1. Ja imam porodicu u inostranstvo. Po ovome sto vlada za koju sam i JA glasao (Prije svega Demokrate) ce mojim roditeljima sa oduzme drzavljanstvo samo zbog toga sto su otisli preko okeana da zarade nesto novca. Naravno, nisu posli da beru marihuanu vec rade poslove kao i u Crnoj Gori sto su radili, u svojoj struci sa preko 25 godina staza i prezivljavanja na ovim nasim prostorima i sad je nekome cefnulo u glavu da im oduzme drzavljanstvo, a da dodijeli hiljadama koji nose porijeklo iz CG!

  Po ovome pola miliona gradjana Srbije bi imalo pravo na drzavljanstvo i pravo glasa. Pravo glasa ne odmah, ali ako se prijavi kao mjesto baravka najmanje 3 mjeseca pred neke izbore steci ce pravo glasa!

  To je van pameti! Ovom odlukom bi imali vise glasaca van nego unutar same zemlje, ludilo!
  (Cikotic, 8. april 2021 13:01)

  # Link komentara

 2. Sto rece Rambo Amadeus "ja sam mislio da su Crnogorci brkati Srbi".
  (dzi, 8. april 2021 12:52)

  # Link komentara

 3. solimo so?
  vlazimo vodu?
  (Ako su ruze, procvetace..., 8. april 2021 11:45)

  # Link komentara

 4. Znaci cela poenta crnogorske drzave je u tome da se sprece milioni Crnogoraca iz Srbije da steknu svoje pravo da imaju dvojno drzavljanstvo. Pa ako je to tako, nesto mi se cini da je samo pitanje vremena kada ce se to i desiti. Znaci ti fakticki pokusavas da smanjis brojcanost svog naroda u izgnanstvu i da se nadas da ce oni zaboraviti ko su i sta su. Tesko, nisu ljudi toliko bas skrenuli.
  (Bosko, 8. april 2021 11:34)

  # Link komentara

 5. Milo, nastavi da radiš za nas. Što je više ovakvih budalaština, više se Crnogoraca izjašnjava kao Srbi. Pre 30 godina 8% Srba na popisu u CG, sad smo na 30%, akobogda sa ovim genijalcima jednog dana i do apsolutne većine.
  (cinik ovdašnji, 8. april 2021 10:56)

  # Link komentara

 6. Potpuno je poludeo, obuzeo ga je strah da sačuva slobodu i nemoralno stečeni novac. Na sve je spreman, zlo.
  (millle, 8. april 2021 10:55)

  # Link komentara

 7. Ne prolazi ta šuplja priča iz devedesetih.. nego dajte da vidimo ko je opljačkao CG ? ko je umešan u trgovinu duvanom, drogom, ljudima ? Kriminal i korupcija ? i na kraju krajeva CG ima najviše nerasvetljenih mafijaških ubistava u Evropi.
  (Loman, 8. april 2021 10:45)

  # Link komentara

 8. Kako da ne,
  samozvanom gospodaru ,,njegovi Crnogorci" trebaju samo da mu stite imovinu.
  Da li ce Crna Gora biti srpska drzava ili u zajednici srpskih drzava ili ujedinjenoj srpskoj drzavi, odlucice gradjani Crne Gore. Ali slobodno odluciti, bez fantoma u birackom spisku, ucena, kupovine glasova itd...
  Da je stanje u korist ,,gospodareve" propagande, ne bismo videli toliko ,,terenskog rada" ne bi glasovi i licne karte skocili sa 50 eur na 5-10 i 20 puta vise, kako smo videli nedavno u Niksicu. I pored svega toga, pored toga sto biracki spisak nije ,,ociscenj", izgubi...
  (Srdja Zlopogledja, 8. april 2021 10:45)

  # Link komentara