1. Hoće li neko od političara reći nešto po pitanju učestalih napada ove rase pasa,na decu i ljude?Ono što sigurno znam,vlasnik će proći nekažnjeno a dečak nositi traume do kraja života.
  Vratiti policiji nadležnost za ovakve slučajeve.
  Dati ovlašćenja službenim licima da u ovakvim situacijama mogu da pucaju u razjarene pse.Skoro svaki mesec ili nekoliko puta u mesecu,imamo slučajeve napada i nažalost,usmrćivanja!
  Uvesti izmene i dopune zakona o zatvorskoj kazni,za svaki naredni slučaj,za vlasnike čiji pas napadne ili izujeda čoveka.
  Koliko više dece i ljudi treba ova rasa da rastrgne i ne daj Bože ubije,ljudsko biće?
  Ima li zakona u ovoj zemlji...dokle više???
  (Objektivno, 14. jun 2021 17:17)

  # Link komentara

 2. Srbi setaju kucice umesto decu!
  (pera zdera, 14. jun 2021 15:57)

  # Link komentara

 3. Корпе на њушке или драконске казне. Једноставно. А не кад зовеш полицију или комуналну, није њихова надлежност.
  (!, 14. jun 2021 15:50)

  # Link komentara

 4. Zaisti ne vidim ni jedan razlog da se dozvoljava držanje ovih opasnih rasa. Odgajanje na privatnom posedu da, ali izvođenje na javne površine bi stvarno trebalo zabraniti. Isto je kao kada bi bilo dozvoljeno noženje otkočene automatske puške. Vlasnik će reći "Ali ja sam normalan, znam šta radim".. a onda će se napiti na nekoj proslavi i..
  (Vladimir, 14. jun 2021 14:41)

  # Link komentara

 5. Dete ce celog zivota vuci traume. Kriva je drzava koja dozvoljava sve ovo. Pogledajte setalista po Srbiji. Veliki psi ne nose korpe niko ne skuplja izmet za ljubimcima. Nisu to ni Nemci radili dok nije donet zakon i kazne za nepostovanje. Samo se kod njih zakons provodi a nije mrtvo slovo na papiru.
  (Prota, 14. jun 2021 14:37)

  # Link komentara