Sistem je spreman za decu

Beograd -- Posle jednomesečnog raspusta, osnovci i srednjoškolci u ponedeljak kreću u školu.

Izvor: RTS
Pošaljite komentar
 1. Škola mog deteta radi obe grupe u školi, već su najavili da će tako ponovo, znači jedna grupa ide od jedan a druga od četiri, kad tu spremačice imaju vremena da dezinfikuju, kako ti jadni nastavnici ne popadaju s nogu, kako niko ne vidi da su deca ugrožena??? A nije neka mala škola imaju po četiri odeljenja svuda i imali su pozitivne slučajeve kod dece u prvom polugodištu, kad je bila u razredu mog sina jedna devojčica mi zvali doktora i rekli nam deca se ne testiraju. Lako je tako imati mali procenat zaražene dece.
  (Milica, 15. januar 2021 14:12)

  # Link komentara

 2. "adaptibilnost"....kad ministar prosvete koristi ovakve reči...
  "no comment"
  (Bulevar Nis, 15. januar 2021 11:07)

  # Link komentara

 3. Odlično, kao učeniku, odgovara mi ovaj sistem iz prvog polugodišta.
  (ivan, 15. januar 2021 11:00)

  # Link komentara

 4. Moralo se ostati na online nastavi, makar do marta. Biće gužvi, ne samo u školama, već i u prevozu i okolnim prodavnicama. Kako deca nemaju izražene simptome, vrlo lako šire virus oko sebe.
  (Dežurni kritičar, 15. januar 2021 10:56)

  # Link komentara

 5. Trebalo je da se skole zatvore. Nisam nikakav opozicionar ili hejter, nego ovo prosto govorim u ime dece i njihovih porodica. Morate da zatvorite skole, makar srednje na vreme, da se ne bi brojke zarazenih suludo popele na oko 8.000 dnevno kako je i bio slučaj onda u novembru! Sram vas bilo na ovakvu odluku. Naravno, mogu se i prosvetni radnici i njihove porodice ubaciti u ogroman rizik, pa na njih možda najmanje i mislite.
  (Jad i beda, 15. januar 2021 10:46)

  # Link komentara