1. Tuga ali bas tuga ,a to je sve zato sto ovi neće da sjašu ,nego bi da sjase kurta, da uzjaše murta. Treba nam novi Koštunica ili mrak dugotrajan.
  (Deli, 23. februar 2021 17:04)

  # Link komentara

 2. Treba nam političar ili politička grupacija koja nije opterećena prošlošću, koja nema nikakve crne mrlje u biografiji i koja može da povede državu u godine koje dolaze pred nama. Dakle, potpuni raskid sa svim dosadašnjim političkim strankama i ličnostima. To je nešto što građani čekaju da se pojavi i da onda masovno izađu na izbore.

  Još se nisu ni rodili - na žalost!
  (Slovenac 1952, 23. februar 2021 11:45)

  # Link komentara

 3. Šta je rezultat ovakve analize ? Rezultat je da ne postoji opozicija i to realno nije dobro jer se vraćamo u jendopartijski sistem. S druge strane, jeste dobro. Zašto ? Zato što će se na političkoj sceni pojaviti nova ličnost ili politička grupacija koja nema nikakve veze sa svim dosadašnjim političkim snagama u Srbiji. Pojaviće se neka sveža i nova energija, koja nama realno i treba za budućnost. Treba nam političar ili politička grupacija koja nije opterećena prošlošću, koja nema nikakve crne mrlje u biografiji i koja može da povede državu u godine koje dolaze pred nama. Dakle, potpuni raskid sa svim dosadašnjim političkim strankama i ličnostima. To je nešto što građani čekaju da se pojavi i da onda masovno izađu na izbore.
  (Pera, 23. februar 2021 09:50)

  # Link komentara

 4. Драго ми је, да је ДЈБ у анкети, али где су они онда у медијима и у овим преговорима, с обзиром да су легитимна опозиција?
  (патлиџан, 23. februar 2021 09:27)

  # Link komentara