Dodik izabran za premijera RS

Banja Luka -- Narodna skupština RS većinom glasova izabrala novu vladu sa premijerom Miloradom Dodikom na čelu.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. BiH ostaje da bude tvorevina koja se samo silom moze odrzati. Da su bar pustili jadni narod koji redovno medjusobno ratuje da se konacno podeli. Ni to mu nisu dozvolili. Vec 20 godina je to okupirana zemlja kojom ne upravljaju ljudi koji u njoj zive i absolutno nikada tu nece biti stablnosti. Sta jos treba da se da kao argument da se dozvoli Srbima da zive sa Srbijom a Hrvatima sa Hrvatskom. Ispade vazniji million muslimana nego svak ostali. Njima se pravi ta drzava. I to ne cak ni njihovoj vecini jer i oni vide da jednostavno ne ide. Znaci taj neuspeli projekat treba zaustaviti i dati bolje opcije narodu. I konacno slobodu.
  (Dragomir, 28. februar 2006 23:00)

  # Link komentara

 2. Ja sam Srbin iz Bosne i Bosna i Hercegovina je moja domovina. Sta ja imam sa Srbijom. Nista! Zato treba graditi funkcionalnu drzavu BiH i za Bosnjake i Srbe i Hrvate i ostale. Samo tako cemo u EU.
  (petar,banja luka, 1. mart 2006 06:43)

  # Link komentara

 3. Diskriminacija (pozitivna i negativna) me uvek izbacivala iz takta. 8 Srba, 5 Bosnjaka, 3 Hrvata... niko ne kaze 16 sposobnih, koji ce se ponasati po zakonu!?
  I, da, ... nisam imao pojma koliko oni stranaka imaju u Parlamentu... To je smejurija. Imena stranaka govore o ozbilnosti istih... Oni imaju dve radikalne stranke!? Boze sacuvaj.
  (borislav, 1. mart 2006 08:54)

  # Link komentara

 4. "Neuspeli" projekat Bosne ili "uspeli" demografski projekat Republike Srpske?. Metode ovog drugog "uspelog" projekta su duplo u Hagu. Uspeli li kojim slucajem projekat Republike Srpske, izgledi za slicne projekte u Srbiji (ne ponovilo se) su mnogo bolji (i tu ne mislim na Kosovo jer Kosovo nije demografski projekat-Kosovo je demografska cinjenica)
  (Bole, 1. mart 2006 10:11)

  # Link komentara