visoku funkciju jer ce u interesu dobijanja nezavisnosti, morati da radi stvari koje bi se, da ih radi neki drugi Albanac mogle proglasiti za izdaju. Sve se svodi na prostu racunicu i ekstremnu efikasnosti, kako je to uobicajeno u SAD, koji je ovde glavni inicijator, sponzor i organizator projekta. Simple as that.
  (ni uslovno, ni bezuslovno, 25. april 2006 03:47)

  # Link komentara

 7. Sta se napravi od Srba. Od najmnogobrojnijeg naroda u Jugoslaviji sad smo skoro naciona manjina i u tzv "Uzoj Srbiji". U Hrvatskoj gotovo da nema Srba a skoro ni na Kosovu. Vojvodina je jednom nogom vec van Srbije a Crna Gora nezvanicno nezavisna. Evropo i sav demokratski i razvijeni svete hvala za sve a narocito za ta dva traktora.
  (Grown up, 25. april 2006 08:35)

  # Link komentara

 8. Voleo bih kada bi i Srbima neko od njihovih vođa objasnio kako treba da se ponašaju da bi dobili ono što traže (ili makar deo onoga što traže)...i kad bi napokon oni tako i počeli da se ponašaju...tolerancija je uvek dobrodošla (bila iskrena ili samo gluma)...
  (Michael, 25. april 2006 10:09)

  # Link komentara