Obratio se Kim FOTO

Severnokorejski lider Kim Džong Un obratio se na paradi održanoj noćas povodom proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Pa on je odavno trebalo da umre kako su prenosile agencije..
   (Macor, 10. oktobar 2020 19:57)

  # Link komentara

 2. "Severna Koreja nije prijavila nijedan slučaj korona virusa od početka pandemije, što mnogi u svetu dovode u sumnju."

  Pricam ti pricu o sarenom vrapcu i zelenom zapcu!
  Uostalom, u S. Koreji su ljudi ionako potrosna roba, pa je potpuno nebitno koliko ce umreti od bolesti, pa i korone, a koliko od gladi i robovskog rada, samo da je "voljeni vodja" ziv i zdrav.
  A gospodinu Zivkovicu iskreno preporucujem da se sto pre prijavi za njihovo drzavljanstvo, dok svi ostali ne dokuce ogromnu istinu koja se njemu prikazala, pa se ne naprave redovi!
  (Gluposti, 10. oktobar 2020 16:30)

  # Link komentara

 3. Sad bar znamo da je Kim živ?
  (Nikodije IV, 10. oktobar 2020 16:29)

  # Link komentara

 4. Prema zapadnim medijima ovaj čovek sigurno već odavno nije živ. Kako sada pišu o nekakvoj Paradi i još da niko nije nosio masku. Naravno, da su laži da nije živ i naravno da niko nije nosio masku, jer je tamo broj zaraženih 0 (i slovima: nula) a to "nije dobro" za današnji svet. Problem je u tome, što su oni jedina prava i normalna država, jedina država koja zaista štiti svoj narod. Ostali su "banana" države, koje štite samo interese multinacionalnih kompanija i nije ih briga za narod.
  (B.Živković, 10. oktobar 2020 15:28)

  # Link komentara