1. Bravo Vladimire, to je istina i istina. Ako mi damo legitimitet nezavisnom Kosovu, opravdali smo genocid nad srbima u NDH, bombardovanje 99 i sve posle toga.
  (Djole Gracanica, 2. avgust 2021 14:49)

  # Link komentara

 2. "Tajni plan" Tonija Blera polako daje rezultate. XD
  (Mirko, 2. avgust 2021 11:23)

  # Link komentara

 3. Zašto se nisu pojavile obaveštajne službe (ne zapada naravno) da pokrenu zamrznuti konflikt na Kipru, u Baskiji, na Korzici, u Irskoj?
  Zašto ljudi misle da će se dezintegracija Srbije zaustaviti ako poklonimo KiM separatistima? Srbija je već to mislila 1945, 1991, pa je mislila 1999... Šta se promenilo u svetu pa je postao dobar i rekao ne treba nam Preševska dolina, Vojvodina ili deo nje?
  Jedino rešenje je da se ništa ne potpisuje jer to ne donosi mir samo pravno oformljava trenutno stanje naše nemogućnosti korišćenja sopstvenosti. Da nije tako niko ne bi od nas ništa tražio. Ovako znaju da nisu u pravu i u skladu sa pravom. I gledaju unapred 50-100-200 godina, da se osiguraju da ne dodjemo sa potraživanjem teritorije plus vrednost isisanih sirovina, korišćenja imovine, plus kamate, plus inflaciona korekcija...
  Priznanje ce samo dovesti do dalje erozije teritorije, posebno u Preševu.
  Indijanci u SAD ne mogu nista da potrazuju jer su se potpisali "zemlja u zamenu za cebad i drangulije", crnci se nisu potpisali na seobu iz Afrike i dobrovoljno ropstvo i mogu da traze. Zato indijance ignorisu i ostavljaju u rezervatima a crnce pokusavaju da pacifikuju ćebićima i drangulijama u vidu prefarbavanja starih filmova, ukidanja Patka Dače i Paje patka i slično, samo da ne dodje do onoga "kamo novci".
  Na nama je da izaberemo šta ćemo biti, indijanci zbog nečije želje za Novelovom nagradom ili ljudi.
  (Vladimir, 2. avgust 2021 10:44)

  # Link komentara

 4. Svaku podelu Kosova treba odmah prihvatiti. Ali Srbi su odbili i Z4 pa ostali bez svega.
  (Che, 2. avgust 2021 10:35)

  # Link komentara

 5. Gluposti, kakva Britanija. To je nebitna zemlja u Evropi a da ne govorim o svetu. Bukvalno drugorazredna sila. Amerika je glavna što se tiče Kosova i njih Britanci, Francuzi i ostali samo slede.
  (Aron, 2. avgust 2021 10:22)

  # Link komentara