1. Vozač je jedan običan čovek, kome se desila tragedija da usmrti dečaka. Nalazeći se u saobraćaju, svi smo kao pešaci na korak od smrti, a kao vozači na pola koraka od zatvora. Uzrok smrti dečaka je neopreznost vozača, krivica je njegova, ali insistirati sada na linču i nekakvim decenijama kazne je takođe nepravedno, što neko reče, pa nije ovo ubistvo s predumišljajem.
  (bane, 30. jul 2021 08:33)

  # Link komentara

 2. Ljudi nekad preteruju, shvatam da ti je poginuo neko blizak, ali to je nesreća čoveče, a ne ubistvo sa predumišljajem. Čak nije ni ubistvo iz nehata. Zato postoje sudovi, očevidci, postupak, zakon. Ako ti ispred automobila istrči dete na ulici, a nije pešački, pa kako možeš biti kriv? Šta možeš da uradiš? Možeš jedino da kočiš i to je to. Nesreća je to. Poštujte ograničenja brzine, pravo prvenstva, usporite pred pešački, 4 oka, ne pretičite autobus u koji ulaze izlaze putnici, maksimalno polako, pazite druge. Ne znači da će i vas drugi paziti, ali bar odradite svoj deo posla.
  (Balu, 29. jul 2021 15:29)

  # Link komentara

 3. Mene zanima ,ne vozac to sto radi i sto su ga vratili na posao ,nego koje je obrazlozenje povratka na posao makar dok se ne zavrsi postupak i utvrde sve cinjenice. (Dragan, 29. jul 2021 13:51)

  To je njegovo radno mesto. Nije osuđen na zatvorsku kaznu dužu od 6 meseci (mislim da treba toliko) pa da se raskine radni odnos, a nije mu još uvek ni oduzeta vozačka. Ako bude osuđen, onda se sigurno više neće vraćati na taj posao.

  Uz opasku da se ne sećam samog udesa i da li je vozač učinio nešto krajnje neodgovorno (vozio pijan, drogiran, u suprotnom smeru...) pa ne znam da li je moralno da se vrati na posao do donošenja presude.
  (Mr Majestyk, 29. jul 2021 15:19)

  # Link komentara

 4. Тужно да тужније не може бити. Међутим хајде да хајку на јадног возача оставимо по страни јер сигуран сам ни њему није лако. Да видимо колико је бака била способна да води рачуна о детету, ко је крив што нам аутобуси нису прегледни, што нема камера код врата, папрено плаћамо превоз, а никакав је. Лако је све свалити на једног човека али то не решава проблем трајно
  (Пилипенда, 29. jul 2021 14:36)

  # Link komentara

 5. Ne daj boze nikom
  Mene zanima ,ne vozac to sto radi i sto su ga vratili na posao ,nego koje je obrazlozenje povratka na posao makar dok se ne zavrsi postupak i utvrde sve cinjenice.
  (Dragan, 29. jul 2021 13:51)

  # Link komentara