Dramatičan nivo fenola u Ibru

Kosovska Mitrovica, Kraljevo -- U reci Ibar nivo štetne materije fenola porastao je juče dramatično u odnosu na uobičajene vrednosti.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Na Kosovu je i dok su Srbi vodili fabrike vladao haos u pogledu zastite a od kada su to preuzeli indijanci neka nam je Bog u pomoci.
  (Sasa, 25. februar 2006 09:46)

  # Link komentara

 2. Ma Velja Ilic i njegov gradonacelnik ce to da zavrse.Ako treba Velja ce da popije ceo IBAR da bi dokazao narodu da mu fenol nista ne moze !Takav je to covek,njemu nista nije tesko da bi dokazao svoju energiju,svoju pravdoljubivost i demokratske potencijale i kapacitete.'Ajd sad Veljo na radni zadatak.
  (realno gledano, 25. februar 2006 10:16)

  # Link komentara

 3. Indijanci su jedan drevan , posten i vredan narod. Pre svega oni postuju mrtvog coveka, i kad su ratovali sa americkom vojskom njene mrtve vojnike nisu dirali. Medjutim u danasnjem vremenu regularna vojska ubija yene, strace i decu,a njihove leseve provoya po zemlji, baci u reke, jezera i po pesima fabrika i slicno
  (agresor, 25. februar 2006 10:56)

  # Link komentara

 4. Ekonomske,politicke i ostale segmente na kosovu ne drze albanci,nego MZ tj...UNMIK.
  Nazalost po Kosovski zivalj oni nisu pokazali neku sposobnost za neki boljitak i neku svetliju buducnost za Kosovo.
  (indijanac, 25. februar 2006 11:27)

  # Link komentara

 5. Strasna je konstatacija da se Srbija truje industrijskim otrovima sa svih strana a Vlada Srbije samo cuti. Dali se neko upitao sta sve ima u Borskoj reci koja se uliva u reku Timok? Kakve otrove ona nosi ziteljima okolnih mesta? Probudi se Vlado Srbije! vREME PROLAZI A NIKO NE POKRECE AKCIJU ZA SPASAVANJE sRBA I sRBIJE.
  (Srbi Bez Granica, 25. februar 2006 14:28)

  # Link komentara

 6. Kad se pitas, ko je medu "junacima", "patriotama", sposobnjacima u Srbiji najveci, pa jos posle jucerasnjeg okupljanja na trgu, ispade Toma Nikolic. Ok Tomo, kad se busas toliko, daj pokreni, odradi jedan posao od zivotne vaznosti, ocistite vode Srbije, uvedite red ako ste sposobni a ne samo da se nadmecete ko ce vise da gusla i udare u junacke pjesme. To bi bilo djelo i obaveza za dobro naroda, a ne prodavanje magle po govornicama.
  (sneza gresnica, 25. februar 2006 16:58)

  # Link komentara