Uslovna sloboda za osumnjičene

Kosovska Mitrovica -- Uslovno su danas oslobođeni V.H. i S.G, osumnjičeni da su pre dva dana nožem povredili Milisava Ilinčića.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Kuku lele,
  On sam napao i zlostavljao 3 jadna Albanska mladica, a jedan od ove trojice u pokusaju da spase zivu glavu nehotice ga izboo nozem nekoliko puta.
  Za ovog advokata su i oni Bogoljubovi mala deca.
  (Milojko, 31. mart 2006 19:53)

  # Link komentara

 2. Zamisli "isprovocirao trojicu" nevinih albanskih mladica pa su oni morali da ga izbodu nozem u samoodbrani. Nisu ni prespavali u pritvoru a vec su pusteni na slobodu. Dobro ... dobili su ukor i sto jes, jes ...a i savest mora da ih grize. Toplo im preporucujem da svakog jutra kad se jave ponesu i cevape za dorucak policajcima ne bi li oprali "grehe". Da li ja ovo sanjam ili se ovako nesto stvarno desava ...
  (Dusan Todorovic, 31. mart 2006 20:21)

  # Link komentara

 3. Ma, ne da je samo prvo maltretirao trojicu albanaca, nego je jos uzeo njihov noz i sam sebe izbo u podruciju stomaka.
  Sramota za medjunarodnu zajednicu sto prikriva zlocine koji se desavaju na Kosovu.
  (Sramota, 31. mart 2006 21:13)

  # Link komentara

 4. Hvala Bogu da je covek imao noz i tako se spasao od podivljalog Ilincica koji je mogao svu trojicu da prebije i baci u Ibar. Coveka odmah treba osloboditi a ilincica na dugogodisnju robiju.
  (onaj, 31. mart 2006 21:18)

  # Link komentara

 5. Unmik kuva li kuva. Na kraju ce zakuvati dobru, paprenu kasu. Sta misle da ce ona beda od vojske dobro proci kad ponovo dodje do sukoba Srba i Albanaca. Sukob je neminovan bez obzira na politicko resenje za Kosmet.I ovaj ubod nozem je jedna od pocetnih faza sukoba.
  (Srba, 31. mart 2006 22:49)

  # Link komentara

 6. Tuzno, jako tuzno!
  (neznalica, 31. mart 2006 23:08)

  # Link komentara

 7. Ilincic nije bio NI SAM NI SA DEVOJKOM, i problem je poceo od njega i njegovih takozvanih "cuvara mosta". Ali vi srbi ste stari majstori da sami sebe lazete. Uzivajte.
  (test, 1. april 2006 00:12)

  # Link komentara

 8. V.H.je jedan izuzetno dobar i primeran mladic.Ako mi neko ne veruje neka razmisli kakvi to mladici nose noz sa sobom (naravno: dobri,obrazovni,oni koji vide na tv kakvi likovi se proglasavaju herojima "drzave" kosovo),ili neka jednostavno pita njegovog advokata i on ce mu reci sta se desilo.
  (milos, 1. april 2006 00:54)

  # Link komentara

 9. Nije bilo tako kao sto vasa media je potpisao juce, UNMIK i Kosovska Policija imaju video od tog dogadaja i nije bio decko sa devojkom nego sa drugarima.
  Neko hoce samo da imamo mrznju a ne da se pomirimo.
  Komsija
  (Pejoni, 1. april 2006 01:30)

  # Link komentara

 10. Ilincic se sam u nekoliko navrata nabo na noz, pa naravno da je moguce....... Tu je Evropa znaju oni ma mi smo..... I taj Ilincic koji djavo ide na noz
  (Mislim stvarno, 1. april 2006 01:39)

  # Link komentara