1. Za mene Šapić nije iznenađenje. Što se Dačića tiče, ponekad razlozi nisu očigledni, ali sigurna sam da nije unazađen u bukvalnom smislu. Najvažnije je da nova Vlada ispuni očekivanja građana koji su joj poverenje dali na izborima. Ne sumnjam da će raditi u najboljem interesu Srbije.
  (Ivana, 21. oktobar 2020 11:40)

  # Link komentara

 2. Dacic kao predsednik parlamenta prava stvar.to je iskusni,tolerantni, sarmantni politicar sa realnim vodjenjem parlamenta.Sapic je takodje vredan,radan iznad svega posten politicar imoze se staviti bilo gde u ministarstvo.
  (ViKi, 21. oktobar 2020 11:28)

  # Link komentara

 3. Ko god želi dobro svom narodu, treba mu dati šansu.
  (Ognjen, 21. oktobar 2020 10:59)

  # Link komentara

 4. Neka svako radi najbolje što može i nema zime.
  (Dragana, 21. oktobar 2020 10:57)

  # Link komentara

 5. Dacic je politicar sa visedecenijskim iskustvom i odlican ce biti u svojstvu predsednika Skupstine. Odgovornosti, ozbiljnosti i pronicljivosti mu ne manjka.
  (Mily, 21. oktobar 2020 09:35)

  # Link komentara

 6. Dačićeva pozicija najveće iznenađenje.
  (voja, 21. oktobar 2020 09:03)

  # Link komentara

 7. Dacic će biti na visini zadatka i ispunice ocekivanja
  (Gonicevic, 21. oktobar 2020 08:59)

  # Link komentara

 8. Ovo je još jedan dokaz moje tvrdnje da uopšte nije bitno kako smo mi glasali. Izbori su samo farsa. Sve se na kraju svede na to kako se ko s kim dogovori posle izbora o formiranju vlasti. Evo recimo, ja ljuti protivnik SNSa i onda ajde da glasam za SPAS, da se nešto promeni. Kad ono Šapić se dogovorio sa AV i ušao u Vladu. Daje podršku SNSu. I onda i moj glas koji je protiv SNSa, indirektno daje podršku nečemu protiv čega sam ja. Ovaj naš politički sistem nije dobar nikako. Nije dobar za nas (narod) ali je dobar za njih (političare). Kako okreneš oni vladaju a narod misli da je nešto glasao. Jedino rešenje je da imamo samo dve ili tri političke partije, pa kad glasaš znaš kome si dao glas. Ovako, dok ima sto partija, dvadeset izbornih lista, izbori su besmisleni sa stanovišta glasača. Ali itekako ima smisla za njih koji vladaju. Oni uvek vladaju bez obzira na ideologiju, bez obzira na poresku i spoljnu politiku, bez obzira na strategiju razvoja države. Jedina njihova politika (svih njih) je da budu na vlasti i da sirotinja raja radi za njih. A sirotinja raja nikako to da shvati. Oduševljava se predizbornim govorima, obećanjima, slatkorečivim pričama, što su napravili neki auto-put, što su uradili nešto što im je i posao. Pa nisu oni na vlasti da bi tamo sedeli i uživali već da bi radili. Što bi se ja oduševljavao kad naprave neki most? Pa to im je posao da prave mostove, puteve, pruge, stvaraju ambijent za otvaranje firmi. Ali oni vide vlast samo kao mogućnost da se obogate.
  (Gospodin R, 21. oktobar 2020 08:43)

  # Link komentara

 9. Za šarmiranje kojih politickih protivnika u Skupstini? Dajte molim vas, nemojte smatrati narod za toliko nepismen.
   (catapa, 21. oktobar 2020 08:17)

  # Link komentara

 10. Ono što je propustio tadić sada radi vučić... Ali sa blagom dozom eutanazije. SPS mora biti skinut sa aparata ASAP.
  (made in Serbia, 21. oktobar 2020 07:58)

  # Link komentara

 11. Koja je svrha izbora kada i ljudi iz stranaka koji nisu prošli cenzus dobijaju funkcije u Vladi?
  (Ako ovo nije autokratija, 21. oktobar 2020 07:39)

  # Link komentara

 12. "Smatra da bi ključni motiv mogao da bude velika uloga parlamenta u dijalogu koji će se izvesno voditi..."
  Kakav crni dijalog, sa kim? Sta ce njima dijalog kada je skoro ceo parlament jedna stranka? Ceo parlament ulazi u vladu, zasto bi parlament vodio dialog sa neparlamentarnim strankama? Zasto komplikovati, Dacic je degradiran i cilj Vucica je da i to malo glasaca koje SPS ima predju za SNS.
   (Logike bez, 21. oktobar 2020 07:30)

  # Link komentara