1. Svi smo mi špijuni, samo je pitanje ko za koga radi?!
  (jutarnji prd, 8. mart 2021 09:32)

  # Link komentara

 2. Gde je posedovanje "Sky" telefona krivično delo?
  (Zoki, 7. mart 2021 23:03)

  # Link komentara

 3. Ja razumem da ste vi odnedavno na ovoj funkciji ali me interesuje vas prethodnik .Mnogo se pisalo o njegovoj familiji i nelegalnim radnjama na stetu drzave i povezanosti sa takozvanim bizmismenima sa one strane duge .Ne interesuje mene ni gradjane Srbije ko je sta je nego konkretno .Sta vas iznenadjuje odbijanje poligrafa za Kokezu i Hrkalovicku i njima slicnim a ima ih mnogo .Manje price vise rada i cesljanja u vasim redovima ,sudstvu ,carini ,porezu ,narodnoj banci itd .Mulja se na sve strane i mnogo se gleda kroz prste .Normalno pare buse tamo gde burgija nece i tako u krug . Sve mi se cini da se sve zna samo se postavlja pitanje ko stoji iza koga a na tome se vrlo malo radi ili se i to zna kao sto gradjani misle ali se ne reaguje .Uozbiljite se jer nam je dosta .Zaista nam je dosta .
  (misa, 7. mart 2021 22:57)

  # Link komentara

 4. Razvoj infratsrukture prija i kriminalu. Meksiko je primer šta može da se dogodi ako se napast ne trebi. Koncentracija ubistva je uvek u logističkim centrima, tamo gde su magacini, aerodromi, putevi, a ubijaju se za kontrolu resursa koji pomažu skrivanje, daju informacije, pomažu pranje para, prenos robe. Za to služi sve od carine, medija, lokalnih službenika, novinara, policiajaca, političara, sportista, funkcionera, glumaca, pevača, komičara, influensera, izdavača stanova, magacina, garaža, ama svako, od čistača na prekookeanskom brodu do ministara. Igre koje mogu da odigraju su jezive, a osobine koje ima njihov novac ništa nisu bolje, ako ne i gore. Kada se na to doda profliferacija softvera za prisluškivanje stvar eksplodira. Meksički karteli čak poseduju opremu za prisluškivanje i praćenje koja je dizjanirana za države i namenjena je borbi protiv terorizma (nekoliko Izraelskih kompanija je ovo stavilo na tržište, a danas već postoji i otvorene obaveštajne usluge). Tako da će države morati da prošire svoj aresenal daleko više od zabrane privatnih enkripcija, kao i da redovno sanitizuju telefone i računare i naloge svih u državnoj službi. Neke procene idu da za svaki uradjaj na netu stariji od 6 meseci verovatnoća zloupotrebe u kriminalne svrhe raste i da posle samo dve godine sasvim izvesno da jeste poslužio nečem takvom. Zabrana sky aplikacije i sličnih neće biti dovoljna, treba razvijati ksajber sposobnosti, jer mafiji za prisluškivanje ne trebaju nalozi.
  (u meskiku seku roke, noge, glave i ubijaju protiv kandidate njihovih pulena na izborima, na poslu, za poslove, 7. mart 2021 22:30)

  # Link komentara

 5. Seca li se neko crtaca sa Perom Detlicom i one recenice ~ DA je Pera otisao u policiju svega ovoga ne bi bilo...`. E Pera npr probao da prijavi kako neki kompletni idioti ruse deo grada i sta se desilo? Pa Pera prijavi neregistrovane dzipove sa nabildanim likovima i? Pa Pera gledao kako ekipica gazi coveka ispred JNA i sta se desilo? Pa na kraju Peri dosailo i od sada jede samo organsku hranu...
  (Pera ili Detlic, 7. mart 2021 22:14)

  # Link komentara

 6. Sada je jasno zašto nije došlo do privatizacije klubova i zašto postoje "vođe navijača", iako nema navijača (bar već godinu dana) i zašto su neki rezultati poznati i pre utakmica, i... Mogu da pitam do sutra, ali odgovora neće biti. Ionako ih već znam. Pozdrav! Samo pravim navijačima, koji već odavno ne dolaze na utakmice.
  (B.Živković, 7. mart 2021 22:13)

  # Link komentara

 7. Gde je Hrkalovicka? Pobegla u inostranstvo ili je jos u Srbiji? Oko toga gde se ona nalazi ne moze cak ni zuta srpska stampa da se slozi. Ona je bila Stefanoviceva "muza". Mozda zbog toga o njoj vise nista ne cujemo?
  (Harry, 7. mart 2021 22:06)

  # Link komentara

 8. "Janjicare dovela vlast da spreci skandiranje Vucicu..." Dobro, jesu li svi prespavali zadnjih 10-15 godina... Janjicare su doveli Alkatrazi na Jug zato sto im je skoro cela prva ekipa u to vreme bila pohapsena(Bris Taton, Brankica...) a to su hteli da iskoriste drugi Grobari kako bi preuzeli vodjenje. Janjicari su bukvalno bili obezbedjenje okrnjenog Alkatraza. Posle su ljudi preuzeli Jug jer su videli da mogu da se lepo okoriste kao i ovi pre njih, a zbog sukoba sa Alkatrazima su ih podrzali ovi sto su se "juce" tukli sa njima... Kada su videli sta se tu desava pokusali su da ih opet sa Alatrazima oteraju ali uz pomoc Hrvata i suprotnog klana... E, da, i ovo sto se pominje da je navijac Rada ili pokojni Sale navijac Zvezde-nikome nije smetao Vavic navijac Zvezde kome je sudjeno zbog napada nozem na Grobare i Prelic koji se slikao sa Delijama... Kada je Jug bio jak i oni su se peli na "sipku" to se nije ni pominjalo uopste pa ni od onih koji sada napadaju pokojnog Saleta i Velju...

  "Janjicari" su bili jedna polu kriminalna grupica koja je iskoristila rasulo i manjak zajednistva medju Grobarima koji su ih sami doveli na tribinu. Tek posle je doslo do saradnje sa vlascu.
  (Milan, 7. mart 2021 21:57)

  # Link komentara

 9. Ko je navijača Rada doveo na Partizanov stadion ? Ko ga je unapredio da bude jednakiji od ostalih ?
  (Aleksej je bilde, 7. mart 2021 21:41)

  # Link komentara

 10. Pa znate sta, gospodo iz vlasti, svima nama obicnim gradjanima, je ODAVNO jasno da "navijaci" nisu nikakvi navijaci, nego najobicnija bagra, lopovska, dilerska, kriminalna!
  E sad, ako su se i vama, navodno, KONACNO otvorile oci, aj'te vi lagano na posao, pa pokupite i ostale "navijacke" bagre, da ovaj narod, ako bog da, bar malo prodise!
  (Iznenadjeni? Ma nemojte!, 7. mart 2021 21:35)

  # Link komentara

 11. Sad svi skupljate lovirike,vi i vasi ste ga stvorili.Toliko.
  (lmLuka, 7. mart 2021 21:21)

  # Link komentara

 12. Sva sreća pa posle ovih hapšenja nema više droge u Srbiji. A ni manje.
  (Antihepi, 7. mart 2021 21:17)

  # Link komentara

 13. Da je Velja kriminalac jasno je svakome ko je bar dva puta izašao po bg kafićima ili otišao na neku utakmicu.Ja do sada ne videh nista da je povezano direktno sa njim u vezi ubistava,sem onog na šinama gde je oslobodjen.Čudno samo kažem ono sto gledamo na tv.
  (Vuksa, 7. mart 2021 21:06)

  # Link komentara

 14. Jel to sam smislio ili mu je neko pomogao? Sve vreme to i govorimo.

  Cela Srbija je znala ko je taj lik ali samo policija nije znala, mada im je od ranije poznat...sve vreme su negirali da je tip krimos. I šta će sin br1 sa takvim tipom???
  (Dik Tator Čić Vu, 7. mart 2021 21:04)

  # Link komentara

 15. Dokle vise. Dosta sa Belivukom i njegovim pajtosima. Ako ne zelite da udarite u glavu okanite se repa.
  (Jovan, 7. mart 2021 21:00)

  # Link komentara

 16. Janjicari su ubaceni na Jug da zaustave skandiranje Vucicu. Sad, ko ih je ubacio... nisam pametan.
  (Grobar, 7. mart 2021 20:58)

  # Link komentara

 17. Pa nije od Rada primao mesecnu platu 5000 evra. Nemojte jos i bunker sa JNA da preselite na Banjicu.
  (POPE, 7. mart 2021 20:56)

  # Link komentara

 18. 10 godina ubijalo sve što je mrdalo, a policija nema, sud oslobađa, tužilac iste ne progoni, političari ćute? Zemlja čuda. Pa Eskobar bi bio Bog da se rodio u Srbiji.
  (Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 7. mart 2021 20:54)

  # Link komentara

 19. Zasto se u ovakve emisije koje bi trebalo da budu strucne, poziva ministar? On nije strucnjak! On je politicka licnost, koja sluzi za promociju, slikanje, "sminka"... ako vec pravite atrucne emisije, pozovite nekoga ko se razume
  (Ivana, 7. mart 2021 20:42)

  # Link komentara