1. Sve češće osobe koje su uniformisane čine legalna ubistva. I nimalo se ne brinu.
  To su ubice u uniformi!
  Treba da odgovara i Predsednik njihove države, ministar policije, svi!
  Kako su kljakavi, to se za 5 sekundi sa lisicama odradi. Ovo je ubistvo.
  (Borko, 22. jun 2021 22:36)

  # Link komentara

 2. Ova bagra sa znackom treba debelo da odgovara. Oni kao da nisu gledali sta se dogodilo u Americi i kako su prosle njihove "kolege". Ovoliko brutalnosti prema coveku koji NE pruza nikakav otpor treba drakonski kazniti. Da se ovo suzbije dok jos ima vremena.
  (nikos, 22. jun 2021 21:51)

  # Link komentara

 3. Ne razumem to pritiskanje glave, vrata kolenom, iskreno...ako vas je najmanje dvojica, i drze te na zemlji, pa covece, da li je potrebno da pri tom coveka pritiskate kolenom po vratu ?!

  Stavi mu lisice i gotovo...sta ce da radi vezanih ruku, nije to brus li.
  (Goran, 22. jun 2021 21:41)

  # Link komentara

 4. Strasno.pod hitno suditi pandurcini.
  (Malena, 22. jun 2021 21:35)

  # Link komentara

 5. Apsolutno sam siguran da policajci nisu imali nameru da ga ubiju već da ga smire i dovdu u red da ne remeti javni red i mir a njegova je krivica što se opirao hapšenju.Sa policijom mora da se sarađuje a ne da se protiviš hapšenju jer u protivnom je ishod za izgrednika neizvestan pogotovo ako je u pitanju narkoman ili pijanica
  (samosvesni građanin, 22. jun 2021 21:13)

  # Link komentara

 6. Vidi se očita namera ovo dvoje policajaca da se rom ne pridigne živ ili u svesnom stanju jer je odavno prestao da daje znake života.
  (XXL, 22. jun 2021 20:56)

  # Link komentara

 7. Zastitari postaju ubice .Kuda ide ovaj svet ?
  (milentije, 22. jun 2021 20:48)

  # Link komentara

 8. Moraju da odgovaraju. Ne može se npr. zbog krađe ili pokušaja krađe nekome da oduzme život. Sankcija treba da bude ali to nije ta sankcija. Kakva bi onda sankcija trebala da bude za političare koji makinacijama oštete narod i državu za milione, ili za one koji ne plate porez u milionima, ili za ovog policajca koji je praktično ubio čoveka. Ispada da je taj Rom uradio najmanju štetu od svih njih a platio glavom a oni nisu platili ništa. Ne ide to tako.
  (ajde Romi dižite glas a svi pristojni građani da vam pomognu, 22. jun 2021 20:31)

  # Link komentara