Infektolog dr Delić: Zastrašujuće je

Infektolog Dragan Delić izjavio je danas da je za stvaranje kolektivnog imuniteta neophodno da 80-85 odsto stanovništva bude zaštićeno.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Naravno da dovodite u sumnju laike kada sami kažete da i lekari(stručnjaci) gaje sumnje prema vakcini. šta si čoveče hteo da kažeš? Da se mi lepo vakcinišemo pa će vreme pokazati ko je od vas stručnjaka bio u pravu, vi što niste sumnjali ili oni što jesu sumnjali. Pa i ja mogu da budem takav stručnjak kao vi. Nađem još jednog lika koji će da tvrdi uvek suprotno od mog mišljenja i nikada nećemo pogrešiti tj. struka će svakako biti u pravu. Recimo leti asteroid ka Zemlji i ako nas pogodi nestaće sav život na planeti, ja kažem da nas neće pogoditi a drugi "stručnjak" kaže da hoće. Na kraju će jedan biti sigurno u pravi i "struka"će trijumfovati. Manite se spinovanja i ostavite nas na miru "stručnjaci".
    (posmatrač, 19. april 2021 12:20)

    # Link komentara

  2. Jednostavno, lekarima koji se JAVNO deklarisu kao antivakceri oduzeti diplomu i izbaciti iz lekarske komore. To je u sustini kontradiktorno od onoga sto su ucili i sto su polagali na ispitima.
    (OK Real, 19. april 2021 11:30)

    # Link komentara