Petak, 05.02.2021.

16:04

Novi detalji - koverta s novcem, tragovi spaljivanja; saradnik Velje Nevolje bio s dva državna tužioca

Danas je u Pančevu, u društvu dva državna tužioca, uhapšen Miloš Đukanović iz Pančeva, navijač Partizana blizak Veljku Belivuku, saznaje B92.net.

Izvor: B92

Novi detalji - koverta s novcem, tragovi spaljivanja; saradnik Velje Nevolje bio s dva državna tužioca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Ksenija

pre 3 godine

Sad tužioci i sudije na slučaju moraju biti izuzetno pažljivi, jer slučaj ovakvih razmera ne sme da padne u vodu. Treba sve to podrobno proveriti i ispitati.

Kolega

pre 3 godine

Jednom su mi obili vikendicu.... Pozvan sam kod tužiteljke na saslušanje kao oštećeni... tako se ponašala prema meni ako da sam ja lopov a ne oštećeni! Na kraju sam izjavio kako mi vikendica nije bila ni obijena jer nisam imao više živaca ni da pričam sa korumpiranom tužiteljkom. A što se tiče krađe i obijanja vikendice moraću definitivno da sudim sam!

cccc

pre 3 godine

Svaka čast policiji koja ih je nahvatala na gomili. Da se vidi lepo ko su im bili kontakti u sudstvu i tužilaštvu. Samo im je još sudija falio pa da društvo bude kompletno...

Anastasija

pre 3 godine

Prilikom hapšenja za istim stolom u restoranu kriminalac i dva tužioca a u koverti računi i novac za kiriju... Tužilac nije gledao vesti pa ne zna s kim sedi.... Jel ovo neki vic??

Vanjica

pre 3 godine

Prevelika slučajnost, zaista. Ne treba nikog osudjivati bez čvrstih dokaza, ali biti u društvu kriminalca i tvrditi da ne znaš ko je u pitanju..,to je već previše.

Mafijaska drzava

pre 3 godine

Mnogi se pitaj zasto oba tuzioca nisu uhapsena...kao da ne zive tri decenije u Srbiji!?
Sistem gospodo koji je zapoceo 1990.g., da se gradi ... gde političari i tajkuni drže sve pod kontrolom, od policije, tužilaštva, sudstva, cak i adakoture, a isti sve zanaju o političarima i tajkunima, e dolazimo do toga da manje vise isti ista lica se vrte u krug u polititicko tajkunskom sistemu... od politicara , a sa njihovim u policiji, pravosudju i "Biznisu".

miki

pre 3 godine

Kako da ne. Vrh tuzilastva pije kafu sa kriminalcima i sve je ok. Jeste svako nevin dok se ne dokaže suprotno, ali je ovo i više nego dovoljno da se preispita kako tužilaštvo radi.

Аца

pre 3 godine

Тужилац издао, дао, стан на коришћење човеку за кога нема никакво сазнање ко је и шта је...мора да је била добра препорука...а онда дође полиција и поквари пословни ручак!

GrupaTNT

pre 3 godine

Tražiti mu ugovor o zakupu stana pa pošto ga nema odmah ga goniti jer ne plaća porez na prihode od izdavanja i uporedo voditi istragu jer ovde nešto ozbiljno smrdi.

Sava98

pre 3 godine

Ovo je već prevršilo svaku moguću meru,i dalje ne mogu da shvatim kuda ide ovaj svet.Konačno je uhapšen,bravo policiji na napornom radu i trudi,ipak se isplatilo na kraju.

Milan

pre 3 godine

Ja stvarno ne razumem neke ljude, kada drzava ne hapsi nije dobro, kada hapsi nije dobro. Jednostavno, nisam pravnik ni policajac, ali hapšenja koja idu u nekoliko dana postoje samo u Američkim serijama. Jednostavno policijski posao je mukotrpan i dugo traje, prikupljanje dokaza, istraga u smislu prikupljanjq operativnih saznanja. Pa ovakva hapšenje su retka i u svetu, na zapadu, tamo nema kriminala. Pa prošetajte malo nekim delom Pariza ili nekog drugog grada posle 21.00. Mislim od sveg srca svaka čast na ovome, i na fori privedu ih da ih pritisnu oni se uspaniče i ovi ih uhvate prilikom uklanjana tragova. Svaka čast na odlučnosti i radu kako policiji tako i BIA sve ostalo je neozbiljno.

student

pre 3 godine

Nego jel ima neka srednja skola ili fax za navijace. Vidim da im dobro ide, svi su se dobro snasli. Pa da i ja upisem, ja zavrsio ekonomiju al izgleda ovo je bolje. Da to nije ono dualno obrazovanje sto hoce da uvedu ;)

Simon le Bon

pre 3 godine

Radim u tužilaštvu skoro 20 godina, diplomirao u roku sa više nego solidnom ocenom, ne znam ni sam koliko puta sam konkurisao za zamenika javnog tužioca u trećerazrednom tužilaštvu u Srbiji , NIKADA nisam izabran...
Kada odete na razgovor u to famozno državno veće tužilaca, vrlo brzo shvatite s kim imate posla: bahati, iskompleksirani, mamini I tatini sinovi, uglavnom čemer i jad...
Još ako ste stručni, edukovani, kulturni i vaspitani i fizički fino izgledate a muško ste, znajte da NE PROLAZITE SIGURNO!
Prolaze mamina i tatina dečica sudija, tužilaca i advokata, polupismeni, iskompleksirani, prava slika stanja pravosuđa, jer takvi u pravosuđu i rade.
Iskreno, bude mi i drago što me takvi nikada nisu izabrali, jer biti deo toga ima pogubne posledice po stomak i varenje...
Zato i nije čudo što se dešavaju ovakve stvari, ovakvi kontakti i druženja...
Eh, šta bih sve imao da kažem i napišem o svemu tome, 3-4 toma u dahu, o "čestitim, pametnim, stručnim i kulturnim nosiocima pravosudne funkcije".
Tuga u total varijanti...
E zato smo tu, tačno gde treba da budemo, ni milimetar dalje ili bliže...

Objavite komentar

PriPravnik

pre 3 godine

Ovo dvoje su bili na brifingu. Verovatno su se nesrećnici pravdali kako nisu na vreme javili šta se sprema. Mislim da "familija" nema šta da im zameri. Javili bi oni, nisu ludi da glavu rizikuju, ali nisu znali, nisu bili uključeni. To m ože značiti samo dve stvari, da su u policiji i tužilaštvu svesni da su bušni pa su informacije suzili samo na par sigurnih ljudi. S tim u vezi, možda su ovo dvoje već bili i snimljeni kao saradnici. Druga je da ovi Pančevci nisu hapšeni u prvom talasu baš zato što se očekivalo da, kao najbliži saradnici, pokušaju da stupe u kontakt sa svojim ljudima iz tužilaštva i policije i zatraže objašnjenje pa je policija tek sad saznala imena saradnika. Mada, u ovoj drugoj stvari mi bode oči što su ovi pristali na sastanak dan posle hapšenja glavnine. Pa valjda su bili svesni da policija kad ima sve, ima i imena trojice Pančevaca. Ili su stvarno toliko bahati bili svi zajedno da su pomislili da su oni država. Ljudi, država je DB i kriminalci imaju zaštitu dok slušaju i rade, dok su puki izvršioci. Čim pomisle da su jači, sledi ovo ili još nešto gore. Setite se što je u "Južnom Vetru" vikao Baćo (Milan Bandoović) i presudio sam sebi. Moj grad, moja država.... DB mu je u vidu Berčeka mirno odgovorio, valjda je nešto i moje. I ova ekipa je brutalno saznala ko je tata.

Goran Loznica

pre 3 godine

U Kolumbiji je Pablo Ekobar ubijao državne tužioce i sudije, a u Srbiji isti sede u društvu kriminalaca i pljačkaju srpsku sirotinju i narod?! Krivo mi je što sam rođen u ovoj zemlji. I posle kažu Broz bio zlotvor. Slao na Goli otok? Sad ne pomaže ini 5 Golih otoka!

Mojo

pre 3 godine

Sigurno da nije uhapšen slučajno baš kad je bio sa dotičnima u društvu. Očigledno je policija pratila i spremala sve ovo već dugo, a nadam se da će biti dovoljno dokaza da sva ova bagra završi na najdužim mogućim robijama.

Dejan Pavlović

pre 3 godine

Kako da razumemo ovo "bio u društvu tužilaca"? Jesu li pajtosi ili su pregovarali sa njim kao potencijalnom svedoku saradniku? Opasna je insinuacija...

Englez

pre 3 godine

Znaci u tom grmu cuci zec! Tuzitelji, pravosudje, to je slaba karika u Srbiji. Korumpirana bagra, nadam se da ce svi koji zasluzuju iza resetaka. I naravno da ce im imovina biti oduzeta!

A na vama, dragi narode, je da danas vec odete u policiju, smognete hrabrosti, i prijavite svaku nepravdu koju su vam ova dva tuzioca nanela tokom karijere!

guzman

pre 3 godine

U društvu dva državna tužioca???

Eeeee moja Srbijo banana državo!

Pa mi smo gori od Kolumbije 70 tih i
80 tih godina.
Pablo Eskobar je morao da ubija policajce,vojnike i u vazduh diže i tužioce i zgrade Sudova.
Kolumbija je Zapadna Evropa za nas.

Ovi naši se drže,piju kafu sa Tužiocima.
Na tribinama zagrljeni sa "Prvim" Žandarmom Srbije.
Druga osoba u MUP-u Dijana Hrkalović im je takođe bila pajtos - ortak sa tribine.
Streljanu Vojske Srbije koristili da vežbaju pucanje.
Pokojni Sale Mutavi imao telohranitelja koji je bio zaposlen kao čuvar u CZ -u a zatvorska straža pripada Ministarstvu Pravde.

Zbog toga mi se sve ovo čini na jednu veliku predstavu za široke narodne mase.

očajno pero

pre 3 godine

Zašto Zorić i Ljubičićeva nisu odmah privedeni na informativni razgovor?? Očigledno da je ovaj lik očekivao da će biti uhapšen pa je hteo na vreme da se obezbedi i upozori tužioce da će da peva kao novokomponovani pevač za sve dilove ko je je imao sa tužiocima i sudijama, ukoliko ga ne zaštite. Ovo je prilika da se obračuna država i sa korumpiranim tužiocima i sudijama. Kako drugačije objasniti ovo sedenje tužioca sa prevejanim kriminalcem nego korupcijskim dilom. Nemoj neko da mi kaže da su ugovarali kako će da idu na planinarenje ili da okopavaju kukuruz.

bozidar

pre 3 godine

Pobogu, prestanite vise sa tom intimizacijom sa gangsterima. Kakav Velja Nevolja, covek ima ime i prezime, i tacka. To vazi i za ostale. Ako je to normalno da ide i nadimak, onda primenite isti princip i na sve ostale: politicare, sportiste, estradu, starlete. Zasto samo za kriminalce?

ps

pre 3 godine

Kakva crna Kolumbija, Nikaragva, Salvador... Ovo je duboko kriminalizovana drzava. Ne postoji niti jedan segment drustva povezan sa vlascu, zakonodavstvom i institucijama koji nije metastazirao u kompletne kriminalne organizacije. Najtuznije je sto se niko ne stidi. Naprotiv, kriminalci sa kravatama ponosno setaju s kriminalcima sa kacketima i pljuju sve nas u lice.

Simon le Bon

pre 3 godine

Radim u tužilaštvu skoro 20 godina, diplomirao u roku sa više nego solidnom ocenom, ne znam ni sam koliko puta sam konkurisao za zamenika javnog tužioca u trećerazrednom tužilaštvu u Srbiji , NIKADA nisam izabran...
Kada odete na razgovor u to famozno državno veće tužilaca, vrlo brzo shvatite s kim imate posla: bahati, iskompleksirani, mamini I tatini sinovi, uglavnom čemer i jad...
Još ako ste stručni, edukovani, kulturni i vaspitani i fizički fino izgledate a muško ste, znajte da NE PROLAZITE SIGURNO!
Prolaze mamina i tatina dečica sudija, tužilaca i advokata, polupismeni, iskompleksirani, prava slika stanja pravosuđa, jer takvi u pravosuđu i rade.
Iskreno, bude mi i drago što me takvi nikada nisu izabrali, jer biti deo toga ima pogubne posledice po stomak i varenje...
Zato i nije čudo što se dešavaju ovakve stvari, ovakvi kontakti i druženja...
Eh, šta bih sve imao da kažem i napišem o svemu tome, 3-4 toma u dahu, o "čestitim, pametnim, stručnim i kulturnim nosiocima pravosudne funkcije".
Tuga u total varijanti...
E zato smo tu, tačno gde treba da budemo, ni milimetar dalje ili bliže...

Objavite komentar

Anastasija

pre 3 godine

Prilikom hapšenja za istim stolom u restoranu kriminalac i dva tužioca a u koverti računi i novac za kiriju... Tužilac nije gledao vesti pa ne zna s kim sedi.... Jel ovo neki vic??

Sava98

pre 3 godine

Ovo je već prevršilo svaku moguću meru,i dalje ne mogu da shvatim kuda ide ovaj svet.Konačno je uhapšen,bravo policiji na napornom radu i trudi,ipak se isplatilo na kraju.

guzman

pre 3 godine

U društvu dva državna tužioca???

Eeeee moja Srbijo banana državo!

Pa mi smo gori od Kolumbije 70 tih i
80 tih godina.
Pablo Eskobar je morao da ubija policajce,vojnike i u vazduh diže i tužioce i zgrade Sudova.
Kolumbija je Zapadna Evropa za nas.

Ovi naši se drže,piju kafu sa Tužiocima.
Na tribinama zagrljeni sa "Prvim" Žandarmom Srbije.
Druga osoba u MUP-u Dijana Hrkalović im je takođe bila pajtos - ortak sa tribine.
Streljanu Vojske Srbije koristili da vežbaju pucanje.
Pokojni Sale Mutavi imao telohranitelja koji je bio zaposlen kao čuvar u CZ -u a zatvorska straža pripada Ministarstvu Pravde.

Zbog toga mi se sve ovo čini na jednu veliku predstavu za široke narodne mase.

Аца

pre 3 godine

Тужилац издао, дао, стан на коришћење човеку за кога нема никакво сазнање ко је и шта је...мора да је била добра препорука...а онда дође полиција и поквари пословни ручак!

Dejan Pavlović

pre 3 godine

Kako da razumemo ovo "bio u društvu tužilaca"? Jesu li pajtosi ili su pregovarali sa njim kao potencijalnom svedoku saradniku? Opasna je insinuacija...

miki

pre 3 godine

Kako da ne. Vrh tuzilastva pije kafu sa kriminalcima i sve je ok. Jeste svako nevin dok se ne dokaže suprotno, ali je ovo i više nego dovoljno da se preispita kako tužilaštvo radi.

bozidar

pre 3 godine

Pobogu, prestanite vise sa tom intimizacijom sa gangsterima. Kakav Velja Nevolja, covek ima ime i prezime, i tacka. To vazi i za ostale. Ako je to normalno da ide i nadimak, onda primenite isti princip i na sve ostale: politicare, sportiste, estradu, starlete. Zasto samo za kriminalce?

GrupaTNT

pre 3 godine

Tražiti mu ugovor o zakupu stana pa pošto ga nema odmah ga goniti jer ne plaća porez na prihode od izdavanja i uporedo voditi istragu jer ovde nešto ozbiljno smrdi.

Mojo

pre 3 godine

Sigurno da nije uhapšen slučajno baš kad je bio sa dotičnima u društvu. Očigledno je policija pratila i spremala sve ovo već dugo, a nadam se da će biti dovoljno dokaza da sva ova bagra završi na najdužim mogućim robijama.

Goran Loznica

pre 3 godine

U Kolumbiji je Pablo Ekobar ubijao državne tužioce i sudije, a u Srbiji isti sede u društvu kriminalaca i pljačkaju srpsku sirotinju i narod?! Krivo mi je što sam rođen u ovoj zemlji. I posle kažu Broz bio zlotvor. Slao na Goli otok? Sad ne pomaže ini 5 Golih otoka!

ps

pre 3 godine

Kakva crna Kolumbija, Nikaragva, Salvador... Ovo je duboko kriminalizovana drzava. Ne postoji niti jedan segment drustva povezan sa vlascu, zakonodavstvom i institucijama koji nije metastazirao u kompletne kriminalne organizacije. Najtuznije je sto se niko ne stidi. Naprotiv, kriminalci sa kravatama ponosno setaju s kriminalcima sa kacketima i pljuju sve nas u lice.

Vanjica

pre 3 godine

Prevelika slučajnost, zaista. Ne treba nikog osudjivati bez čvrstih dokaza, ali biti u društvu kriminalca i tvrditi da ne znaš ko je u pitanju..,to je već previše.

Mafijaska drzava

pre 3 godine

Mnogi se pitaj zasto oba tuzioca nisu uhapsena...kao da ne zive tri decenije u Srbiji!?
Sistem gospodo koji je zapoceo 1990.g., da se gradi ... gde političari i tajkuni drže sve pod kontrolom, od policije, tužilaštva, sudstva, cak i adakoture, a isti sve zanaju o političarima i tajkunima, e dolazimo do toga da manje vise isti ista lica se vrte u krug u polititicko tajkunskom sistemu... od politicara , a sa njihovim u policiji, pravosudju i "Biznisu".

Englez

pre 3 godine

Znaci u tom grmu cuci zec! Tuzitelji, pravosudje, to je slaba karika u Srbiji. Korumpirana bagra, nadam se da ce svi koji zasluzuju iza resetaka. I naravno da ce im imovina biti oduzeta!

A na vama, dragi narode, je da danas vec odete u policiju, smognete hrabrosti, i prijavite svaku nepravdu koju su vam ova dva tuzioca nanela tokom karijere!

PriPravnik

pre 3 godine

Ovo dvoje su bili na brifingu. Verovatno su se nesrećnici pravdali kako nisu na vreme javili šta se sprema. Mislim da "familija" nema šta da im zameri. Javili bi oni, nisu ludi da glavu rizikuju, ali nisu znali, nisu bili uključeni. To m ože značiti samo dve stvari, da su u policiji i tužilaštvu svesni da su bušni pa su informacije suzili samo na par sigurnih ljudi. S tim u vezi, možda su ovo dvoje već bili i snimljeni kao saradnici. Druga je da ovi Pančevci nisu hapšeni u prvom talasu baš zato što se očekivalo da, kao najbliži saradnici, pokušaju da stupe u kontakt sa svojim ljudima iz tužilaštva i policije i zatraže objašnjenje pa je policija tek sad saznala imena saradnika. Mada, u ovoj drugoj stvari mi bode oči što su ovi pristali na sastanak dan posle hapšenja glavnine. Pa valjda su bili svesni da policija kad ima sve, ima i imena trojice Pančevaca. Ili su stvarno toliko bahati bili svi zajedno da su pomislili da su oni država. Ljudi, država je DB i kriminalci imaju zaštitu dok slušaju i rade, dok su puki izvršioci. Čim pomisle da su jači, sledi ovo ili još nešto gore. Setite se što je u "Južnom Vetru" vikao Baćo (Milan Bandoović) i presudio sam sebi. Moj grad, moja država.... DB mu je u vidu Berčeka mirno odgovorio, valjda je nešto i moje. I ova ekipa je brutalno saznala ko je tata.

očajno pero

pre 3 godine

Zašto Zorić i Ljubičićeva nisu odmah privedeni na informativni razgovor?? Očigledno da je ovaj lik očekivao da će biti uhapšen pa je hteo na vreme da se obezbedi i upozori tužioce da će da peva kao novokomponovani pevač za sve dilove ko je je imao sa tužiocima i sudijama, ukoliko ga ne zaštite. Ovo je prilika da se obračuna država i sa korumpiranim tužiocima i sudijama. Kako drugačije objasniti ovo sedenje tužioca sa prevejanim kriminalcem nego korupcijskim dilom. Nemoj neko da mi kaže da su ugovarali kako će da idu na planinarenje ili da okopavaju kukuruz.

Kolega

pre 3 godine

Jednom su mi obili vikendicu.... Pozvan sam kod tužiteljke na saslušanje kao oštećeni... tako se ponašala prema meni ako da sam ja lopov a ne oštećeni! Na kraju sam izjavio kako mi vikendica nije bila ni obijena jer nisam imao više živaca ni da pričam sa korumpiranom tužiteljkom. A što se tiče krađe i obijanja vikendice moraću definitivno da sudim sam!

Milan

pre 3 godine

Ja stvarno ne razumem neke ljude, kada drzava ne hapsi nije dobro, kada hapsi nije dobro. Jednostavno, nisam pravnik ni policajac, ali hapšenja koja idu u nekoliko dana postoje samo u Američkim serijama. Jednostavno policijski posao je mukotrpan i dugo traje, prikupljanje dokaza, istraga u smislu prikupljanjq operativnih saznanja. Pa ovakva hapšenje su retka i u svetu, na zapadu, tamo nema kriminala. Pa prošetajte malo nekim delom Pariza ili nekog drugog grada posle 21.00. Mislim od sveg srca svaka čast na ovome, i na fori privedu ih da ih pritisnu oni se uspaniče i ovi ih uhvate prilikom uklanjana tragova. Svaka čast na odlučnosti i radu kako policiji tako i BIA sve ostalo je neozbiljno.

student

pre 3 godine

Nego jel ima neka srednja skola ili fax za navijace. Vidim da im dobro ide, svi su se dobro snasli. Pa da i ja upisem, ja zavrsio ekonomiju al izgleda ovo je bolje. Da to nije ono dualno obrazovanje sto hoce da uvedu ;)

cccc

pre 3 godine

Svaka čast policiji koja ih je nahvatala na gomili. Da se vidi lepo ko su im bili kontakti u sudstvu i tužilaštvu. Samo im je još sudija falio pa da društvo bude kompletno...

Ksenija

pre 3 godine

Sad tužioci i sudije na slučaju moraju biti izuzetno pažljivi, jer slučaj ovakvih razmera ne sme da padne u vodu. Treba sve to podrobno proveriti i ispitati.

Simon le Bon

pre 3 godine

Radim u tužilaštvu skoro 20 godina, diplomirao u roku sa više nego solidnom ocenom, ne znam ni sam koliko puta sam konkurisao za zamenika javnog tužioca u trećerazrednom tužilaštvu u Srbiji , NIKADA nisam izabran...
Kada odete na razgovor u to famozno državno veće tužilaca, vrlo brzo shvatite s kim imate posla: bahati, iskompleksirani, mamini I tatini sinovi, uglavnom čemer i jad...
Još ako ste stručni, edukovani, kulturni i vaspitani i fizički fino izgledate a muško ste, znajte da NE PROLAZITE SIGURNO!
Prolaze mamina i tatina dečica sudija, tužilaca i advokata, polupismeni, iskompleksirani, prava slika stanja pravosuđa, jer takvi u pravosuđu i rade.
Iskreno, bude mi i drago što me takvi nikada nisu izabrali, jer biti deo toga ima pogubne posledice po stomak i varenje...
Zato i nije čudo što se dešavaju ovakve stvari, ovakvi kontakti i druženja...
Eh, šta bih sve imao da kažem i napišem o svemu tome, 3-4 toma u dahu, o "čestitim, pametnim, stručnim i kulturnim nosiocima pravosudne funkcije".
Tuga u total varijanti...
E zato smo tu, tačno gde treba da budemo, ni milimetar dalje ili bliže...

Objavite komentar

guzman

pre 3 godine

U društvu dva državna tužioca???

Eeeee moja Srbijo banana državo!

Pa mi smo gori od Kolumbije 70 tih i
80 tih godina.
Pablo Eskobar je morao da ubija policajce,vojnike i u vazduh diže i tužioce i zgrade Sudova.
Kolumbija je Zapadna Evropa za nas.

Ovi naši se drže,piju kafu sa Tužiocima.
Na tribinama zagrljeni sa "Prvim" Žandarmom Srbije.
Druga osoba u MUP-u Dijana Hrkalović im je takođe bila pajtos - ortak sa tribine.
Streljanu Vojske Srbije koristili da vežbaju pucanje.
Pokojni Sale Mutavi imao telohranitelja koji je bio zaposlen kao čuvar u CZ -u a zatvorska straža pripada Ministarstvu Pravde.

Zbog toga mi se sve ovo čini na jednu veliku predstavu za široke narodne mase.

Dejan Pavlović

pre 3 godine

Kako da razumemo ovo "bio u društvu tužilaca"? Jesu li pajtosi ili su pregovarali sa njim kao potencijalnom svedoku saradniku? Opasna je insinuacija...

Goran Loznica

pre 3 godine

U Kolumbiji je Pablo Ekobar ubijao državne tužioce i sudije, a u Srbiji isti sede u društvu kriminalaca i pljačkaju srpsku sirotinju i narod?! Krivo mi je što sam rođen u ovoj zemlji. I posle kažu Broz bio zlotvor. Slao na Goli otok? Sad ne pomaže ini 5 Golih otoka!

ps

pre 3 godine

Kakva crna Kolumbija, Nikaragva, Salvador... Ovo je duboko kriminalizovana drzava. Ne postoji niti jedan segment drustva povezan sa vlascu, zakonodavstvom i institucijama koji nije metastazirao u kompletne kriminalne organizacije. Najtuznije je sto se niko ne stidi. Naprotiv, kriminalci sa kravatama ponosno setaju s kriminalcima sa kacketima i pljuju sve nas u lice.

PriPravnik

pre 3 godine

Ovo dvoje su bili na brifingu. Verovatno su se nesrećnici pravdali kako nisu na vreme javili šta se sprema. Mislim da "familija" nema šta da im zameri. Javili bi oni, nisu ludi da glavu rizikuju, ali nisu znali, nisu bili uključeni. To m ože značiti samo dve stvari, da su u policiji i tužilaštvu svesni da su bušni pa su informacije suzili samo na par sigurnih ljudi. S tim u vezi, možda su ovo dvoje već bili i snimljeni kao saradnici. Druga je da ovi Pančevci nisu hapšeni u prvom talasu baš zato što se očekivalo da, kao najbliži saradnici, pokušaju da stupe u kontakt sa svojim ljudima iz tužilaštva i policije i zatraže objašnjenje pa je policija tek sad saznala imena saradnika. Mada, u ovoj drugoj stvari mi bode oči što su ovi pristali na sastanak dan posle hapšenja glavnine. Pa valjda su bili svesni da policija kad ima sve, ima i imena trojice Pančevaca. Ili su stvarno toliko bahati bili svi zajedno da su pomislili da su oni država. Ljudi, država je DB i kriminalci imaju zaštitu dok slušaju i rade, dok su puki izvršioci. Čim pomisle da su jači, sledi ovo ili još nešto gore. Setite se što je u "Južnom Vetru" vikao Baćo (Milan Bandoović) i presudio sam sebi. Moj grad, moja država.... DB mu je u vidu Berčeka mirno odgovorio, valjda je nešto i moje. I ova ekipa je brutalno saznala ko je tata.

očajno pero

pre 3 godine

Zašto Zorić i Ljubičićeva nisu odmah privedeni na informativni razgovor?? Očigledno da je ovaj lik očekivao da će biti uhapšen pa je hteo na vreme da se obezbedi i upozori tužioce da će da peva kao novokomponovani pevač za sve dilove ko je je imao sa tužiocima i sudijama, ukoliko ga ne zaštite. Ovo je prilika da se obračuna država i sa korumpiranim tužiocima i sudijama. Kako drugačije objasniti ovo sedenje tužioca sa prevejanim kriminalcem nego korupcijskim dilom. Nemoj neko da mi kaže da su ugovarali kako će da idu na planinarenje ili da okopavaju kukuruz.

student

pre 3 godine

Nego jel ima neka srednja skola ili fax za navijace. Vidim da im dobro ide, svi su se dobro snasli. Pa da i ja upisem, ja zavrsio ekonomiju al izgleda ovo je bolje. Da to nije ono dualno obrazovanje sto hoce da uvedu ;)

Milan

pre 3 godine

Ja stvarno ne razumem neke ljude, kada drzava ne hapsi nije dobro, kada hapsi nije dobro. Jednostavno, nisam pravnik ni policajac, ali hapšenja koja idu u nekoliko dana postoje samo u Američkim serijama. Jednostavno policijski posao je mukotrpan i dugo traje, prikupljanje dokaza, istraga u smislu prikupljanjq operativnih saznanja. Pa ovakva hapšenje su retka i u svetu, na zapadu, tamo nema kriminala. Pa prošetajte malo nekim delom Pariza ili nekog drugog grada posle 21.00. Mislim od sveg srca svaka čast na ovome, i na fori privedu ih da ih pritisnu oni se uspaniče i ovi ih uhvate prilikom uklanjana tragova. Svaka čast na odlučnosti i radu kako policiji tako i BIA sve ostalo je neozbiljno.

Sava98

pre 3 godine

Ovo je već prevršilo svaku moguću meru,i dalje ne mogu da shvatim kuda ide ovaj svet.Konačno je uhapšen,bravo policiji na napornom radu i trudi,ipak se isplatilo na kraju.

Mojo

pre 3 godine

Sigurno da nije uhapšen slučajno baš kad je bio sa dotičnima u društvu. Očigledno je policija pratila i spremala sve ovo već dugo, a nadam se da će biti dovoljno dokaza da sva ova bagra završi na najdužim mogućim robijama.

bozidar

pre 3 godine

Pobogu, prestanite vise sa tom intimizacijom sa gangsterima. Kakav Velja Nevolja, covek ima ime i prezime, i tacka. To vazi i za ostale. Ako je to normalno da ide i nadimak, onda primenite isti princip i na sve ostale: politicare, sportiste, estradu, starlete. Zasto samo za kriminalce?

miki

pre 3 godine

Kako da ne. Vrh tuzilastva pije kafu sa kriminalcima i sve je ok. Jeste svako nevin dok se ne dokaže suprotno, ali je ovo i više nego dovoljno da se preispita kako tužilaštvo radi.

Mafijaska drzava

pre 3 godine

Mnogi se pitaj zasto oba tuzioca nisu uhapsena...kao da ne zive tri decenije u Srbiji!?
Sistem gospodo koji je zapoceo 1990.g., da se gradi ... gde političari i tajkuni drže sve pod kontrolom, od policije, tužilaštva, sudstva, cak i adakoture, a isti sve zanaju o političarima i tajkunima, e dolazimo do toga da manje vise isti ista lica se vrte u krug u polititicko tajkunskom sistemu... od politicara , a sa njihovim u policiji, pravosudju i "Biznisu".

Englez

pre 3 godine

Znaci u tom grmu cuci zec! Tuzitelji, pravosudje, to je slaba karika u Srbiji. Korumpirana bagra, nadam se da ce svi koji zasluzuju iza resetaka. I naravno da ce im imovina biti oduzeta!

A na vama, dragi narode, je da danas vec odete u policiju, smognete hrabrosti, i prijavite svaku nepravdu koju su vam ova dva tuzioca nanela tokom karijere!

Kolega

pre 3 godine

Jednom su mi obili vikendicu.... Pozvan sam kod tužiteljke na saslušanje kao oštećeni... tako se ponašala prema meni ako da sam ja lopov a ne oštećeni! Na kraju sam izjavio kako mi vikendica nije bila ni obijena jer nisam imao više živaca ni da pričam sa korumpiranom tužiteljkom. A što se tiče krađe i obijanja vikendice moraću definitivno da sudim sam!

GrupaTNT

pre 3 godine

Tražiti mu ugovor o zakupu stana pa pošto ga nema odmah ga goniti jer ne plaća porez na prihode od izdavanja i uporedo voditi istragu jer ovde nešto ozbiljno smrdi.

cccc

pre 3 godine

Svaka čast policiji koja ih je nahvatala na gomili. Da se vidi lepo ko su im bili kontakti u sudstvu i tužilaštvu. Samo im je još sudija falio pa da društvo bude kompletno...

Аца

pre 3 godine

Тужилац издао, дао, стан на коришћење човеку за кога нема никакво сазнање ко је и шта је...мора да је била добра препорука...а онда дође полиција и поквари пословни ручак!

Vanjica

pre 3 godine

Prevelika slučajnost, zaista. Ne treba nikog osudjivati bez čvrstih dokaza, ali biti u društvu kriminalca i tvrditi da ne znaš ko je u pitanju..,to je već previše.

Anastasija

pre 3 godine

Prilikom hapšenja za istim stolom u restoranu kriminalac i dva tužioca a u koverti računi i novac za kiriju... Tužilac nije gledao vesti pa ne zna s kim sedi.... Jel ovo neki vic??

Ksenija

pre 3 godine

Sad tužioci i sudije na slučaju moraju biti izuzetno pažljivi, jer slučaj ovakvih razmera ne sme da padne u vodu. Treba sve to podrobno proveriti i ispitati.