1. Bio sam kao dete, dva puta očevidac... Mogu vam reći da nije ni malo prijatno čuti udarac tela o zemlju i videti krv, kako se razliva ispod tela. Ovo kažem zbog onih, koji bi da se zavitlavaju oko svega. Jadna devojka, u najboljim godinama! Ko zna, šta je dovelo do toga. Želim joj uspešan oporavak!
   (Ahtung, 1. decembar 2020 19:44)

  # Link komentara

 2. Odlazak na psihoterapiju je kod nas još uvek tabu tema i mnogi se stide toga. Čak i da razgovaraju o svojim problemima sa ukućanima i bližnjima. osoba može da proživljava unutrašnji pakao a da se to ne primeti, jer nije reč o klasičnom poremećaju, kao recimo šizofreniji koju je nemoguće sakriti. Psihoterapija je kod nas skupa i ne mogu svi da je priušte. Kreće se i do 3.000 po seansi a jedna nikada nije dovoljna. A ako odeš u državnu ustanovu nakljukaju te lekovima i to je to.
  (Millennium, 1. decembar 2020 19:05)

  # Link komentara

 3. Strsno, sa 25 godina da se odlucis za takav ,,potez,,Zelim joj da se oporavi i da nastavi da uziva u zivotu koji je tek pred njom.
  (humanista, 1. decembar 2020 19:05)

  # Link komentara

 4. Samoubistvo je normalna pojava i uvek ce odredjeni % populacije izvrsiti isto, razlozi su beskonacni (bolest,materijalno stanje,nezadovoljstvo,dug,ideologija bla bla...)

  Mene nervira ta prica "prepoznajte necije nezadovoljstvo iako se smeju uvek,oni su najtuzniji" i slicno romantizovanje samoubistva... (videh u par komentara vec)

  Ako zelis nekom pomoci budi mu prijatelj, budi mu dobar poslodavac, budi mu dobar komsija, nasmej se, utesi, ne odmazi ako ne mozes pomoci, budi covek!

  Ne glumi psihijatra, podeli srecu, ne budi sebican!


  Pa ce manje biti ovakvih stvari,to je pravi lek, po meni.
  (Marko, 1. decembar 2020 18:59)

  # Link komentara

 5. Ljudi koji zele da se ubiju skacu s vece visine. Nazalost ovo je vapaj za pomoc, borba da li da se zivi ili ne zivi i prepustanje visoj sili da odluci. Paihijatrija kod nas i uopste svest o tim problemima je jako niska. Niko se ne bavi na oko "zdravim" ljudima koji imaju probleme i osecaju se beznadezno. Posebno je u ovoj situaciji tesko boriti se sa svim strahovima i beznadjem. Nadam se da ce ova devojka biti dobro posle svega.
  (biba, 1. decembar 2020 18:30)

  # Link komentara

 6. @ Nebojša
  Ne može da se prevenira u mnogim situacijama, na žalost.
  (džaba sve, 1. decembar 2020 18:25)

  # Link komentara

 7. Zar policija ili vatrogasci nisu mogli da postave jastuk na naduvavanje ispod skele? To se radi u takvim slucajevima. Sta su oni cekali...? Navijali da jadna zena skoci..??
  (Marko, 01. decembar 2020 16:54)

  Promašila je jastuk. Postavili su ga naravno.
   (Živanko, 1. decembar 2020 17:57)

  # Link komentara

 8. Dić na sebe ruku jeste hrabro, živeti je najhrabrije.... Zivot je patnja i žrtva pretežno, na to se moramo navici i to prihvatiti, tome se moraju uciti deca od malih nogu. I u tome se moze i mora naci smisao i beskrajna lepota, razlozi za život. Strašno, da je tako mlada osoba to pokusala, ma kakvi razlozi bili povod. Zivot je najveci dar koji covek moze dobiti, tako treba isti i vrednovati, istome dati smisao, šansu .... Za isti se moramo boriti do sopstvenih krajnjih limita, nikako non-stop kriviti samo druge za naše neuspehe, nezadovoljstvo... prvo trebamo sami priznati/pronaci dio sopstvene odgovornosti za stanje/nezadovoljstvo u kome se nalazimo...
  (Boris B., 1. decembar 2020 17:54)

  # Link komentara

 9. Elementarna logika i samosvest NALAZU da u samom hramu i ispred hrama postoji obezbedjenje 24 sata kako bi se sprecilo unistavanje i skrnavljenje hrama ili ovakvi sucidni cinovi.
  Ako ne znaju neka pogledaju katedralu DUOMO u Milanu.
  Nemoj posle da nam se javljaju analiticari i vajni strucnjaci koji ovo nisu predvideli i da kazu visa sila. Nije visa sila nego elementarna odgovornost.
  Pogledajte kako skotovi saraju i ostavljaju svoja imena po srednjovekovnim manastirima pocev od Đurđevih stupova, Sopoćana pa nadalje.
  Ovo ne sme da se dopusta.
  (Nebojša Berak, 1. decembar 2020 17:38)

  # Link komentara

 10. Tek ce ovoga biti, ako se nastavi ova histerija i beznadje.
   (Hanibal, 1. decembar 2020 17:25)

  # Link komentara

 11. Sad pocinje ono posle kovida19.
  (Voisin, 1. decembar 2020 17:10)

  # Link komentara

 12. Zar policija ili vatrogasci nisu mogli da postave jastuk na naduvavanje ispod skele? To se radi u takvim slucajevima. Sta su oni cekali...? Navijali da jadna zena skoci..??

  Secam se, davno bese, u kraju u kome sam ziveo (Beograd) covek stoji na krovu zgrade od 5 spratova. Neka kisa, prohladno. On hoce da se baci, a narod sa ulice vice:"Ma, skoci bre vise. Posmrzavasmo se..!" Srecom bio je spasen.
  (Marko, 1. decembar 2020 16:54)

  # Link komentara

 13. Strasno
  (jok, 1. decembar 2020 16:45)

  # Link komentara

 14. Devojka je nažalost skočila...
   (spetnaz, 1. decembar 2020 16:42)

  # Link komentara