1. Tramp ostaje, videces Srbija is Trampa do kraja
  (Zoran, 14. januar 2021 00:06)

  # Link komentara

 2. Ako je bilo sumnje više nema, demokrate i neomarksisti napravile cirkus u državi zarad vlasti i moći, zbog mržnje i zlobe koju imaju prema tradicionalnim vrednostima društva,američkim konzervativnim, hrišćanskim vrednostima, oličenim donekle ne skroz i u celosti u republikanskoj stranci.
  Zlo i krv su posejali, zbog mržnje prema Trampu.
  Neverovatno je da kada su ga u najmanju ruku sumnjivim izborima, pobedili, žele da ga kao borca u ringu koji je pao, da ga išutiraju.
  Huliganski,uličarski,bez imalo dostojanstva, neljudski, pokvareno i pakosno, poput rušenja američkih gradova, straha i strepnje koju su posejali letos.
  Žedni krvi nikad im dosta nije. Svet će morati opet pod njihov zlatni gajtan, plašim se tog demona u njima, i šta su spremni da urade onima koji im ne idu pod ruku. Pozivajući se na demokratiju i ljudska prava naravno, kako to otužno zvuči u njihovoj izvedbi.
  Oni koji su ga izdali, zbog straha, ili zbog gostovanja na CNN-u,zbog šake dolara, i neka su.
  Ovo nije bitka za privilegije vašingtonske močvare.Nije karta za isisavanje novca iz saveznog budzeta, majstorija novopečenog predsednika upravo, ovo je borba onih koji su umislili da svet samo pripada njima.
  I onih, koji daju šansu, sebi i drugima da postoje i žive, i kako se ko snađe u toj borbi.
  Narod će ih brzo kazniti za izdaju, za popustljivost pred ucenama i lobiranjem,tako da će se i republikanci do sledećih izbora očistiti,jer Tramp ne da je morao da se bori protiv demokratske mašinerije, već i više od toga, morao je na front i protiv svojih.
  (Legolas, 13. januar 2021 23:40)

  # Link komentara

 3. Demokrate spremaju haos u Americi.
  Sledeci korak je izvodjenje Antife na ulice, sto veoma lako moze da izazove i oruzane sukobe.
  Pitanje je samo da li ce se libiti da upotrebe vojsku protiv domacih terorista ( trumpovih pristalica i obicnih ljudi koji ce se morati da brane sebe i imovinu).
  (bob, 13. januar 2021 23:33)

  # Link komentara