1. Ako se necemo zaraziti u prehramben8m prodavnicama, ne vidim razlog zatvatanja drugih trgovina i skracenja radnog vremena. Izbegle bi se guzve kada bi ostalo standardno radno vreme, a kada bi bile mnogo vece kazne za nenosenje maski, drzanja distance i okupljanja vise od pet osoba na određenoj kvadraturi. Problem je sto se za odrzavanje zurki pojedinci Ne kaznjavaju.... I zakon nije isti za sve. Povecajte broj vozila gradskog saobracajnog..... Itd.
   (Ognjenka, 1. decembar 2020 21:13)

  # Link komentara

 2. Ovih dana mi sve mirise na sneg a i na lockdown naravno!!!
  (Samo se Pitam, 1. decembar 2020 15:18)

  # Link komentara

 3. Mere su potpuno neselektivne. Ok, treba zatvoriti sva mesta masovnog okupljanja, tržne centre, bioskope, splavove, kafiće, restorane... Ali zašto zatvarati sve neprehrambene radnje od petka u 17 do ponedeljka ujutru? Zašto se zatvaraju pojedinačne radnje za prodaju obuće na primer? Isto je sa bilo kojom kojom drugom usložnom ili trgovinskom radnjom u čiji prosto inače ne može da stane više od 5 ljudi? Takvim radnjama je dozvoljen rad radnim danima do 17 i šta onda, da bežim s posla da bih kupio đuntu za fiću, ili da pauzu za doručak koristim da bih otišao na šišanje? Sve su to besmislene budalaštine nesposobnih ljudi koji odlučuju o našim sudbinama donoseći odluke tek da bi nešto uradili. Ko će svim tim ljudima, kojima se zatvaraju radnje i brani da rade obezbediti zaradu od koje žive?
  Koliko malih trgovačkih radnji, sajdžija, krojača, obućara, fotografa,hemijskog čišćenja,knjižara i ko zna čega još će ostati bez plate?
  (Aleksandar lukovic, 1. decembar 2020 15:13)

  # Link komentara

 4. Možete šta hoćete da donosite,ali zaista.
  Jel tužno je u sramotno i totalno neodgovorno kada premijerka stara -nova ove zemlje i novi ministar prosveta vam javno na TV kažu da deca koja idu od 5 razreda pa starija nisi bezbedna u školi kao ni njihovi nastavnici i roditelji i oni moraju na online nastavu.
  A sa druge strane po njihovim mišljenju deca od 1 do 4 razreda i njhovi učitelji ,porodica i rodbina su bezbedni i mogu bezbedno ići u školu .

  Ipak su ovde deca u pitanju u sramotno je tako je neodgovorno odnositi se prema njima.
  Jel bez obzira na sve i ekonomiju i ovo i ono i sve ostalo ipak su deca budućnost ,i bez njih nema nacije Nema naroda Nema države nema ničega.
  A izgleda premijetki je važnija ekonomija od deca a ministra prosvete njemu svejedno on i ne zna ni gde ni šta radi ,pao čovek sa neba pravo u fotelju,boli ga uvo ...
  (Jbg, 1. decembar 2020 14:34)

  # Link komentara

 5. Sta je sa hotelima?
   (teniser, 1. decembar 2020 14:33)

  # Link komentara

 6. Zakasnili su..!
  (D.R, 1. decembar 2020 14:08)

  # Link komentara

 7. Ako vec moraju da zatvaraju bolje da to urade odmah, jer ako nas zatvore za novu godinu i bozic mnoge radnje ce moci samo katanac da stave.
  (lele, 1. decembar 2020 14:03)

  # Link komentara

 8. Zabranite treninge sprtskih klubova po školskim salama, koji se odvijaju nesmetano iako su škole zatvorene. Deca su tamo najizloženija, ne nose maske, u bliskom su kontaktu...Mogu da budu ugroženi svi, od roditelja do druge dece sa kojom se druže u slobodnom vremenu. To niko ne može da kontroliše, a ništa neće da se desi ako se treninzi obustave na nekoliko nedelja. To su uradili u Hrvatskoj i većini zemalja EU.
  (Zabrinuti roditelj, 1. decembar 2020 14:02)

  # Link komentara

 9. teretane ful
   (hm, 1. decembar 2020 14:00)

  # Link komentara

 10. Sta je sa vrticima? Vaspitaci bolesni, deca pod temperaturom,roditelji bolesni ?
   (mama, 1. decembar 2020 14:00)

  # Link komentara