1. Svi mi Srbi u RS smo za nezavisnu RS sto ce se jednog dana i desiti. Da li je Mile na vlasti ili ne za to me bas briga jer imamo jedan cilj - nezavisna RS, a to cemo i dobiti, prije il kasnije na bilo koji nacin.

  Necu da zivim u zajednici s onima koji su mi pobili 43 od 45 clana familije u 2. sv ratu a u posljednjem pokusali slicno samo pukom srecom nisu uspjeli.

  Onima iz Srbije koji toliko vole ove sto su nas po Bosni ubijali 500 godina unazad, eto vam ih pa vi s njima zivite i volite se, samo bojim se da vam ta ljubav ne bi potrajala dugo, lako je ovako platonski na daljinu...
  (micko, 16. april 2021 09:54)

  # Link komentara

 2. Da se hipoteticki u skoroj buducnosti proglasi nezavisnost Republike Srpske vi koji smatrate da se to ne moze rijesiti mirnim putem nego iskljucivo ratom objasnite samo ko ce to da ratuje i sa cim??? Trenutno na teritoriji BiH postoji formalno zajednicka vojska sastavljena od srpskog korpusa u RS a u Federaciji BiH su takodje podjeljeni na hrvatsku i muslimansku komponentu. Na nasu srecu sto takva zajednicka vojska od oruzja posjeduje jedino duge cijevi i to je sve, mozda par oklopnih vozila koje vec trunu garazirani i par helikoptera koji nisu u stanju da polete. Od artiljerije skoro nista, pa opremljenija je policija RS od vojske BiH, a Srbi su kako Dodik kaze za miran razlaz, znaci ne misle nikoga da napadaju. Plus sto takvom zajednickom vojskom komanduje troclano predsjednistvo, automatski znaci da srpski korpus ispada iz ratnih planova Sarajeva a i hrvati nisu sigurno odusevljeni da ponovo ginu za gradjansku bosnjacku drzavu, sto znaci ostaju jedino bosnjaci koji bi kao nesto da ratuju za neku Bosnu a nemaju sa cim. Jedina relevantna oruzana sila na teritoriji BiH trenutno je NATO ali kad bi se njihove jedinice angazovale, nema tu ratovanja nego svako u svoj cosak s tim da je ovaj put u igri i Rusija kao clanica PIKa koja se u odnosu na 90te ipak nesto pita. Hocu reci Dodik moze krenuti u avanturu otcepljenja, hoce li i kako NATO i zapad u tim okolnostima reagovati ostaje pitanje ali rata u razmjeri kao 90ih sigurno ne moze biti.
  (Trolobit, 15. april 2021 22:49)

  # Link komentara

 3. Zivela Republika Srpska.
  (lale, 15. april 2021 22:36)

  # Link komentara

 4. Ajde bre Milence nebitan si.
  (patriJote, 15. april 2021 19:17)

  # Link komentara

 5. Ko uspe bosanski lonac mirnim putem rešiti, bez rata treba mu dati 10 nobelovih nagrada za mir.
  (Realista, 15. april 2021 17:21)

  # Link komentara

 6. Imaš li Mile ljude za rat?
  (Čiča, 15. april 2021 12:04)

  # Link komentara

 7. Smaras covece. Zalozi se za posao i egzistenciju tog naroda u Rep. Srpskoj, iselice se svi, ljudi odlaze a ti vrtis istu recenicu 30 godina.
  (igor, 15. april 2021 11:51)

  # Link komentara

 8. De se onda Mile razidji... Sto prije... Idi, kud to volja. Samo povedi sa sobom i istale svoje kolege (Bakira, Covice i ine). I ostavte Bosnu i Bosance (Bosnjake, Srbe, Hrvate i sve ostale), da mirno zive skupa kao sto su uvijek zivjeli, dok se vi krvopije niste pojavili...
  (moram da se saglasim, 15. april 2021 11:48)

  # Link komentara