1. Shvatam poentu tvog posta, ali globalno nepoverenje prema vakcinama ne postoji. U najrazvijenijim zemljama sveta, procenat vakcinisanih je veliki. U vecini preko 70%. Demonstracije protiv covid mera, u tim zemljama, nemaju nista sa protivljenjem vakcinaciji. Ljudi ne zele mere. Ja ne zelim mere, upravo iz razloga sto sam vakcinisan. Zasto bih ja stitio nekog ko ne zeli da se vakcinise? Po cenu cega? Da moj biznis propadne, zato sto on ne zeli da se vakcinise, i prima sigurnu drzavnu platu? Necu. Nek crkne, ja hocu da radim. To je poneta okupljanja. Antivakserske demostracije okupe 100 ljudi, demostracije protiv mera desetine hiljada. Novi talas demonstracija u Nemackoj je upravo posledica izjave glavnog epidemiologa da vakcinisani merama stite nevakcinisane od zarazavanja...
  (m1k3, 21. septembar 2021 11:04)

  # Link komentara

 2. Neçe to ući u antivaksersku glavu. Nema u šta da udje.
  (pop, 21. septembar 2021 10:06)

  # Link komentara

 3. Globalno nepoverenje prema vakcinama postoji zato što narod ne veruje političkim elitama i zato što su se po pitanju vakcinacije počeli oglašavati neki likovi koji nemaju nikakve veze sa medicinom, poput Bila Gejtsa koji je u svemu ovom prepoznao šansu za dodatno uvećanje bogatstva. Dodatno kod nas nepoverenje postoji zbog krajnje neozbiljnog ponašanja vlasti i kriznog štaba na samom početku pandemije a kad se tome doda neobrazovanost stanovništva i uticaj društvenih mreža onda imamo to što imamo.
  (Bgd, 21. septembar 2021 10:05)

  # Link komentara

 4. U Srbiji se vise veruju komsinici Slavici koja je sa jedva zavrsenom srednjom skolom zaglavila sa Amway, nego doktoru koji studira godinama.
  (Poster, 21. septembar 2021 09:59)

  # Link komentara

 5. Ali zato veruju Djokica Tatto & Piercing da ih ubada hiljadama puta dok ne završi tribal, kineska slova ili neku opasnu životinju. Jer neispitana boja za tetovaže i ponekad oprane igle je dokaz da razmišljaju svojom glavom. Neće niko njima da nameće čime da de ubadaju.
  (Srbi su ih sve provalili, 21. septembar 2021 09:49)

  # Link komentara

 6. Preplasen narod. Spolja izgradjena neka macho-kultura, a u dubini uplaseni od svega
  (Djordje P, 21. septembar 2021 09:39)

  # Link komentara

 7. Problem je u vrlo niskoj prosecnoj inteligenciji naroda. TO je uvek bio problem kod nas Srba.
  (DRUGOSRBIJANAC, 21. septembar 2021 09:16)

  # Link komentara

 8. Nadam se da je u pravu i da će potrajati bar do kraja godine da bi se zarazili svi koji neće da se vakcinišu pa da se sve završi u 2022. Ne treba ubeđivati nikoga da se vakciniše nego samo ukinuti sve mere čime će i avaksi da izgube ulogu u kojoj uživaju
  (deki, 21. septembar 2021 09:11)

  # Link komentara

 9. Teska sramota su svi zvanicnici koji se smenjuju sa potpuno blagim i neupecatljivim izjavama, a narod pusten niz vodu!
  Nije mi zao nevakcinisanih, sami su izabrali svoju sudbinu, ali zbog nekontrolisanog sirenja virusa, ugrozeni smo svi!
  (nina, 21. septembar 2021 09:07)

  # Link komentara