1. Ta Amerika je baš užasna. Mogao je da izađe iz kola i da viče, mogao je da ispali metak u vis, mogao je i metak pored devojčice. Jer možda je devojčica s nožem žrtva koja više nije mogla da trpi ili je možda psihički bolesna il8 je zavisnik od droge. Ne može se samo tako ubiti. Haos.
  (brana, 21. april 2021 09:29)

  Тако се не ради, пуцање у вис, све што иде горе мора после доле, може случајно по паду убити недужну особу, пуцање поред, може метак да рикошетира и опет убије недужну особу, пуцање у екстремитете који се брзо покрећу је немогуће, то ни специјалци не раде, велика шанса је да ће промашити и опет убити недужну особу, једино исправно је пуцање у торзо, велика површина са минималном шансом за промашај.
  (?, 21. april 2021 12:36)

  # Link komentara

 2. Policajac nije bio direktno ugrožen. Mogao je da ispali hitac u vis npr. Iako je devojka bila naoružana i agresivna, njen nož teško da je mogao naneti smrtonosne povrede. Mogao je da se zaleti i interveniše i bez oružja, čak je i pendrek upitan.
  Ovo sve nije razlog da bude ubijena mučki sa leđa sa 2m. Verovatno mlad i neskusan policajac i još jedna velika sramota američke policije.
  (Ivan Djacic, 21. april 2021 09:00) 

  Ne služi policija da štiti sebe (naravno ,zaštitice se sigurno) nego gradjane.
  Zakonski je policajac sigurno pokriven jer moze da reaguje ako je neko životno ugrožen.
  Ta priča o pucanju u vazduh tesko da bi zadovoljila porodice eventualnih žrtava jer bi onda bilo - "ona ih kolje pred vama a vi gledate".
  Da li je mogao da je onesposobi ili ne stvar je njegove procene situacije.
  Ovo na prikazanoj slici deluje kao da je zamahnula da ubode žrtvu.
  Covek pucao .
  (Komša, 21. april 2021 11:19)

  # Link komentara

 3. Ta Amerika je baš užasna. Mogao je da izađe iz kola i da viče, mogao je da ispali metak u vis, mogao je i metak pored devojčice. Jer možda je devojčica s nožem žrtva koja više nije mogla da trpi ili je možda psihički bolesna il8 je zavisnik od droge. Ne može se samo tako ubiti. Haos.
  (brana, 21. april 2021 09:29)

  # Link komentara

 4. Zna se zakon i propisi. Kada policajac podvikne baci oruzje ako ga ne bacis iste sekunde gubis zivot. Uostalom sta je ista imala da uzima noz i da napada druge devojke? Ako joj se nesta ne svidja, prijavis policiji pa oni odluce ko je upravu. Licni obracuni su zakonom zabranjeni i mogu dovesti do pogubnih posledica. Svako ko postane nasilan prema dugim clanovima zajednice, mora biti sklonjen da ne ometa ostale.
  (Aca, 21. april 2021 09:15)

  # Link komentara

 5. Policajac nije bio direktno ugrožen. Mogao je da ispali hitac u vis npr. Iako je devojka bila naoružana i agresivna, njen nož teško da je mogao naneti smrtonosne povrede. Mogao je da se zaleti i interveniše i bez oružja, čak je i pendrek upitan.
  Ovo sve nije razlog da bude ubijena mučki sa leđa sa 2m. Verovatno mlad i neskusan policajac i još jedna velika sramota američke policije.
  (Ivan Djacic, 21. april 2021 09:00)

  # Link komentara

 6. A šta je drugo trebalo učiniti?
  (Kolumbus, 21. april 2021 08:20)

  # Link komentara

 7. Pa šta je trebao policajac, da pusti ovu da nožem pobije sve oko sebe? Protivnik sam svakog nasilja, ali dosta se već pretjeruje oko svega ovoga i osuđuje se bez sagledavanja činjenica.
  (WillyWonka, 21. april 2021 08:15)

  # Link komentara